Black Metal Albums

“Hollow Devotion”= Doomιά περιοπής.

Αν και νωρις Skandinavisk > δυο τελευταια Mayhem.

Discuss.

Δεν το εχω ακουσει το Skitliv αλλα μου φαινεται κομματακι δυσκολο να ειναι καλυτερο
απο το Ordo Ad Chao.Πολυ δυσκολο.

Μαγκες το θρεντ για τα μπλακ μεταλ αλμπουμ ειναι 2ο σε views στο Rokipedia…πολυ mainstream εχουμε γινει :stuck_out_tongue:
(ασχετο αλλα το παρατηρησα τωρα)

Κ εγώ κάπως έτσι σκέφτομαι… Γενικώς λίγους δίσκους βάζω δίπλα στο Ordo Ad Chao. :wink:

Αφου πουλαει το ΒΜ ρε.Καταρχας εχουν μπει τουλαχιστον 5-6 που ρωτησανε γιατι τα
ακουμε αυτα τα πραματα! :stuck_out_tongue:
Γενικοτερα δηλαδη το ΒΜ αντλει μπολικο ενδιαφερον.

Αφου ξερεις απο λαδι. 8)

το Ordo Ad Chao περαν απ’τη φανταστικη ατμοσφαιρα περασε και δεν ακουμπησε εδω που τα λεμε.

ειναι λιγο διαφορετικη φαση το Skandinavisk, απ’ τη μια βγαζει πατροπαραδοτο ηφος, απ’ την αλλη ειναι γεματο με νεα πραματα και ιδεες που γενικα δεν εχουν ξανακουστει, καποιες ντουμιλες, καποιες θορνσιλες δεν τα θεωρουμε και καινοτομιες πλεον, φανταστειτε. α και το τελευταιο κομματι ειναι αλλου.

Λοιπόν άκουσα το Skitliv… Σε πρώτη φάση μ’άρεσαν πολύ οι ερμηνείες του Maniac - φωνητικά δίνει ρεσιτάλ εδώ… Οπότε ίσως κ καλύτερα εκτός Mayhem, εδώ απελευθερώνεται πλήρως! :wink:

Επίσης… Ο δίσκος είναι όντως φοβερός. Βέβαια όπως αναφέρθηκε ασυνήθιστος λίγο για “νορβηγίλα” όπως την ξέρουμε, συμφωνώ ότι είναι doom αρκετά κ με πολλά στοιχεία avant-garde. Διαφοροποιείται αρκετά απ’τους Mayhem οπότε δε θα πω ότι είναι καλύτερο ή χειρότερο απ’τα πρόσφατα πονήματα των τελευταίων γιατί απλά δε συγκρίνονται. Μπράβο του Maniac στην τελική που δείχνει ότι είναι ικανός να κάνει σπουδαία πράγματα κ μόνος του. Maniac λοιπόν στους Skitliv (που άν συνεχίσουν έτσι θα προσφέρουν πολλά) κ Attila στους Mayhem! Everything in its right place! :wink:

Πληροφορω οτι αν και δεν μαρεσουν oi Skitliv,υπαρχουν συζητησεις για Ελλαδα σαν μερος ενος πακετου…Οταν κλεισει και γινει οφισιαλ θα δημιουργηθει αναλογο θρεντ στις συναυλιες :wink:

Ε ναι, καλος δισκος γνκ, αλλα ξεφουσκωσε καμποσο με τον καιρο. Παραμενει ομως καλο αλμπουμ.

Το πρωτο κομματι κανει κρα για το ομωνυμο των Σαμπαθ ε. Νταααααν, νταααν, νταααααν…

Εγώ το ακούω ακόμα ανα διαστήματα το Ordo Ad Chao…

Ναι ρε Angmar σαν Sabbath συμφωνώ… Αλλά έτσι doom-άτο δεν το λες κ τυπικό παράδειγμα Νορβηγίλας. :slight_smile:

Ε ναι, η συγκριση εγινε καθαρα λογω Maniac, ο οποιος δινει ρεστα αυτη τη φορα. Ανεκαθεν πιστευα πως στους Mayhem ηταν υπερβολικος, ενω εδω απλα εμαθε να τραγουδαει.

Μωρε κι εγω το ακουω, αλλα δεν ειναι δισκος που δε γινεται να βγει απο αλλη μπαντα δλδ.

Kαι που το προβλημα στο να ειναι υπερβολικος ? Δεν μιλαμε για τυχαια μπαντα…
Και ειδικα το GDOW απαιτουσε να ειναι υπερβολικος.

Το σχεδόν εικοσάλεπτο ep Conflagrator σκίζει Full-length του κώλου που κυκλοφορούν με το τσουβάλι γύρω μας και διρκούν ώρες. Ο ντράμερ είναι πολύ μπροστά (οχι άδικα) και ο groove-άτος τυμπανισμός του τα σπάει όλα…τα σόλα τους ταιριάζουν με το σύνολο (κάτι δύσκολο για το black metal γενικά) και τα φωνητικά είναι τίγκα επιθετικά. Υπερ-ταχύτητα και λύσσα=καλο αποτέλεσμα, δεν μιλώ για δισκάρα αλλά θα μπορούσε να μπει και σε λίστα με τα καλύτερα της χρονιάς (σε blackmetal επίπεδο)
Στην Φώτο τους στο metal-archive, κάποιος φορά μπλουζάκι Kriegsmaschine από το Altered States of Divinity, το οποίο είναι γαμάτο ξερά.

Aρκετα σατα-πατα-κιουτα μπαντα οι Infernal War !
Πανο ακομα δεν τους εχω ακουσει τους Kriegsmaschine ή τουλαχιστον δεν θυμαμαι κατι τετοιο.

Πωωω το τοπι δεν την παλευει μια ε .

Ρε Ανγκμαρ δηλαδη γιατι ρε , πες μου ρε γιατι . Γιατι συγκρινεις πορτοκαλια με μηλα? Σχολειο δεν εκανες μαθηματικα ? Ελεος που πιανετε κ σοβαρη συζητηση.

Τωρα για Infernal War τα χει πει και ο BAN , γιατι ποσταρετε ΜΑΛΑΚΙΕΣ ? Θανατος στα μπλγκς δηλαδη. Δηλαδη αμα σου δινανε τον Woddy τον τρυποκαρυδο με κορπσπειντ , θα λεγες και φχαριστω ? Νταξει δεν ειναι τοσο κακο οσο τα παλια τους , αλλα και παλι …

Και για να μη με λετε και γεροξουρα ποσταρω και δισκο (αν το χετε πει πιο παλια σορυ :frowning: )

btw ακουσα το νεο L’Acephale. Ενα απλα καλο album, το EP ηταν κλασεις ανωτερο δλδ. =p

Η αγάπη μου προέρχεται από τα βάθη της καρδιάς μου.

Eξωφυλλο για το επερχομενο αλμπουμ των Ravencult απο τον Chris Moyen για αλλη μια φορα.Τους προσεχει τους Ravencult o γαλλος.

Βγαινω εντελως εκτος κλιματος που θεσατε στα προηγουμενα posts αλλα ισως σας ενδιαφερει:
Remmirath - Polis Rouge

Τους πιο πολλους θα τους κουρασει ενα πειραμα διαρκειας 48 λεπτων.
Εχει καλες στιγμες.Στο μελλον με μεγαλυτερη συνοχη θα κανουν παπαδες.