http://www.metal-archives.com/release.php?id=191257
Demo ? Απο ποτε ? Δισκος-ντεμπουτο δεν ηταν αυτο ?
Οση την εχετε ακουσει,ποσο πληρη/καταπληκτικη/πες οτι θες θεωρειται την συλλογη
Crushing The Holy Trinity ?
Σε καμια ωρα ξαναμπαινω να εκθειασω Heresi.
Ενδιαφέρον τόσο ώστε να ξεκινώ δεύτερη ακρόαση τώρα. Αλλά δεν είναι ούτε 20% black metal, Χωρίς αυτό βέβαια να το μειώνει καιθόλου έτσι…
Alastis σκίζουν, πριν κανα χρόνο βρήκα στο bowel το other side και το πήρα.
Φοβερές εποχές εκείνες (1996)
με την κομματάρα In Darkness…
Οχι ειναι οντως το demo…μπορεις να το καταλαβεις κι απτα κομματια καθως μερικα υπαρχουν και στο All Hail Pessimism αλλα σε διαφοερτικες εκτελεσεις
Παρεπιπτοντως τσεκαρετε και τους Ελληνες Bohemian Grove.Τραγουδαει φιλαρακι και υπαρχει ηδη ενα αλμπουμ κι απο γεναρη ερχεται το 2ο (με guest φωνητικα σε μερικα κομματια απτον Λινο των Ravencult) οπως επισης και λαιβ μεσα στο Δεκεμβρη
Ωωωω ναι !
To All Hail Pessimism δεν το εχω ακουσει ακομα οποτε συγχωρουμαι για το λαθος μου.
Απλα τοτε δεν ειχε ονομαστει ως demo το ντεμπουτο.Τελος παντων.
Εσυ ξερεις τον τραγουδιαρη απο Bohemian εγω κιθαριστα και μπασιστα.Ολοι γνωστοι
βγηκαμε.
Το πρωτο το αλμπουμακι πρεπει να το εχω αναφερει,αλλα δεν θυμαμαι κιολας.
Πρωτολειο,αγνο και ανοθευτο μπλακ μετσαλ.
#-o:bow2:ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ!!! τελοιο και για tatoo αν και εχω ειδη εναν αγγελο!οι καλυτεροι black metal δισκοι ειναι 2 και δεν ειναι απο νορβηγια ουτε απο φινλανδια\ ROTTING CHRIST\ thy mighty contract SAMAEL\ceremony opposites\ τα αλα ολα ειναι παραπαμυθακια για μικρα παιδια!!!σιγουρα η μουσικη δεν ειναι αντικeiμενικη σε αλλον μπορει να του αρεσουν αλλοι πρεσβευτεσ του black\ αλλα εγω ειμαι απολυτοσ οποιιοσ αντιλαμβανεται την ατμοσφαιρα αυτων των 2 album θα καταλαβει τι σημαινει black metal\ και οχι βλακ μεταλ/αν ηταν απο την νορβηγια αυτοι οι 2 θα ηχαν χεστει στο χρημα\ ευτυχωσ για μενα παντωσ που δεν ειναι απο κει και μου δωσαν να καταλαβω τη διαφορα!!!ειδικα πιστευω οτι το ceremony of opposites οι στιχοι του τα πληκτρα η μαυριλα αυτη\μεταξυ του black\ death δεν ξαναβγαινει απο κανεναν!!στη νορβηγια αν παω και κλασω θα γινει δισκοσ και θα μπει και στα charts\ επειδη εκαιγαν εκκλησιεσ το1990 τουσ εμαθαν ολοι\ εκλανε eyronymous και γινοταν πρωτοσελιδο στα περιοδικα!!ασε που ολοι απο αυτουσ εχουν κατακλεψει τη μουσικη των bathory !αυτοι ομωσ ευτηχωσ ηταν σουηδοι!!! rotting christ\samael δεν βαφανε τη μουρη τουσ λεσ και εχουμε αποκριεσ απλα παιζαν BLACK METAL!!!βεβαια η φιλανδια πρεπei να ειναι περηφανh γιατι εχει βγαλει τουσ amorphis που φυσικα ομωσ δεν ειναι black metal!!χιονιζει λεει κανει κρυο και παιζουμε black metal/κρυωνεισ ρε φιλε βαλε ενα μπουφαν μια ζακετα κατι \μην αρπαξεισ καμια μπουντα!!
πέστα ρε σοντομάνιακ
Εχω 7ιντσο Εφη Θοδη με Beherit που δεν ειναι Νορβηγοι αλλα λιγο πιο διπλα , αλλα και κει εχει κρυο , αλλα αυτοι φορανε μπουφανς και αρα ειναι πιο μαγκες. Σε αριστη κατασταση. Make offer
ΠαραΠΑμυθάκια!!! :lol2: :lol2: :lol2:
ΠΑΤΩΜΑ!!!
καλα τα λες, παμε ξανα το βιντεο με τον ψωμιαδη.
Θα βγουμε και ξαδερφια στο τελος
To ξερουμε ρε
Aλλα απ’οτι διαβασα το εξωφυλλο του βινυλιου ειναι αυτο του cd μεγενθυμενο,με συνεπεια
να φαινεται αθλιο.Μπορει και να λεγανε μπουρδες αυτοι που τα γραφανε ομως.
Περυσι ειχε περασει στα ψιλα ισως λογω χωρας προελευσεως(Η.Π.Α) φετος ακουστηκε λιγο περισσοτερο.Προκειται για one man project με πολιτικοποιημενο και ευσυνειδητο περιβαλλοντικα στοιχο.Εξεπλαγην ευχαριστα…
S/T
Collapse
καθως και διαφορα split.
www.myspace.com/panopticonation
(Αν εχει αναφερθει συγγνωμη αλλα και παλι μια δευτερη αναφορα πιστευω την αξιζει)
Η αληθεια ειναι πως δεν τους ηξερα αλλα ειναι αρκετα καλοι…Thnx mate
Αναρχικό μπλακμέταλ, /me likes - και ν’ ακούσετε όλοι το πρώτο γιατί εκεί βρίσκεται όλη η μαγκιά, και διασκευή σε Amebix. Να τοποθετηθεί κι ο χρήστης Isis όχι λόγω συνωνυμίας με τον δίσκο της μπάντας που φέρει για όνομα αλλά επειδή κάτι ξέρει κι αυτός!
Συμφωνω και γω για το ντεμπουτο(Speaking=all the money:p)αν και το Merkstave ειναι για σεμιναριο.
Ελπιδοφορος ο Α ο οποιος εχει και καποια αλλα project μαζι με τον αδερφο του επισης αξιολογα με μια πρωτη ματια απο myspace.
By the way τώρα είδα το σπλιτ με Lake of Blood, οι οποίοι είναι τους τελευταίους μήνες το αγαπημένο μου ep.
Τωρα προσεξα το avatar σου:p
Wodensthrone-Loss εξαιρετικο.Για Lake of Blood δεν εχω ιδεα αν και το 'δα το split.Περι τινος προκειται?