Το σπλιτ; Δεν ξέρω!
Το ep όμως είναι μπλακμέταλ με ξερό ήχο (σαν τα demο των wittr, λιγο πιο πριμαριστό) και επικές ριφάρες να διαδέχονται η μία την άλλη.
Spot-on η περιγραφη σου.Θα το κουρσεψω για τωρα.Αυτο το to-buy list ατιμο πραγμα.Διαγραφεις ενα και πεταγονται 3:p
Διαβασε κανεις αφιερωμα ΓΙοβανιτη στο τευχος του μεταλ χαμμερ???
Tι θεμα ειχε ακριβως ? Αν ειναι να το ψαξουμε να το βρουμε.
το πήρα εγώ. Θα κάνω ένα ρεζουμε αύριο αν είναι.
Για το black metal… Εχει και το maxim ενα παντως…:lol: Δεν κανω πλακα.
Kαλα η πληροφορηση σου σκιζει,πρεπει να εχεις και γαμω τις πηγες…:lol::lol::lol::lol:
Το διάβασα του γιοβανίτη.
Κλασσικό γιοβανίτικο αντιτουριστικό αφιέρωμα. Αν είσαι άσχετος το παρατάς στη δεύτερη παράγραφο. Αν κατέχεις το διαβάζεις όλο, και σε σημεία γελάς. Μαθαίνεις κιόλας μια-δυο πιπεράτες λεπτομέρειες. Πετυχαίνεις και κάνα δισκάκι που δεν ήξερες άμα λάχει κιόλας. Μορφάρα!
Αρχικά συμφωνώ με το παραπάνω ακριβώς.
Είμαι “Γιοβανιτικός” σε σημείο να διαβάζω τα γραπτά του όπως μια σαραντάρα αγάμητη τα άρλεκιν…
Βέβαια δεν είναι δυνατόν να συμφωνώ σε όλα έτσι (αυτό θα ήταν ακραίο γκομενιλίκι επιπέδου Gaahl και δεν είμαι τέτοιος.)
Από το αφιέρωμα λοιπόν θα έλεγα ότι θα ήθελα παραπάνω πράγματα να διαβάσω για την τρέχουσα δεκαετία 2000-2010 μιας και θεωρώ ότι έχει πολλά να πει, θα τολμούσα να δηλώσω ότι έχει να ιστορήσει όσα και τα 90’s. Θαρρώ πως 3/8 σελίδες ήταν λίγα για Την δεκαετία του Black metal (και να πάει να γαμηθεί όλη η τότε παρέα στην “Γκρότα” το 1999 που με περιγελούσε επειδή πλήρωνα για black metal αλμπουμ)
Εν πάση περιπτώση αφιέρωμα Γιοβανίτη πάντα καλό, κρίμα που δεν γράφει περισσότερα κάθε μήνα.
9th Circle & Lepra σκίζουν και δεν τα ήξερα…
Grotta ρε φίλε! όχι! ΟΧΙ! Τι μου θύμισες!!!
Μεγάλο μαγαζί!
Βάλτε ρε πούστη μου ημότικονς συγκίνισης και αγάπης να στείλω καμιά τριανταριά στο παλικάρι!
Πολυ μοδα επεσε τελικα…απο τοτε που προβληθηκε στις Νυχτες Πρεμιερας το Until The Light Takes Us εχουν αρχισει τα αφιερωματα
Κι εγώ το γούσταρα το αφιέρωμα πολύ. Βέβαια υπήρχαν πάααρα πολλά ονόματα/δίσκοι που δεν έχω τσεκάρει και κάποτε πρέπει να βρω χρόνο να το κάνω. :-k Σχεδόν όλα έχουν αναφερθεί κι εδώ, βέβαια. Αλλά εδώ υπάρχει και το γνωστό θέμα της υπερ- προσφοράς προτάσεων και κάπου χάνεις την μπάλα. Που προλαβαίνετε κάποιοι και τα ακούτε όλα αυτά, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω.
Το διάβασα το αφιέρωμα. Πολύ ωραίο αν και κάπως συνοπτικό. Λογικό βέβαια όταν προσπαθείς να χωρέσεις 2 και βάλε δεκαετίες σε μερικές σελίδες.
Χαμερ έχω να διαβάσω 2-3 χρόνια αλλά ο γιοβανίτηε το χει ακόμα και το ύφος γραφής του είναι απολαυστικό. Βασικά είναι αυτό που είπε ο Μπλήντιν. Αν το διαβάσει κανας νέωπας θα χάσει την μπάλα με την παρέλαση ονομάτων και αναφορών. Για κάποιον που ασχολείται καιρό με το θέμα δεν δίνει κάτι καινούριο, αλλά και πάλι είναι πολύ ενδιαφέρον ο τρόπος που παρουσιάζει τα γεγονότα και το timeline που δίνει.
Και δεν χαλά κανέναν να τα έχει όλα μαζεμένα σε ένα αφιέρωμα.
Kαι μια απο τις πιο γελοιες απαντησεις σε συνεντευξη (βλ. τελευταια απαντηση των παραγωγων της ταινιας)
Άκουσε κανείς το καινούριο krallice? (ελπίζω να μην έχει αναφερθεί ήδη)
Επίσης μ’άρεσε πάρα πολύ στην αγγελία Ζητειτε μπασσιστας για Black Metal το σημείο που γράφει “κανενας πειραματισμος”
χαχα ναι μισω τους πειραμαστισμους στυλ dodheimsgard,thorns κτλπ.
Noenum εχει ακουσει κανεις το Black esoteric evangellium?
-
Κιτρινη καρτα !
-
Παρων ! Του εχω ριξει κανα 2-3 αυτιες.Γουστερνω.Ξεραιλα.
Εγω θα συμφωνησω με armageddon παντως!
Οι Thorns είναι το μισό blackmetal riffing (βλ. για παράδειγμα home-Grymyrk demo αλλά και στα λοιπά κομμάτια του συγκεκριμένου-1991!)
Ακόμη το album του 2001 είναι “κάργα” blackmetal και δεν βλέπω πείραμα πουθενά, (τα samples δεν είναι πείραμα, βάζει και ο κάθε πικραμένος.) ακόμη θα έλεγα πως το συγκεκριμένο λειτουργεί και σαν επανακαθορισμός του είδους μουσικά πάντα αλλά και συμβολικά 1991 & 2001 αρχή δεκαετίας το καθένα με συγκεκριμένο προσανατολισμό και τα δύο. Mην ξεχνάτε ότι ο Snorre (Blackthorn) τα πήγαινε πολύ καλά με τους «προσανατολισμούς »(:lol:) αφού οδήγησε και το αμάξι με το οποίο πήγε o Varg να φάει τον Euronymous , για να μην πούμε ότι τα μισά riff του De Mysteriis είναι δικά του (ακούστε τώρα το Underneath The Universe part II και πείτε γνώμη…)
Οι D.H.G Dødheimsgard είναι από τις αγαπημένες μου μπάντες, αλλά μπορώ να καταλάβω τι δεν γουστάρετε (απο το 1998 και μετά), οπότε οκ είναι καθαρά υποκειμενικό γούστο, αλλά στους Thorns δεν μπορώ να το δεχτώ είναι αφετηρία του είδους.
Σεβαστή η άποψη περί black metal δίχως " πειραμαστισμους " που λέει ο armageddon σε γενικότερο επίπεδο πάντως πέρα από τα παραπάνω (μιας και ξέρω κατά κάποιον τρόπο την αισθητική που επιλέγει ο Prosatanic που έχει αναφερθεί και αρκετές φορές στο θέμα, καταλαβαίνω την οπτική της)
Ωραιες ειναι παντως οι ανταλλαγες αποψεων και ειναι καλο να υπαρχουν διαφορετικες αλλα να σεβεται ο ενας του αλλου (ελπιζς να βγαινει νοημα)