Black Metal Albums

Εννοειται ρε.Μεσα στο thread αυτο,αν εξαιρεσεις μια συζητηση παλιοτερα οσον
αφορα το τι πρεπει να πραγματευεται το ΒΜ,οι συζητησεις ηταν παντα σε λογικα
πλαισια και αρκετα εποικοδομητικες.

2 κομματια streaming απο το καινουργιο Dark Funeral!
http://www.reverbnation.com/tunepak/artist_37580?eid=2790575_7439367

Χαλια το stigmata… Εκτος απο τα ντραμς που ειναι φουλ triggarismena οι κιθαρες πολυ βαβουρα χωρις νοημα…

Επειδη εχω χαθει τι εγινε με το quantos possunt ad satanitatem trahunt κυκλοφορησε? διοτι εγω το χω κατεβασει εδω και καιρο…

Ναι αδερφε εχει κυκλοφορησει…

καλα και δεν αναφερθηκε καθολου στο παρον θρεντ?:?

an den ypirhan anthrwpoi pou peiramatizontai me tin mousiki den tha mporouse na dimiourgithei to black metal.

Ειχε αναφερθει οταν ειχε leakαρει :wink:

χαχα προσωπικα δεν μ αρεσε καθολου

Εμενα μ’αρεσε αρκετα…Ειδικα απ’την στιγμη που δεν τραγουδαει και η τρελοκοτσιδου για μενα κερδιζει παντους.

καλυτερη φωνη απο τον Pest εχει

Οχι ρε φιλε τωρα,με σκοτωσες! :stuck_out_tongue:
O Pest μπορει να μην εχει καμια φωναρα και τπτ το ιδιαιτερο αλλα ο Gaahl για μενα ειναι στις χειροτερες μπλακ φωνες εβερ.(Στους Gorgoroth τουλαχιστον)

Ρε σόρρυ που παρεμβαίνω στη Γοργοροθοσυζήτηση, αλλά έχω να προτείνω κάποια πράγματα! Lugubrum και Brown Jenkins για πιο πειραματικούς τύπους και Aosoth για πιο true καταστάσεις.:stuck_out_tongue: Στους τελευταίους παίζει και ο αρχιtrue MkM των Antaeus. Αν έχουν ξαναπαιχτεί αυτές οι μπάντες στο thread βλακεία μου… Θα κάνω ένα γρήγορο τσεκάρισμα και θα επιστρέψω με άλλα ‘must’ κατά τη γνώμη μου. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος σε αυτά που ανέφερα:

Lugubrum - Albino De Congo
Brown Jenkins - Welcome The Bitterness + Angel Eyes
Aosoth - Aosoth

Λολ, όλο το πρωί ακούω το Albino De Congo, μέχρι και τώρα.
Brown Jenkins δεν είναι και τίποτα τρομερό, Aosoth να πει ο BBB.

Κοίτα για Aosoth είμαι και λίγο προκατειλημένος λόγω μεγάλης συμπάθειας σε Antaeus, αλλά μου αρέσουν όπως και να το κάνουμε…

Δεν το περιμενα απο εσενα αυτο [-X
Τι ασχολεισαι με τους καρναβαλους ρε ! :stuck_out_tongue:

Ωραιος 8)
Ειχα αναφερει αρκετα παλιοτερα και το φοβερο τους αλμπουμ και το Split με τους
Αntaeus.

Ε καλα δεν χρειαζεται να ντρεπεσαι.Δεν συμπαθεις και καμια τυχαια μπαντα.

Αυτό εδώ δεν το είδα πουθενά να αναφέρεται

Για μένα μαμάει o τύπος, black metal με αρκετή δόση ψυχεδέλειας αλλά πάνω απ’ όλα συνθέσεις με @@, όχι @@ συνθέσεις!!!

Και με τρελή διασκευή του “Race with the Devil” των Gun

Εμενα Aosoth δεν με τρελαινουν κιολα , αλλα Anta ειναι απο τις τεραστιοτερες μπαντες ever.
Ωραιος ο απο πανως , θα τσεκαρουμε …

Κι επισης μεγαλυτερο respect για την αλλη μπαντα που παιζει,Forgotten Tomb :wink:

Abysmal - The pillorian age

Ρε χθες ο γιοβανιτης στην εκπομπη του χαμμερ εβαλε κατι τυπαδες τους Ψ.Χ http://www.myspace.com/1s12x4s17x5s1x18a
Και αν δεν κανω λαθος τους ανεφερε σαν κατι συγκλονιστικο που ακουσε τον τελευταιο καιρο… Για πειτε γνωμη!