Αγαπημένη ελληνική Black Metal μπάντα

Ελπίζω να μην υπάρχει παρόμοιο thread…
Εγώ ψηφίζω Rotting Christ για τα αξεπέραστα Thy Mighty Contract & Non Serviam

Μεχρι να δω ροττιν κραιστ σε εκεινη την επετειακη συναυλια για τα πρωτα τους σιντι, θα ελεγα αυτους… Ελα ομως που ειχαν σαπορτ μια ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑΡΑ που λεγεται ραβενκαλτ. Καινουργιο αιμα, νορβηγικο μπλακ μεταλ και τα μυαλα στα καγκελα.

Παρτε και ενα βιντεακι, για του λογου το αληθες: http://www.youtube.com/watch?v=5NuD-XglPLI

Εντάξει πολύ μεγάλη μπάντα και οι Ravencult!
Επίσης να συμπληρώσω ότι 10 θέσεις είναι πολύ λίγες καθώς λείπουν φοβερές μπάντες όπως Order of the Ebon Hand, Macabre Omen,Agatus,Astarete(δεν ξέρω κατά πόσο αυτό που παίζουν σήμερα θεωρείται μπλακ),Νergal και η λίστα δεν έχει τελειωμό.Γι’αυτό έβαλα και την επιλογή Άλλη

απο αυτές στο δημοψήφισμα μόνο rotting…,necromantia,varathron έχω ακούσει.Αν και δεν είναι δίκαιο ψηφίζω rotting christ,ειδικά για τις δυο πρώτες(μην πώ 4) υπεραλμουμαρες.

Necromantia με χαρακτηριστική άνεση. Σε ένα δίκαιο κόσμο οι Necromantia θα’ταν η απόλυτα cult bm μπάντα και τα διάφορα inferno festivals θα παίρναν πίπες στο ζαχαρό έστω και για ένα live.

Αγαπάμε παθολογικά και Varathron παρότι δεν έχουν πια την αίγλη των 90ς.

Rotting Christ μέχρι Dead Poem προσκύνημα, μετά απλά αδιαφορία.

Deviser λατρεία μεγάλη το ντεμπούτο.
Το ίδιο και για OOTEH.

Κι εγώ Rοtting Christ της πρώτης περιόδου εννοώ:wink:

Οι καλτίλα και η μπασίλα των Necromantia είναι αξεπέραστη. Συμφωνώ επίσης ότι οι Christ μέχρι το Dead Poem γαμούσαν και από κει και πέρα κατά κανόνα χασμουρητό. Καλή ευκαιρία να τσεκάρω και τους υπόλοιπους της λίστας καθώς δεν έχω ψάξει ιδιαίτερα. Οπότε δεν έχει νόημα να ψηφίσω τώρα.

Αν και έχω σταματήσει να ασχολούμαι με το άθλημα: RC και Νecromantia εκτός συναγωνισμού, τώρα από πιο ψαγμένα, έχω μια τρομακτική αδυναμία σε τούτο δω το ντέμο:

που μου το είχαν στείλει και ταχυδρομικώς εκείνη την εποχή. Καμμία σχέση με τον πολύ πεσμένο ήχο του άλμπουμ που ακολούθησε (παρά το ότι έχει 2 από τα 3 κομμάτια του ντέμο), όσοι δεν το έχετε ακούσει βρείτε το!

\μ/

Όντως το demo αυτό των Deviser είναι τρομερό!

χωρίς να είναι ιδιαίτερα ο τομέας μου (εντάξει και έγω όταν πήγαινα γυμνάσιο άκουγα λίγο και ακόμα κάποια συγκροτήματα ) θα πω τους Order of the Ebon Hand. Ίσως τα καλύτερα “σκισμένα” black φωνητικά που έχω ακούσει απο ελληνική μπάντα ,αλλά και καλοί μουσικοί .
Πρέπει να τους είχα δει live στην περιοδεία του A Dead Poem των Rotting Christ στο Ροδον (πρέπει να ήταν και οι Exhumation).
Α, οι Rotting Christ είναι υπεράνω ψηφοφορίας .Μιλάμε για τέραστια μπάντα.
Ας αναλάβουν οι γνώστες

Πρόσφατα τους έμαθα, αλλά έχουν όλα τα προσόντα για να γίνουν αγάπες. Ας επιβεβαιώσουν οι γνώστες.

Χάος!

Είχα κατεβάσει ένα δίσκο τους πρόσφατα,τον πρώτο τους. Εντάξει τρομερός
Αλλά αυτό που μου αρέσει στο ελληνικό Black Metal είναι αυτή η ατμόσφαιρα και ο ήχος που είχαν οι παλίες μπάντες κυρίως.Varathron, Christ, Nergal,Necromantia,Agatus,Order of the Ebon Hand και τέτοια, πραγματικά λατρεία!

μετα το νορβηγικο και το γαλλικο, το ελληνικο ειναι το 3ο στη σειρα αγαπημενο, περισσοτερο απο αποψη ιστοριας. απ’ το πολλ εχω ιδιαιτερη εκτιμηση σε Necromantia και σε Nocternity. θα ψηφισω τους δευτερους για να παρουν και καμια ψηφο. ενα πινκ σε ρεντραμ για μια ξεχωριστη μπαντα απ’τη χωρα μας που ειναι το ισχυρο ιντελλιτζεντ (με διαφορετικη εννοια) οπλο μας απεναντι σε μπαντες του εξωτερικου που θελουν να το παιξουν περιεργοι. οι [B]Angstridden[/B] επισης ειναι απ’ τους δυνατους, σε θορνς ηχο. τωρα τελευταια ακουσαν και Virus και προσπαθουν να τους ενσωματωσουν στο ηχο τους. ομως υπαρχουν και καλυτεροι πανω σ’ αυτον τον θορνς ηχο, ειναι οι Wormspit. δεν εχουν κυκλοφορησει τπτ εκτος απο ενα ντεμο το 2004 και ενα ριχιρσαλ που περιεχει καταπληκτικες ιδεες, με τη φωνη απο Ravencult και στα τυμπανα ο νικ απο Vulnus. επισης αγαπαμε υπερβολικα [B]Macabre Omen[/B] και [B]The One[/B]. στηριζουμε [B]Nergal[/B]. [B]Acrimonious[/B] σε ορθοξο ηχο, αλλος αγαπημενος τυπος. ε και τα δικα μας παιδια [B]Bohemian Grove[/B], [B]Divine Element[/B] και απ’ τα ακυκλοφορητα [B]No Hand Path[/B], που αντε να βγει να ταραξει το συμπαν. στα μπολντς κρυβεται το μαισπεης.

Ωραία τα λέει ο Νομιστεράκης!:thumbup:

Ισχύει, μόνο [B]No Hand Path[/B] δεν έχω ακούσει από τα bold αλλά όλα τα υπόλοιπα κινούνται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Με [B]Νergal [/B]ασχολήθηκα πρόσφατα, πολύ ενδιαφέρουσα η προσέγγισή τους.

Θα προσέθετα και [B]Burial Hordes[/B] σε πιο blackthrashing μονοπάτια, βγάζουν εξαιρετικό primitive feeling.

Από τη λίστα του poll, θα έλεγα ότι τρέφω μια ιδιαίτερη αγάπη προς τους [B]Rotting Christ[/B] περιόδου 89-94, αλλά δεν έχω ασχοληθεί όσο θα έπρεπε με [B]Necromatia [/B]και [B]Nocternity[/B].

Επίσης να πούμε για τους Tatir που έβγαλαν μόνο δύο ντεμο το ένα καλύτερο από το άλλο, και για τους Medieval Demon των οποίων το μόνο full lenght που έβγαλαν είναι μοναδικό.Τα ντέμο τους δεν τα έχω ακούσει, αν κάποιος ξέρει κάτι γι’αυτά ας πει.Και οι δύο μπάντες δυστυχώς έχουν διαλύσει:cry:

εντιτ:Κρισπ ψάξου ρε συ με ελληνικό μπλακ μεταλ, το νορβηγικό δεν αξίζει:p

[SPOILER]Μη με πάρετε με τις πέτρες οι νορβηγάδες ε, πλάκα έκανα:tomato:[/SPOILER]

Necromantia λόγω ιστορίας και δίσκων, αλλά μετά το περσινό live στο Harley πολύ δυνατά μπήκαν στις προτιμήσεις μου και οι Order of the Ebon Hand.

Necromantia:):!:

rotting christ

εγώ δίνω κούντοζ στο νομιστέρι … για γαμημένους γουορμσπιτ . διαφωνώ με φάουστ , σιγά μην τρελαθούμε που είναι κ καλές μπάντες οι Τατίρ και οι Μεντιίβαλ ντίμον (των γνωστών πλέον στο αθηναικό κοινό εμπόρων ) .Το καλτ της φάσης τους είναι οτι από όσο γνωρίζω είναι από τις λίγες ελληνικές μπάντες που ανακάλυψαν οτι μπορείς να κάνεις ανάγλυφο το λογότυπο στο εξώφυλλο ( σε εκείνο το 7αρι με invocation).

Παραξενεύομαι που δεν βλέπω πουθενά τους Injekting Khaos , από τις ελάχιστες μπάντες με σοβαρό και τρου atittude και σοβαρό στίχο. Θα προσθέσω τους αρκετά μονολιθικούς αλλά γαμάτους END , τους Dodsferd (και το alter ego τους Nadiwrath) οι οποίοι έκαναν μια μίνι κοιλιά, αλλά είχα την τύχη να ακούσω το νέο δίσκο τους ο οποίος θα πατάει σύμπαντα (το ίδιο κ το Nadiwrath) … αληθεια ομως. Και θα επιμείνω στους Ezgaroth . Βάλτε κάπου και Spectral Lore και νομίζω είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ στο πολ ψήφησα “άλλη μπάντα”. :stuck_out_tongue: