Σίγουρα θα μπορούσαν να έχουν κάνει καλύτερη δουλειά, αλλά η γενικότερη προσέγγιση των Sabs προς τις επανεκδόσεις τα τελευταία χρόνια, δεν άφηνε και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.
Πάλι καλά που έχουν τα bonus tracks…
Σίγουρα θα μπορούσαν να έχουν κάνει καλύτερη δουλειά, αλλά η γενικότερη προσέγγιση των Sabs προς τις επανεκδόσεις τα τελευταία χρόνια, δεν άφηνε και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.
Πάλι καλά που έχουν τα bonus tracks…
Πιο επίσημη ανακοίνωση από τον ίδιο τον Riff Master, το έχει ανακοινώσει και ο ίδιος ο Martin. Ενδιαφέρον έχει ότι στο εν λόγω βίντεο
Ακούγεται απόσπασμα από το remix του Forbidden, ήδη έχω πει πολλά, ακούστε το
Δυστυχώς λείπει ο πρώτος δίσκος με Tony Martin (Eternal Idol)
Δεν λείπει, υπάρχει reissue από το 2010 με όλο το bonus υλικό που θα μπορούσε να έχει.
Το συγκεκριμένο καλύπτει τις κυκλοφορίες που έκαναν με τη δισκογραφική IRS.
Η εν λόγω συλλογή, περιλαμβάνει όσους δίσκους δεν έχουν επανεκδοθεί ποτέ άλλοτε. Το Eternal Idol έχει επανακυκλοφορήσει και εκτός αυτού, είχε κυκλοφορήσει από άλλο δισκογραφικό label.
Απίστευτο το γεγονός ότι δεν έχουν εκδοθεί εδώ και 30-35 χρόνια, οι δίσκοι της ερχόμενης συλλογής, κοσμοϊστορική στιγμή η εν λόγω κυκλοφορία αν το καλοσκεφτούμε…
Έχει παραγγείλει κανείς το κουτί με τις κυκλοφορίες βινυλίου της IRS από την περίοδο του Tony Martin; Αν ναι, από πού;
εχω κανει προπαραγγελια εγω απο eat metal records
Τιμούλα; Βγαίνει φθηνότερη η προπαραγγελία;
Μιας και αναφέρεστε στο box set, 6 και σήμερα μέχρι την κυκλοφορία και χθες, είχαμε την κυκλοφορία άλλων δύο single από την συλλογή, από τα άλλα δύο άλμπουμ συγκεκριμένα, είχαμε το Evil Eye και το Get A Grip με το ρεμίξ που περιμέναμε για αυτό το δίσκο.
Δεν θέλω να προδιαθέσω, θα αρκεστώ όμως στο ότι έχει γίνει όντως δουλειά στο remix, πλέον ακούγεται διαφορετικά το κομμάτι και όχι μόνο σε θέμα ήχου, μένει να δούμε και τα υπόλοιπα κομμάτια του δίσκου πως θα ακούγονται μετά το ρεμίξ…
Προπαραγγελια απο alone 100 €
Παραγγελία από amazon.com, 63$ μαζί με μεταφορικά. (για CD μιλάω, αλλά είναι ότι φτηνότερο μπορεί να βρει κανείς)
Με τους φόρους κλπ πάει στα 76 euro. Με 80 το παίρνω και από Αlone. Για τα περιεχόμενα του boxset θα έλεγα μια τίμια τιμή θα ήταν ένα 60άρι, για cd μιλάω πάντα. Aκόμη αμφιταλαντεύομαι να δώσω το 80άρι. Γενικά οι deluxe επανεκδόσεις των Sabbath είναι ολίγον πτωχές σε περιεχόμενο σε σχέση πχ με των Jethro Tull.
Μέχρι και χθες ήταν ελεύθερο φόρων με εγγύηση Amazon. Άρα γύρω στα 58€. Αρκετά τίμιο για τα περιεχόμενα, και ναι δεν αξίζει 80-100€ για κανένα λόγο.
Πιθανόν έχετε απορροφηθεί από τις ακροάσεις του box set και δεν έχει γίνει κάποιο σχόλιο μέχρι τώρα. Παίδες, ζούμε συγκλονιστικές στιγμές, ειδικά με το remix του Forbidden, δεν φανταζομουν ότι θα εχει τόσες αλλαγές.
Δεν θέλω να πω πολλά για να μη χαλάσω την έκπληξη αλλά πραγματικά, έχει γίνει ένα άλλο άλμπουμ πλέον και αυτό, είναι για καλό. Πλέον ναι, ακούγεται όπως πρέπει να ακούγεται ένα άλμπουμ των Black Sabbath, στα αυτιά μου πλέον, συγκαταλέγεται στα πιο heavy sounding album τους. Όσοι δεν το έχετε ακούσει ακόμα, αφήστε τις προκαταλήψεις στην άκρη και ακούστε το, πιστεύω αξίζει τον κόπο.
Είχα το Headless cross -σπουδαίο άλμπουμ - γραμμένο σε κασέτα TDK, αγορασμένη από πάγκο στο ΑΠΘ και για χρόνια ήταν ο μόνος τρόπος που είχα να το ακούσω.
Το ΤYR το είχα σε cd αλλά το σκότωσα την περίοδο που υπηρετούσα την πατρίδα λόγω αφραγκείας.
Τα άλλα δύο άλμπουμ δεν τα έχω ακούσει ολόκληρα πάρα αποσπάσματα στο internet. Σε κάποια κομμάτια του Cross Purposes τα ριφς μου θυμίζουν Αlice in Chains και Soundgarden κάτι μάλλον λογικό. Για το Forbidden ακούω πως το νέο ρεμίξ το μεταμόρφωσε - το πιστεύω, όπως και με τα ρεμίξ του Steven Wilson στους Tull που είχα πάθει πλάκα.
Για τελευταία φορά που το κάνω ( ; ) είπα δενγαμιέται και παράγγειλα το boxset. Στα χέρια μου θα το 'χω όμως προς τα τέλη Ιουνίου.
Μου φαίνεται ότι θα αρκεστώ στην ακρόαση από το Spotify. Δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσει κανείς 100+ ευρώ για τέσσερα άλμπουμ βινυλίου, σε ένα όχι και τόσο αξιόλογο packaging, για να καταλήξει τελικά να ακούει τα δύο εξ αυτών.
Όταν μάλιστα, αυτά τα δύο τα έχει ήδη σε CD.
Βλέπω σε βίντεο το The End - Live in Birmingham, το τελευταίο λάιβ των Σάμπαθ από το 2017, έχω συγκινηθεί και είπα να ‘ρθω να προτρέψω όποιον νιώθει ότι αυτό το συγκρότημα σημαίνει κάτι γι’ αυτόν, να δει αυτή τη συναυλία - αν δεν το έχει κάνει ήδη.
Ο χώρος είναι τεράστιος αλλά χωρίς να αφήνει “κρύα” αίσθηση, το κοινό χύνει ποταμούς δακρύων (και όχι μόνο) για πάρτη των πιο ένδοξων τέκνων της πόλης, η απόδοση της μπάντας είναι άψογη (ΟΚ θα έχουν γίνει και στουντιακές “διορθώσεις”, κλάιν), ο Ozzy σε μεγάλα κέφια ως συνήθως, το σέτλιστ φανταστικό, η παραγωγή ψαρωτική χωρίς περιττά μπιχλιμπίδια, ακόμα και η απογοήτευση που στα ντραμς δεν κάθεται ο Μπίλαρος γρήγορα ξεπερνιέται.
Μόνο Σάμπαθ.-