? Black Sabbath?

Ακούστηκε, Electric Funeral από Rival Sons (που έσπειραν αλλά δε μνημονεύονται από κανέναν) και από Pantera.

Για τα υπόλοιπα θα επανέλθω,όταν καταλάβω τι ζήσαμε χθες.

5 Likes

Πολύ καλοί όπως και οι Mastodon αλλά με 2-3 τραγούδια και 15 λεπτά δύσκολα να τους ξεχωρίσεις μέσα στο all star line up. Εξαιρετικοί και στα μέτρα τους όμως η διασκευή

2 Likes

Όλοι σχεδόν τόσο έπαιξαν. Επίσης με αυτή τη φωνή/παρουσία, για 'μένα ξεχωρίζεις, ακόμα κι όταν βγαίνεις δεύτερος στη σειρά…

Με λίγα λόγια, αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, σε ό,τι αφορά στο ποιος ξεχώρισε για 'μένα, όταν βγήκαν οι Metallica τελείωσε ό,τι υπήρχε πριν. Όταν βγήκε ο Ozzy και στη συνέχεια οι Sabbath το σκηνικό πέρασε στη σφαίρα του μυθικού.

6 Likes

Και το κάτι-σαν-review του Χάρη Καραολίδη, με τον οποίο συμφωνώ σε αρκετά

9 Likes

Δυστυχώς μέχρι στιγμής έχω δει μόνο σκόρπια reels

Δεν ξέρω τι να πω

Βλέποντας τον Οζζυ να τραγουδάει mama I’m coming home ο ίδιος φορτισμένος, βλέποντας σε κομμάτια να προσπαθεί μάταια να σηκωθεί απ’ την καρέκλα, βλέπεις ξεκάθαρα τις κινήσεις των χεριών…πφφφ δεν ξέρω τι μπορώ να πω

Υπερβατικές στιγμές

11 Likes

Όπως έγραψα και παραπάνω, ο άνθρωπος ήταν άτυχος.
Δε φταίνε μόνο οι καταχρήσεις για την κατάστασή του.
Τον πήραν στον λαιμό τους κι οι γιατροί…
Μόνο και μόνο που είχε τη χαρά να έρθει σε άμεση επαφή ο ίδιος με τόσο κόσμο, άξιζε η βραδιά.
Μακάρι να μπορέσει να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του στα χρόνια που θα έρθουν.

1 Like

Άτυχος ο Ozzy; Αν υπήρχε στοίχημα πριν 50 χρόνια, τι απόδοση θα έδινε το να ήταν ζωντανός σήμερα :smile:;

16 Likes

ΔΠ

Εννοειται οτι δεν ειναι ατυχος. Τυχερος ειναι που ζει. Οι γιατροι δεν κανουν θαυματα και ο τυπος ειναι θαυμα οτι ζει. Καλο για ολους εμας που καταφεραμε να τον δουμε, οσο καλυτερα γινοταν τελος παντων, αλλα ο τυπος εβαζε ναρκωτικα στο πρωινο του. Διαβαστε την βιογραφια του, σνιφαρε μιση σακουλα κοκα στις ΗΠΑ επειδη κατα λαθος χτυπησε ο συναγερμος του σπιτιου, πηγε η αστυνομια να δει τι εγινε και δεν προλαβαινε να την πεταξει, τι να λεμε τωρα.

4 Likes

Παιδιά, ας μη γελιομαστε, με τόσες καταχρήσεις που έχει στο ενεργητικό του, όταν έχει σνιφάρει ότι υπάρχει και δεν υπάρχει, ακόμα και έτσι, με αυτά τα “κουσούρια”, μια χαρά τον βρίσκω, εκτός αν έβρισκε ανέκαθεν πράγμα ΑΑΑ και δεν τον κατέστρεψε.

Και πάλι καλά να λέμε που σε αυτή την ηλικία, μπορεί ακόμα να βγάλει φωνή. Τον έβλεπα στο live πάντως, παρόλο που ήταν καθισμένος, ήταν σα θηρίο στο κλουβί, ήθελε να σηκωθεί και να τα κάνει όλα λαμπόγυαλο, παρόλα αυτά όμως…

Πιστεύω ότι αυτή τη φορά, όντως μπήκε τελεία, δύσκολα να τον ξαναδούμε με την πολυθρόνα του επί σκηνής. Μπορεί να ήταν και επίτηδες έτσι, μπορεί να μην ήθελε να κάνει τη συναυλία, η Sharon να επιμένει και να τον πήρε σηκωτό από το σπίτι και να τον ανέβασε στο πατάρι…

1 Like

Από τις πλέον συγκινητικές φωτογραφίες που έχω δει, η φάτσα του Casagrande είναι χίλιες και βάλε λέξεις.

13 Likes

Τυχερός ο Ozzy αλλά ο Steven Tyler μπορεί να μου πει κανείς πως γίνεται στα 77 του να βγάζει τέτοια ενέργεια και φωνή πάνω στην σκηνή; Μιλάμε για άνθρωπο που κοντράρει στα ίσια τους πάντες στο θέμα καταχρήσεις.

10 Likes

εγώ νομίζω πως αυτή τη συναυλία την ήθελε ο Ozzy πιο πολύ από τον καθένα. αυτοί οι άνθρωποι ζούνε για να πεθάνουν στη σκηνή.

και ντάξει λίγο κούρασε η φάση ότι η Σάρον τον/τους κάνει ό,τι θέλει. ναι έχει μια βάση και έχει παίξει ρόλο σε πράγματα, αλλά είναι κρίμα να παρουσιάζουμε τους άλλους σαν άβουλα όντα μπροστά στις “δαιμόνιες προθέσεις” της γυναίκας αράχνης (ή και νυχτερίδας!) Σάρον

12 Likes

Με τον Perry ήταν γνωστοί και ως “Toxic Twins”, πρέπει να είναι επιπέδου Ozzy :stuck_out_tongue:

4 Likes

Εδώ ζει ο θείος Νώντας ρε που σιγά μην έβρισκε την ποιότητα που βρίσκανε αυτοί

4 Likes

Για να πέσεις σε κομπογιαννίτη, στην Αγγλία, έχοντας το όνομα και τα λεφτά του Ozzy, ναι πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ άτυχος!

1 Like

Βέβαια στην Αμερική μένει χρόνια τώρα, αλλά οκ! :stuck_out_tongue:

1 Like

υπάρχει και ένας Mick Jagger ε (και ένας Iggy Pop). :slight_smile:

4 Likes

Και πάλι όμως ρε παιδιά, είναι η λέξη κλειδί που είπε ο συνάδελφος πιο πάνω, ολόκληρος Ozzy, δεν θα πηγαίνει στον συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ γιατρό της Αγγλίας, αλίμονο, προφανώς και η όποια φροντίδα τον κράτησε όπως τον κράτησε, κάποιος φτωχομπινές συγκριτικά όπως είμαστε εμείς, σιγά μην αντέχαμε με αντίστοιχες καταχρήσεις, στην ψάθα θα φεύγαμε…

1 Like

Έλα τύπε, εδώ είσαι.
Διάβασε:
“On 8 December 2003, Osbourne was rushed into emergency surgery at Slough’s Wexham Park Hospital when he had an accident with his quad bike on his estate in Jordans, Buckinghamshire.[75] Osbourne broke his collar bone, eight ribs, and a neck vertebra”.
Το λάθος που έκανα ήταν που ανέφερα ότι χτύπησε με καρτ.
Με γουρούνα είχε χτυπήσει.

Επιτέλους, κάποιος το ειπε, συμφωνώ απόλυτα.

2 Likes