? Black Sabbath?

Για τον Μορέλο εγώ θα πω κάτι που υποψιάζομαι, δεν είμαι δηλαδή 100% βέβαιος: Έχει σταματήσει προ πολλού να αποζητά με πραγματικούς όρους αυτό που κάποτε κήρυττε ως επανάσταση (και με τον τρόπο που την αντιλαμβανόταν εν πάση περιπτώσει). Αν τον ρωτήσεις βέβαια θα σου πει “προφανώς και είμαι ακόμα και πάντα με την επανάσταση”, αλλά στην πράξη μάλλον έχει επαναπαυτεί σε μεγάλο βαθμό. Και είναι λογικό αυτό. Όταν έχεις λύσει το οικονομικό σου πρόβλημα (many times over in fact) η ιδεολογική σου ταυτότητα και η επιθυμία να μείνεις πιστός σε αυτήν περνάνε σε δεύτερο πλάνο, γιατί είναι οι υλικοί όροι διαβίωσης που κυρίως διαμορφώνουν την πραγματική σου πολιτική τοποθέτηση.

5 Likes

Ευχαριστω, ειναι μια λογικη εξηγηση.

Συμφωνω. Επισης, θα προσθεσω προς υπερασπιση του οτι αυτη η φαση περναει σε ολους, ανεξαρτητα απο λεφτα. Λεγεται “κουραση” ή “ηλικια” αν προτιματε. Δεν ειναι ευκολο στα 50 και στα 60 να εχεις την ιδια ενεργητικοτητα οπως στα 20 και στα 30. Συμβαινει, αλλα δεν ειναι ο κανονας. Θα το δειτε οι περισσοτεροι με το περασμα των χρονων.

3 Likes

Επρεπε να μην πανε και να πανε στη θεση τους καποιοι που ειναι υπερ του Ντρεηνμαν, ωστε να μην ακουγονταν βρισιδια για τον ανθρωπο.

Τον Mason? :stuck_out_tongue:

1 Like

Τα πρωτα 4 αλμπουμ τους ειναι φανταστικα, και με ριφφαρες και ιδεες που ελαχιστοι ειχαν παιξει μεχρι εκεινη την στιγμη, ενω η φωνη του Draiman ειναι καταπληκτικη. Εδω πριν κατι χρονια εβαλα το Sound Of Silence στη μανα μου που μεγαλωσε με Simon & Garfunkel, και ανατριχιασε με την ερμηνεια του Draiman. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, αλλα οι Disturbed εχουν πολυ μεγαλη μουσικη αξια, ή εστω ειχαν πριν πεσουν κι αυτοι σε μανιερα.

Απο κει και περα, ειναι χοντρομαλακας με περικεφαλαια, και η φωτογραφια που υπογραφει τον πυραυλο που θα σκοτωσει ποιος ξερεις ποσους και ποιους αθωους Παλαιστινιους, ειναι απο τις πιο ξενερωτικες φωτογραφιες που εχω δει οσον αφορα την μουσικη.

Ας μην παμε εκει :smiling_face_with_tear: Ποσο χρονο εχεις?

2 Likes

Σορρυ

Έχω απλά θέλω να δω τι ορίζεται ως κόκκινη γραμμή. Αν μιλάμε για συντηρητικές απόψεις ενός 65αρη πλούσιου μουσικού, δε μου κάνει καμία έκπληξη. Και δεν το θεωρώ κόκκινη γραμμή.

η υποστήριξη της γενοκτονίας δεν είναι κόκκινη γραμμή?

Εχει υποστηρίξει ο Bruce γενοκτονια;