? Black Sabbath?

Αντίο θρύλε.

1 Like

Οτι και να πεις ειναι λιγο … πω ρε εσκασε απο το πουθενα ( λογω του λαιβ πριν λιγες μερες ) …

Μεγάλος μάγκας ! Ο καλύτερος τρόπος να φύγει !

4 Likes

Απίστευτο , έχει κατακλυστεί το μυαλό μου με τόσα πολλά που θέλω να πω αλλά δεν μπορώ να τα βάλω σε τάξη

Είμαι σε άρνηση …ειδικά μετά το πρόσφατο λάιβ…

Εύχομαι εκείνη τη βραδιά να την απολαυσε γιατί το άξιζε

Ακόμα θυμάμαι την πρώτη επαφή με live&loud και ένα άλλο documentary που κόλλησα άσχημα

ΑΘΑΝΑΤΟΣ

12 Likes

Αντίο Οzzy σε ευχαριστούμε

5 Likes

Ελα πλακα κανετε…

Κάπου πήρε το μάτι / αυτί μου τις μέρες μετά τη συναυλία μια ραδιοφωνική συνέντευξη που έλεγε “I know I’m dying”.

Δεν φανταζόμουν ότι ήταν τόσο άμεσο… Σοκ.

Πιστεύω πως αν δεν ήταν το λαιβ θα μας είχε αφήσει νωρίτερα. Φάνηκε πόσο το ήθελε με όλη του την ψυχή να πει αντίο πάνω στη σκηνή. Είμαι σε σοκ. Αντίο ρε Ozzy :black_heart:

19 Likes

Όχι ρε μλκς…

Αν είχε πει πως το λάηβ θα γινόταν σε 2 χρόνια, θα έφευγε σε 2 χρόνια.

Αντίο πραγματικά με τους δικούς του όρους και με το κεφάλι ψηλά.

24 Likes

Μία ώρα σου η ζωή μας όλη ρε γίγαντα. Πραγματικά σε ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου

26 Likes

Πωωω μλκ.Οχι

Μama, he’s coming home…

6 Likes

RIP, τι να πει κανείς για έναν θρύλο…

1 Like

Μας την εκανες για planet Caravan μπαγασα. Καλο ταξιδι.

6 Likes

Εχω παθει σοκ

2 Likes

Αν και ανακοινώθηκε από επίσημα πλέον κανάλια αρνούμαι να το πιστέψω. Δεν γίνονται αυτά.

1 Like

εκανε οτι ηθελε και οπως το ηθελε ο μαγκας.
δες παρτυ που θα κάνουν τώρα με τον lemmy και ποιος τους πιάνει…

7 Likes

Αντίο ρε Άρχοντα… Καλό Ταξίδι

22 Likes

Και κάπως έτσι, η αρχική και ιστορική αυτή τετράδα, πλέον έχει διασπαστεί, δεν θα την ξαναδούμε, η τελευταία εμφάνιση, ήταν αυτή προ ολίγων ημερών. Άκρως συγκινητικό ότι βρέθηκαν όλοι μαζί για μια τελευταία φορά, στην εμφάνιση που έμελλε να είναι και η τελευταία τους…

Με τη συναυλία μπήκε μια τελεία, τώρα όμως με τη φυγή του Ozzman, μπήκε η οριστική ταφόπλακα. Αντίο…

9 Likes