Είναι(ήταν) οι Black Sabbath σατανιστές?

θα ήταν καλύτερα όμως να μην επηρεάζεσαι γιατί έχει και τα καλά του… 8)[/quote]

Είπαμε,το metal είναι τρόπος ζωής,είναι πόρωση!Ο linowar έχει δίκιο,θα πρέπει πρώτα να ακούσεις metal (χωρίς να φοβάσαι,γιατί απλά δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς!)να διαπιστώσεις αν σου αρέσει και αν είναι όντως έτσι τότε συνέχισε να ακούς χωρίς να επηρεάζεσαι από τη εικόνα που βγάζουν οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες !

Είπαμε,το metal είναι τρόπος ζωής,είναι πόρωση!Ο linowar έχει δίκιο,θα πρέπει πρώτα να ακούσεις metal (χωρίς να φοβάσαι,γιατί απλά δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς!)να διαπιστώσεις αν σου αρέσει και αν είναι όντως έτσι τότε συνέχισε να ακούς χωρίς να επηρεάζεσαι από τη εικόνα που βγάζουν οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες ![/quote]

Η linowar παρακαλω… 8)

Είπαμε,το metal είναι τρόπος ζωής,είναι πόρωση!Ο linowar έχει δίκιο,θα πρέπει πρώτα να ακούσεις metal (χωρίς να φοβάσαι,γιατί απλά δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς!)να διαπιστώσεις αν σου αρέσει και αν είναι όντως έτσι τότε συνέχισε να ακούς χωρίς να επηρεάζεσαι από τη εικόνα που βγάζουν οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες ![/quote]

Η linowar παρακαλω… 8)[/quote]

Ok σόρυ!Και εμένα η NegativeCreep! :slight_smile:

Η linowar παρακαλω… 8)[/quote]

Ok σόρυ!Και εμένα η NegativeCreep! :)[/quote]

its ok!!! O:)

Πάντως αυτή η εικόνα που έχει δημιουργηθεί για την metal μουσική είναι κατά τη γνώμη μου λανθασμένη.Έχει δημιουργηθεί ένα είδος προκατάληψης απέναντι στο συγκεκριμένο είδος το οποίο οδηγεί πολλούς,όπως τον φίλο μας παραπάνω να πιστεύουν πως το να ακούς αυτή τη μουσική είναι κακό κ προσοχή μην μπλέξεις γιατί θα γίνεις σατανιστής και πρεζόνι 8O (το έχω ακούσει και αυτό!)Ξεκολλήστε και κάντε αυτό που γουστάρετε και όχι αυτό που η πλειοψηφία υποστηρίζει!

Ο Σατανας μας ζει

Και μας παίρνει πίπες καθημερινά

Καλά δεν ξέρεις ότι αυτή είναι φράση που ακούγεται άμα παίξεις ανάποδα δίσκο της Μαρινελλας? Για να μην λετε ότι σατανιστες είναι μονο οι μεταλλαδες. Α και ο Prince είναι αλλά δεν θυμάμαι γιατί.

O Prince δεν έχει βρει ακόμα το φύλο του…Έχει καιρό για την θρησκεία!

και βασιλεύει… 8)

Ρε σεις την επόμενη εβδομάδα θα μαζευτώ με κάτι φιλαράκια για καμιά θυσία στον άρχοντα του σκότους.Ψήνεστε?!

Μόλις τελειώσετε τη λειτουργεία και οι γκόμενες είναι έτοιμες για ΣΕΞ μπορείτε να με φωνάξετε…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

καλά που μας το’πες νωρις για να προλάβω να σιδερώσω τον μαύρο μανδύα μου… 8)

καλά που μας το’πες νωρις για να προλάβω να σιδερώσω τον μαύρο μανδύα μου… 8)[/quote]

αργεί ακόμα η πανσέληνος , έχεις χρόνο:twisted:

καλά που μας το’πες νωρις για να προλάβω να σιδερώσω τον μαύρο μανδύα μου… 8)[/quote]

αργεί ακόμα η πανσέληνος , έχεις χρόνο:twisted:[/quote]

α,σε παρακαλώ είμαι πολύ οργανωμένη εγώ…δεν τα κρατάω όλα για την τελευταία στιγμη… :twisted:

Πάντως μην ανησυχείτε για ρούχα.Αφού ούτως ή άλλως κάποια στιγμή θα τα βγάλουμε!Πώς θα χορέψουμε στην πανσέληνο?Τί μας περάσατε?Εδώ μιλάμε για οργανωμένα πράγματα!

PS:Τέλη μην στεναχωριέσαι,θα σε βάλουμε αρχιερέα να κάνεις τα κουμάντα… :wink:

έλα μέσα είμαι πες ώρα και μέρος και έφτασα… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

έλα μέσα είμαι πες ώρα και μέρος και έφτασα… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Τί λες τώρα?!Η ώρα και το μέρος θα σταλούν σε ειδικές μαύρες προσκλήσεις με μία ασημένια πεντάλφα στο μπροστινό μέρος,από ειδικούς αγγελιοφόρους, στους επιλεγμένους καλεσμένους με τη βοήθεια νυχτερίδων!

έλα μέσα είμαι πες ώρα και μέρος και έφτασα… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Τί λες τώρα?!Η ώρα και το μέρος θα σταλούν σε ειδικές μαύρες προσκλήσεις με μία ασημένια πεντάλφα στο μπροστινό μέρος,από ειδικούς αγγελιοφόρους, στους επιλεγμένους καλεσμένους με τη βοήθεια νυχτερίδων![/quote]

Σορυ παράληψή μου…

Τί νομίζεις χρυσέ μου?Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα,εμείς εδώ είμαστε επαγγελματίες τόσα χρόνια σατανιάρηδες κάτι παραπάνω ξέρουμε… :twisted: