Είναι(ήταν) οι Black Sabbath σατανιστές?

πολύ ευχαρίστως θα βοηθούσα κι εγω να μοιραστούν οι προσκλήσεις αλλά δυστυχώς έχω την σκούπα ΄στο συνέργειο! :lol:

[quote="“witch”"]

πολύ ευχαρίστως θα βοηθούσα κι εγω να μοιραστούν οι προσκλήσεις αλλά δυστυχώς έχω την σκούπα ΄στο συνέργειο! :lol:[/qu

Οκ δεν πειράζει!Ευχαριστούμε πάντως για την εξαιρετική προσφορά σου!

Ααχαχαχαχαχααχαχχα. Επαναφέρω λόγω γέλιου. (ρε τι έχει γραφτεί εδώ μέσα και δε το έχω προσέξει! :lol:)

Ωραια και να ειναι/μην ειναι σατανιστες τι εγινε; Οι οποιοι sabbath δλδ.

ήταν,είναι και θα είναι.
και το λένε όλοι.

Η Λουκα δεν τους εχει βρισει ακομα.Αρα δεν ειναι.

Eίναι μασόνοι…

Αυτά περι σατανισμου ειναι σαχλαμαρες.Απλα τα 70s που κυκλοφορησε η φημη,σοκαριστηκε η τοτε κοινη γνωμη…Και να ειναι τι μας νοιαζει?Δηλαδή οι Sabbath θα επηρεασουν καποιο στο να ασχοληθει με τον σατανισμο?(μποοοουυυυυ:p :stuck_out_tongue: ).Αυτα παντα σοκαραν θρησκοληπτους και παιδακια…Αυτο που με εκνευριζει ειναι που συνδεουν τετοιες βλακειες με την μουσικη…

Εχω ακουσει οτι ο ozzy εχει σημετασχει σε τελετες σατανιστων τωρα δεν ξερω αν αυτο αληθευει η οχι παντως οι υπολοιποι δεν πιστευω οτι ηταν

το εχω πει και το ξαναμαναλεω: στα @@ αν ειναι σατανιστες, μασονοι, τεκτονες, χριστιανοι, βουδιστες η παγανιστες… εγω τους ακουω γιατι μου αρεσει η μουσικη τους… στο κατω κατω η madona το εχει δηλωσει οτι ειναι φανατικη σαμπαλιστρια ομως δεν βλεπω κανεναν να την επικρινη για αυτη την επιλογη της. Ομως απλουστατα υπαρχει μια απιστευτη προκαταληψη απεναντι στην rock και ιδιαιτερα στην metal απο κατι συντηρητικους που το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να καθονται στην προκρουστεια κλινη που τους εχουν βαλει και να επικρινουν το καθετι αγνωστο σε αυτους και μιλουν διχως να γνωριζουν τιποτα…

ΓΙΑΥΤΟ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ… ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΣ…

αντε με συγχησατε βραδυατικα

Καλα ρε φιλε μη μας δειρεις κι ολας

Πεεεεστα παλικαρι μου πεεεεεστα…

Θυμάμαι μια φορά που με πήρε ο ύπνος δίπλα από το κασσετόφωνο που έπαιζε ολόκληρη την συλλογή we sold our souls for rock n roll. Το επόμενο πρωί το κρεβάτι μου είχε γεμίσει με καρφιά και πεντάλφες. Τα μάτια ήταν κόκκινα επίσης και είχα και αρχές καταρράκτη. Μετά από όλα αυτά πήγα και πέταξα όλες τις κασσέτες μου και δεν ξανακουσα ποτέ μου.

σατανιστες δεν ξερω αν ηταν,αλλα το satan image τους βοηθησε παρα μα παρα πολυ στην καριερα τους…

αμφιβαλω οτι με διαφορετικο ονομα διαφορετικο image και την ιδια μουσικη θα καναν την επιτυχια που εκαναν…βεβαια αυτο δεν ειναι κακο…παντα το Imafe μιας μπαντας επαιζε και παιζει τεραστειο ρολο στην επιτυχια της…απο τους beatles μεχρι τον σακη ρουβα…

πρωτος τους δισκος που αγορασα το sabbath bloody sabbath λογω του υπεροχου εξωφυλλου…8) 8)

Έτσι ρε Κωστή, έτσι. Πες τα γαμώ τη πουτάνα μου. Βαρέθηκα όπου σταθώ και όπου βρεθώ να με λένε σατανιστή και να με δείχνουν με το δάχτυλο.

:stuck_out_tongue:

ποιο cd κερδίζει?

sabbath bloody sabbath βεβαια

εγω τα λεω αλλα με ακουει κανεις?

Ναι, μόνο που εγώ για πλάκα το έγραψα… (δε φαίνεται ρε γαμώτο? :-s)

Πάντως, οκ, και μένα παλιά με ενοχλούσε αν ακούγα κουταμάρες τύπου σατανισμός και τέτοια. Τώρα απλά γελάω! :wink:

Βεβαίως και είναι. Πώς εξηγείται το οτι ο Ozzy ζει ακόμα και ο Tony γράφει ακόμα ριφαρες; Κάποιο βρώμικο συμβόλαιο πρέπει να έχει παιχτεί.