Black Swan

α εδώ είναι το θρεντ του Ρεκβιεμ? σόρρυ μπερδεύτηκα.

εδιτ: ξαναδιαβάζω το ποστ μου, αλλά άντε γαμήσου, το Ρέκβιεμ δεν είχε τόση υπερβολή στη φρίκη που έδινε. αν μιλάς για το χέρι του Λέτο, εγώ λέω ότι δεν ήταν χέρι γιατί δεν υπήρχε πρόθεση.

[B]Θα μπορούσες να βάλεις το κείμενο σε spoiler[/B]

Για ρεκβιεμ, σιγα την ταινιαρα πια, σου σκαγε στα μουτρα το “τωρα θα νιωσεις σκατα γιατι ετσι θελω ΕΓΩ”. Τo Black Swan δεν νομιζω οτι το εκανε τοσο εκβιαστικα.

Αν αλλαζα κατι θα ελεγα οτι θα ηθελα να ηταν[SPOILER]πιο “εσωτερικο” το παιξιμο της Πορτμαν, δλδ μπορουσε και το ειχε πιστευω, να παιξει κι ο Αρονοφσκι με εκφρασεις πορτμαν και χωρις παρανυχιδες και γελακια που λεει κι ο σαμανος.[/SPOILER]

δε θέλω να μπω στο τριπάκι μιας σύγκρισης Black Swan με Requiem, το ένα το είδα στα 20 μου και το άλλο στα 14 μου.
ναι, όσο μεγαλώνω τόσο καταλαβαίνω ότι το Requiem ΔΕΝ είναι η καλύτερη ταινία έβερ όπως πίστευα, γιατί είναι τίγκα στα κλισέ, γιατί τα πρεζάκια αυτού του κόσμου δεν είναι ένας πανέμορφος Λέτο και μια πανέμορφη Κόνελλυ, γιατί γιατί γιατί.

αλλά τότε ο Αρονόφσκης ήταν πρωτοπόρος, είχε ΑΠΕΙΡΗ σκηνοθεσία, από τη σκηνή με τη μάνα που σιγυρίζει το σπίτι μέχρι εκείνο το τρικ που έδειχνε σε ff πως ετοίμαζαν τη δόση τους. και γενικά για το ρόλο της Μπέρστιν.

το Μπλακ Σουάν δεν έχωνε κάτι καινούριο από σκηνοθετικής άποψης, τουλάχιστον όχι κάτι που δεν είχα ξαναδεί. γι’αυτό ήμουν αυστηρός.

btw κάπου πίσω είδα να εκθειάζουν Αρονόφσκι [B]επειδή[/B] μας παρουσίασε τη ζωή μιας μπαλαρίνας ως θρίλερ.
wtf παιδιά. είναι πανεύκολο. η ζωή κάποιου που είναι απ’τα 5 του (ή νωρίτερα?) δωσμένος 100% σε κάτι, ΕΙΝΑΙ θρίλερ. και το έκανε και με κλισεδιάρικο τρόπο. η καταπιεστική μάνα, οι τραυματισμοί, ο σάτυρος ο Γάλλος, μπλα μπλα.
τεσπα. kudos στον Αρονόφσκι για το καστ. Η ΜΑΝΑ το έκανε θρίλερ. απίστευτη φάτσα.

Βέβαια αν κάνεις θόρυβο όταν θέλουν οι άλλοι να δουν την ταινία,μπορεί και η δικιά σου η ζωή να μετατραπεί σε ένα (σύντομο) θρίλερ…

[SPOILER]http://news247.gr/kosmos/paraksena/nekros_gia_ena_pop_korn.785746.html
[/SPOILER]

:stuck_out_tongue: