Black Swan

Nα πάρει! Τελικά ενέδωσα= το κατέβασα πριν καμιά βδομάδα και το είδα (γι’ αυτό ευθύνονται οι έχοντες αφήσει σχόλια σ’ αυτό το θρεντ), αντί να περιμένω να το δω στον κινηματογράφο. Τώρα σκέφτομαι πόσο καλύτερο ακόμα θα ήταν στη “μεγάλη οθόνη”, με τη μουσική του Τσαϊκόφσκυ να γεμίζει την αίθουσα…

Πάντως σίγουρα άξιζε! (έστω κι από τη μικρή οθόνη του λάπτοπ :ρ)

εμ, παντως αυτη τη βδομαδα βγαινει κανονικα…

Ναι, το ξέρω… Γι’ αυτό είναι βλακεία που “έσπασα” τελευταία στιγμή ;p

Παιδια η καλυτερη ταινια της χρονιας!Ο σκηνοθετης δινει ρεστα!Οσο την εβλεπα σκεφτομουνα ποσο αναλατη θα ηταν με διαφορετικη σκηνοθεσια.Ρεσιταλ ερμηνειας απο Portman και Cassel.

[SPOILER]Και μια σκηνη ειδικα αφιερωμενη για εσας τους αντρες…8)[/SPOILER]

την ειδα και εγω χθες μιας και δεν κόβω να πηγαίνω στα κοντά καβαλα
και εδω στα σερρας ο “κινηματογράφος” ειναι για τον πο@#το(καλύτερα ειναι τα αρχεία TS. και cam στα τορρεντ!!)

τεσπα

παρααα πολυ καλη και όμορφη ταινια και απο θεμα αισθητικής και σκηνοθεσίας και ερμηνείας τα παντα ολα!!!

αν και δεν ειμαι Aronofskyκος τον προσκυνώ ταπεινά…:smiley:

Οντως ρε π0υστη μου!Τοσα εχουν φτιαξει στα σερρας!εναν κινηματογραφο της προκοπης δεν κανανε ακομα!!

Οντοπικ:φοβερη ταινια,θα το ξαναπω!

υποψήφιο για 5 Όσκαρ! και λίγα είναι λέμε!

Μόλις γύρισα από το σινεμά (στην Αγγλία) και δηλώνω ενθουσιασμένος. Εκπληκτική ταινία, κάνει το 99% των θρίλερ να μοιάζει με Τόυ Στόρυ.
Σκηνοθεσία που σε βάζει μέσα στην ταινία, μυθική ερμηνεία από την Πόρτμαν. Τρελή ατμόσφαιρα, μουσική…
Τελείωσε η ταινία και παραμιλούσα. Ίσως περισσότερο και από το Inception.

• Με διαφορά η καλύτερη του Αρονόφσκι. Και μάλλον η ταινία της χρονιάς.
    ΕΠΟΣ. Δείτε το.

Ισως και να φαω κραξιμο για αυτο που θα πω αλλα who cares?ειναι η γνωμη μου και τπτ αλλο…
100 φορες καλυτερο απο το inception

uparxei bebea to fact oti milame gia é tainies pou den exoun kanena koino stoixeio kai kathe sigrisi fantasei kathisterimeni e

stirizw Cozaro, an kai nomizw pws einai,gia mena panta, i ligotero kali tou tainia…oxi oti den ta kanei ola poli kala, apla xanei se xaraktires ligo kai bathos tous(ithela na tous anaptiksei ki allo akoma, akoma kai tin portman) + to basiko, kamia ekpliksi, ola ayta- tha malliasei i glwssa mou alla tha to ksanapw gt den mporw- ta exoume ksanadei poli kalitera stis klassikes tainies tou polanski…

o barton fink twn coen kanei kati analogo-stripsimo tis vidas- alla moiazei arxika asxeto me to black swan gt, guess what, exei xaraktira…oxi oti to black swan den eixe, apla oxi oso eprepe wste na diaforopoiithei ligo…alla den pabei na einai apo tis kaliteres tainies tis xronias+mia stathera poli kali tainia tou darren…

no greek keyboard, spear me

“uparxei bebea to fact oti milame gia é tainies pou den exoun kanena koino stoixeio kai kathe sigrisi fantasei kathisterimeni e”

Ε ναι,ειναι 2 τελειως διαφορετικες ταινιες,δεν διαφωνω,απλα τις συγκρινα ισως γιατι ακουγα ΤΙΣ κριτικες για το Inception το οποιο η αληθεια ειναι οτι δεν με ενθουσασε και πολυ :frowning:
Και το black swan το ειχα δει τυχαια σε ενα περιοδικο και τυχαια το ειδα και κατανεθουσιαστηκα8)

Just for the record, δεν έκανα καμία σύγκριση ούτε εγώ. Είπα απλά πως παραμιλούσα περισσότερο στο τέλος :stuck_out_tongue:

Πάντως μου κάνει εντύπωση που λες πως είναι η λιγότερο καλή ταινία του για σένα. Δε θα ορκιστώ για το Ρέκβιεμ, έχουν περάσει και τα χρόνια. Αλλά πχ, σε σχέση με την ΠΑΤΑΤΑ Fountain…
Πολύ καλό το Wrestler, ενδιαφέρον το Pi, αλλά δεν αγγίζουν καν το Black Swan! 8)

Το Black Swan σκοτωνει.
Φοβερη μουσικη επενδυση, η ερμηνεια της Portman ειναι οντως τρομερη,
λιγο η τελευταια σκηνη μου γανηκε λιγο μεγαλυτερη απο οτι θα ηθελα αλλα ναι πραγματικα πολυ καλη ταινια.
Με εξεπληξε θετικα.

Και το Inception στο ιδιο υψηλο επιπεδο χωρις να τις συγκρινω.

to fountain einai to amesws epomeno tou black swan-patata leei, esi vgazeis to kako onoma re se mas tous psilous gia tin analogia iq kai ipsous:p-, egw nomizw oti to wrestler einai allou-to kalitero-, opws kai to P, ta 2 kalitera tou gia mena, me to requiem na akolouthei…alla ti na pw se anthrwpo poy vrike tainiara to social network:p

tespa, tha ginw awake gia ligo, DEITE TENANT KAI REPULSION kai meta vreite katw apo poia petra na kriftite 8)

Μια από τις 3 καλύτερες ταινίες όλων των εποχών. Οι άλλες δύο είναι ο Νονός(μπήκε σε αυτή τη θέση γιατί είναι λίγο καλύτερο από το Lord Of The Rings) και το Empire Strikes Back(που είναι λίγο καλύτερο από το Κάτι τρέχει με τη Μαίρη).

Για μένα πάντως, τελικά, μάλλον η λιγότερο καλή του Αρονόφκσι είναι το Ρέκβιεμ… Νομίζω είναι η πιο προβλέψιμη και πιο υπερβολικά και χωρίς κανένα λόγο στυλιζαρισμένη ταινία του.
Κακή ταινία πάντως δεν έχει κάνει. Ούτε καν μέτρια. Και το Fountain αν και στην αρχή το έκραζα, όταν το ξαναείδα έμεινα λίγο μαλακας και τελικά είναι κι αυτό έπος.

Εντίτ: Και ναι τα 2 καλύτερα του είναι τα Pi και Wrestler.

:lol: Ου ρε! Σκέψου ότι -αν θυμάμαι καλά- μέχρι και ο Μόντε συμφωνεί για το Fountain!!! :stuck_out_tongue:

Tenant & Repulsion λοιπόν. Πφ, θα σε εμπιστευτώ παλιοάμπαλε :stuck_out_tongue:

Θα συμφωνήσω κι εγώ για το Fountain αν και δε το έχω δει όλο γιατί μετά από 30 λεπτά κανόνισα να βγω γιατί δεν παλευόταν η ταινία κι έτσι την είδα σε κομμάτια. Και πάλι χάσιμο χρόνου ήταν. Καλό και το wrestler, αλλά το “π” είναι μακράν πιο ψηλά για μένα.

Όσο για το Black Swan, καλώς εχόντων των πραγμάτων, σε 12 ώρες θα έχω άποψη. Με έχει ψήσει ο Cozy και φοβάμαι πως θα μείνω με τις προσδοκίες που μου έφτιαξε. Βλέπουμε

συνέλθετε ρε για το fountain

τι λετε ρε παιδια…η χειροτερη ταινια του αρονοφσκι το ρεκβιεμ???..απο τις καλυτερες ταινιες που χω δει…σκηνοθεσια απιστευτη,ατμοσφαιρα,jennifer connely θεα,και ισως το κορυφαιο soundtrack ever…ουτε καν συγκριση π.χ. με τον wrestler…ισως η ταινια που μολις τελειωσε ενιωθα ποιο πολυ συγκλονισμενος απο οποιαδηποτε αλλη…τελος παντων γουστα ειναι…

θα παω να δω το black swan στο cinema αφου λετε οτι ειναι και γαμω τις ταινιες…