Blind Guardian [6-7/5/2011] @Fuzz Club, Αθήνα - [8/5/2011] @Principal, Θεσσαλονίκη

Έτσι έτσι!!! Τα πήρα τριπλά να έχω πολλές ρεζέρβες για παν ενδεχόμενο!!!8)

[B][SIZE=“3”]Πάμε ρε Guardian!!![/SIZE][/B]

Θα μαλλιάσει η γλώσσα μου να το ΦΩΝΑΖΩ!!!

:D:D:D:D:D:D:D
:drunk::drunk::drunk:

Με 5 ευρώ δε σώζεσαι, αλλά με 35 που δε θα δώσω κάτι γίνεται :p.

αυτο ακριβως :smiley:

Αν δεν πας ναι, τοτε γλυτωνεις 35. Παντως δεν μου φαινονται και τοσα πολλα για Guardian.

E για μπάντα 25 ετών που πάντα ήταν σταθερή σε πολύ καλες κυκλοφορίες και γενικά από τις πολύ καλές μπάντες ναι ρε γμτ δεν είναι πολλά!

Αλλά το πρόγραμμα για 3 στα 3 αρχίζει να χαλάει γαμώτο…

35 ευρω για Guardian δεν ειναι πολλα με τα ελληνικα δεδομενα,35 ευρω με τα ευρωπαικα ομως παραειναι πολλα…

ksanaeida to DVD tous shmera… Mesa (toulaxiston thn mia mera) kai elpizo gia kana goodbye my friend …

Η αλήθεια είναι ότι με το που βλέπεις το dvd, θέλεις να τους δεις live τώρα:):!:

Δεν είναι. Στη Γερμανία που τους είδα 43 ευρώ έκανε το εισιτήριο. Και μην πείτε ότι είχαν steelwing + van canto γιατί πραγματικά χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι! Άσε που παίξανε 30’ με το ρολόι ο καθένας. Και στο κάτω κάτω γιατί επαναλαμβάνετε σε τόοοσες σελίδες για την τιμή οι ίδιοι χρήστες ξανά και ξανά? Όποιος δεν θέλει και τα βρίσκει πολλά δεν πάει, απλά τα πράγματα, κρατήστε τα χρήματά σας και πάτε να δείτε μία φθηνότερη συναυλία!

νταξει αραξε μην μας φας κιολας :stuck_out_tongue:

mou edwse thn aformh h kyria apo panw na sas kra3w kai egw twra…kala re mas douleyete???gelaei o kosmos dhladh…30 E sas fainontai polla gia na pate na deite mia mpanta pou goustarete alla den sas fainontai polla na vgeite kai na pieite 3 pota se klampaki e??oust apo dw lew gw…meta diamartyreste kai eidika oi 8essalonikeieis gt den fernoune onomata edw…e an mia mpanta paizei principal ti na protoparei h mpanta apo 1500 eishthria re magges kai ti na parei o diorganwths…mhn katantate gelioi…den 8elete na pate??? sta @@@@@ mou…mhn to lete 3ana kai 3ana…kai epishs hmouna 100 % sigouros oti 8a arxisane na lene ta idia kai xeirotera pou oi manowar exoune 45 E…dhladh ti na pw…xarhka en merei gt 8a xreiastei oi a8hnaioi na anevoune kata edw kai meta arxisa na vlepw pali malakies post peri “pwww pou na pame akriva kai etc kai alliws kai 3erw gw kai ti mas zhtane kai pou na ta vrw???”…pante anoi3te mpoukali sta mpouzoukia pou ta “spate” ekei oi perissoteroi pou ta grafete ta parapanw…tespa den me noiazei kante oti 8elete mhn to lete 3ana kai 3ana…

“greeklish grafw gt eimai e3wteriko”:p:p:p

φιλε αν επινα ποτακια στα κλαμπακια μαλλον δεν θα ειχα προβλημα με τα χρηματα…και αν εχεις εσυ τοσα λεφτα να πηγαινεις σε ολα τα live καλως,εμεις την αποψη μας ειπαμε και δεν θα επρεπε να προσβληθει κανεις,απο την στιγμη που δεν αναφερθηκε πουθενα μην δωσετε τα λεφτα σας,εγω ειπα πως εγω δεν θα τα δωσω…στο κατω κατω δεν καταλαβα απο που εβγαλες συμπερασμα οτι παμε μπουζουκια…καμια σχεση…

Ούτε και εγώ διαπίστωσα γκρίνια κανενός χρήστη παρα μόνο δικαιολογημένα-κατ εμέ-παράπονα. Προφανώς και είναι πανάκριβο το εισιτήριο. Το ότι οι Guardian φέρουν μεγάλο όνομα, οφείλεται και στον “απλό” λαό-και κατ επέκταση σε εμάς καλή ώρα που καλούμαστε να δώσουμε ένα τέτοιο χρηματικό ποσό-αγοράζοντας όσοι τους αγαπήσαμε αυθεντικά τους-αντικειμενικά-ακριβούς δίσκους τους (γενικά προφανώς ισχύει αυτό).

Προφανώς ποσώς που με νοιάζει πόσο κάνει το εισιτήριο στη Γερμανία και σε κάθε χώρα του εξωτερικού που θα περιοδεύσουν. Και ναι δεν είναι κάποιοι πρόβατα να μη “γκρινιάζουν” γιατί αφενός μέν-έτσι νομίζω δηλαδή-στήριξαν την μπάντα με τα όποια λεφτά δώσανε και αφετέρου τα 35 ευρώ είναι ένα μεροκάματο. Υποθέτω δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια να αγοράζουν εισιτήρια-καβάντζες.

@paul

Γράφε τουλάχιστον “exoteriko” και όχι “e3wteriko” (ειδικά δηλαδή αυτό το"3" στη θέση του “ξ” είναι έλεος) 8O#-o

Γκρίνια ξεγκρίνια δεν έχει νόημα να βλέπεις στις μισές σελίδες να επαναλαμβάνονται τα ίδια ακριβώς σχόλια από τους ίδιους χρήστες για το πόσο κοστίζει το εισιτήριο.Ας το αναφέρουν μια φορά οκ, στις 10 ξερώ γω κουράζει το πράγμα. Όλες οι συναυλίες έχουν μέσο όρο τα 30 ευρώ, στα 35 δηλ ήρθε η συντέλεια του κόσμου? Έχουν γίνει κατά καιρούς πολύ χειρότερα σκηνικά με άλλες μπάντες και διοργανώσεις. Άμα τα θεωρείς πολλά απλά δεν πας ρε παιδί μου, πως να το κάνουμε. Ή στείλε κανα email στον διοργανωτή μπας και πιάσει τόπο. Δεν έχει να κάνει με το αν είσαι πρόβατο ή όχι. Και τα 35 ευρώ για τους Γκάρντιαν μεροκάματο είναι άμα το δεις από αυτή την πλευρά. Τι θες να έρχονται μπάντες από το εξωτερικό και να παίζουν τζάμπα?

Και επειδή διέκρινα μιά ειρωνία με τα σχόλια τους στυλ ‘‘Υποθέτω δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια να αγοράζουν εισιτήρια-καβάντζες’’. Το τι έχει να διαθέσει ο καθένας και με τι θυσίες είναι δικό του πρόβλημα και εσένα δεν πρέπει να σε απασχολεί. Κουμάντο στο δικό σου πορτοφόλι.

epeidh kai egw diekrina mia eirwnia gia to “an exeis esy tosa lefta kai ksero gw” 8elw na pw kati…eiste polu pisw pantws magges…to pws egw kanw kouanto fragga gia na paw se ola ta live pou phgainw den exete idea ok?..alla nai lew g ta potakia kai ta mpouzoukia gt 3erw kai exw dei ana kairous rokades na diamartyrontai g t eishthria alla na varane karta sta kyriloclub me tis gomenes kai na kernane sfinakia pantou…polu krimaa gia ton metal xwro ths elladas polu krima [-X[-X[-X

ε τοτε δεν αναφερεσε σε μενα…γιατι εγω δεν αραζω σε μπαρακια και δεν ειναι καθολου ειρωνια οταν ειπα για το αν εχετε λεφτα η οχι,το ειπα σε φαση πως αν τα εχετε και μπορειτε να τα κουμανταρετε πολυ καλα και ωραια,αλλα θελω να πω πως ισως για καποιους να ειναι πιο δυσκολο,για παραδειγμα εγω φετος τελειωνω το λυκειο και δεν δουλευω και δεν γουσταρω να παιρνω λεφτα απο τους γονεις μου χυμα,παιρνω ενα χαρτζιλικι και πρεπει να μαζευω σιγα σιγα για οτι και αν ειναι αυτο,δεν ηθελα λοιπον να προσβαλλω κανεναν

Ενώ εσύ που στα μισά σου post αναγράφονται “Guardian θεοί/ανοίγουν οι πύλες του παραδέίσου/αγόρια μου τρελένομαι με πιάνει υστερία” κτλ κτλ κτλ (όπου το 90% των εκφράσεων αυτών είναι γραμμένο με τεράστια γραμματοσειρά και [B]bold[/B] γράμματα συνοδευόμενα με [U]πληθώρα[/U] emoticons) δεν κουράζει το πράγμα; Εκεί όχι ε;

[QUOTE=]Και τα 35 ευρώ για τους Γκάρντιαν μεροκάματο είναι άμα το δεις από αυτή την πλευρά. Τι θες να έρχονται μπάντες από το εξωτερικό και να παίζουν τζάμπα?[/QUOTE] οκ

[QUOTE=]Κουμάντο στο δικό σου πορτοφόλι.[/QUOTE]Όσο και άν έψαξα πραγματικά, δεν βρήκα σχόλιο μου που να “προτρέπει” κουμάντο στο δικό σου πορτοφόλι…:dunno:

Γενικά επιμένω στη θέση μου ότι δεν είδα καμία γκρίνια απο κάποιον χρήστη εκτός απο τις γκρίνιες για τις υποτιθέμενες γκρίνιες :smiley:

Ρε φίλε σοβαρά τι μας πρήζεις τώρα; Στα @@ μας η γνώμη σου στη τελική. Αν δεν γουστάρεις γράψε μια τη γνώμη σου και φύγε. Τώρα ολα τα αλλα που λες; Κλαιν. Το θέμα ειναι απλό αν γουστάρεις πας. Αν οχι και πάλι μια χαρα θα περάσουμε χωρίς εσένα.

Και στη τελική κάποιοι γουστάρουν τόσο πολύ την μπάντα που θέλουν να γραφουν όλη μέρα. Εσύ που κολλάς;

στην τιμή του εισιτηρίου