Blind Guardian [6-7/5/2011] @Fuzz Club, Αθήνα - [8/5/2011] @Principal, Θεσσαλονίκη

κουράστηκα να διαβάζω greeklish με “3” αντι για “ξ”.
αράξε ρε δεν σου πα να κάνεις κουμάντο στο πορτόφολι μου ούτε εγώ στο δικό σου και μην μας τη μπαίνεις επειδή εσύ έχεις τα λεφτά…εδώ υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε και συ μας λες να χαρίσουμε 5 ευρω. όχι ρε φίλε δεν θα τα δώσω γιατί ΔΕΝ τα χω. το θέμα με το κοινό δεν είναι αν πηγαίνει στα μπουζούκια ή όχι αλλά πως συμπεριφέρεται, ας είναι λίγο και καλό :!:

Ναι ρε όλη την ημέρα θα τους εξυμνώ και θα γράφω με bold και με τη μεγαλύτερη γραμματοσειρά για το [B][SIZE=“4”]ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ[/SIZE][/B] γιατί έτσι νιώθω και έτσι [B][SIZE=“4”]ΓΟΥΣΤΑΡΩ[/SIZE][/B]! Και τουλάχιστον αυτό είναι σχετικό με τις συναυλίες που θα [B]ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ[/B] και θα σκάσω τα ωραία μου λεφτάκια γιατί έτσι μου αρέσει και αυτή μου η κίνηση μου δίνει το δικαίωμα. Και δεν θα μου υποδείξεις εσύ το πως θα εκφράζομαι για την αγαπημένη μου μπάντα! Το να παραπονιέσαι εσύ και ο καθένας που δεν θα πας/πάτε ΚΑΝ στη συναυλία με 500 ποστ για το εισιτήριο είναι εντελώς άκυρο με το λάιβ. Και άμα δεν σ’αρέσει να διαβάζεις ενθουσιώδη ποστ ανθρώπων που αγαπάνε τη μουσική που τους εκφράζει να μη μπαίνεις σε φόρουμ και να μη μας γράφεις την αποψή σου γιατί ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Για κάνε ένα πήδημα σε διπλανά θρεντ στυλ manowar, helloween κλπ να δεις πως τα ίδια και τα ίδια άτομα εκφράζουν τον ενθουσιασμό συνέχεια, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ, γιατί είμαστε θερμόαιμοι με τη μουσική μας! Εσύ να μείνεις έτσι ξενέρωτος με την κρυοκωλιά σου και να μετράς τα φραγκοδίφραγκά σου!

Και στην τελική η αρχική μου παρατήρηση ήταν νομίζω πολύ καλοπροαίρετη και δεν έθιξε κανέναν. Άμα παρεξηγήθηκες εσύ δηλ που ούτε καν συμμετείχες σ’αυτό που είπα και είσαι ο άσχετος της υπόθεσης τι να πει και ο καημένος ο Thrashed Up? Θα έπρεπε να με σκυλοβρίσει τουλάχιστον το παιδί! Αυτά και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου κομπλεξικέ!ΤΕΛΟΣ.

Και για να μην ξεχνιόμαστε… [B][SIZE=“4”]GUARDIAN ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!![/SIZE][/B]

εγω παντως δεν νευριασα με κανεναν,κουβεντα να γινεται :stuck_out_tongue:

krima pou kourasthkes na vlepeis keimena me 3 kai oxi me kanoniko 3…alla etsi 3erw na ggrafw me greeklish ki epishs 3erw pws se exw grammeno…afou sou thn dinei steile programma me kanoniko 3…ok?..epishs ayta ta dramatika twn ellhnwn den ta mporw peri den mporw na ta dwsw kai etc…den lew pws esy ta xeis k t les alla h mish ellada dramatopoiei pleon tis katastaseis…kai sthn telikh sovara mou eprh3es @@@@@@@@@ den exeis apla kane leave to topic filos…apla einai ta pragmata 3EREIS…thrashed up se katalavainw file apolyta giati mexri rin 2 xronia kai egw kapws etsi phgaina sta live…alla thn evgaza thn akrh…ama to 8es polu 3erw pws 8a thn vreis thn akrh…MERERFIN [SIZE=“7”]BLIND GUARDIAAANNNN REEEE KAI OPOIOS GOUSTAREIIIII[/SIZE]

:!::!::!::!:

Τα σπάω με τους καυγάδες που γίνονται χωρίς λόγο :lol::lol:.

[SPOILER]

[/SPOILER]

Που τα πουλανε ? Στο tickethouse ? Για Αθήνα μιλάω

οχι στο tickethouse…εχουν τα Metropolis και τα Public

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν θα έχουν διαφορετική playlist τις δύο μέρες. Όχι τίποτα άλλο να ξέρω πόσα εισητήρια θα πάρω :–

περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Και τις 3 μέρες το πιο πιθανό είναι να είναι διαφορετικό! Όπως και το 2007

προσπαθείτε να κάνετε συζήτηση με την mererfin για την τιμή του εισιτηρίου, που και 75ευρώ να ήταν θα έλεγε ότι είναι λογικό γιατί[B] guardian ρε μουνιά [/B], :thumbup:

bastard είχε σταματήσει το θέμα, μην τα ξαναπιάσουμε

συζήτηση λέγεται.

H συζήτηση πρέπει να έχει και κάποιο νόημα. Οι τελευταίες 4-5 σελίδες με εξαίρεση ελάχιστα posts απλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.

εγώ θα το έλεγα flaming …

όπως έγραψε και ο Astaldo, η συζήτηση αυτή δεν είχε και πολύ νόημα

Παντως εμενα τα 35 ευρω δε μου φαινονται πολλα για Guardian :?. Δεν ειναι καμια τελευταια μπαντα του κωλου. Ενταξει καποιος μπορει να μη τους γουσταρει οσο εγω και να μην τον παιρνει να τα δωσει. Οπως και εμενα δε με επαιρνε να δωσω 80 ευρω για ACDC ενω τα εσκασα για τους Metallica. Αλλα ξερω γω… Τι παει να πει “ειναι μεροκαματο”? Συναυλια ειναι. Τι περιμενες, να κανει οσο μια πιτσα ξερω γω?
Η τιμη μου φαινεται οκ και αν μπορεσω θα παω και τις 2 μερες.

Στο διήμερο σίγουρα θα έχουν πολλά διαφορετικά κομμάτια!!! Κοίτα το spoiler άμα θες, να πάρεις γεύση τι έγινε το 2007:wink:

[SPOILER]
[B][U]1η Μέρα[/U][/B]
War Of Wrath (Intro)
Into The Storm
[B]Born In A Mourning Hall[/B]
Nightfall
[B]Script For My Requiem[/B]
Fly
Valhalla
Time Stands Still (At The Iron Hill)
[B]Majesty[/B]
[B]Skalds And Shadows[/B]
This Will Never End
[B]Bright Eyes[/B]
[B]Journey Through The Dark[/B]
[B]And Then There Was Silence[/B]
-encore-
[B]Lost In The Twilight Hall[/B]
The Bard?s Song (In The Forest)
Mirror Mirror

[B][U]2η Μέρα[/U][/B]
War Of Wrath (Intro)
Into The Storm
[B]Welcome To Dying[/B]
Nightfall
[B]I?m Alive[/B]
Fly
Valhalla
Time Stands Still (At The Iron Hill)
[B]A Past And Future Secret[/B]
This Will Never End
[B]Mordred?s Song[/B]
[B]Banish From Sanctuary[/B]
[B]Another Stranger Me[/B]
[B]Ashes To Ashes[/B]
[B]Lord Of The Rings (The Forgotten Tales Version)[/B]
[B]Imaginations From The Other Side[/B]
-encore-
[B]Punishment Divine[/B]
The Bard?s Song - In The Forest
Mirror Mirror

Χαμός!!! Μακάρι να παίξουν τόσα διαφορετικά και φέτος!
[/SPOILER]

Απο οτι έχω παρατηρήσει έχουν περίπου 8 σταθερά κομμάτια και τα υπόλοιπα (συνήθως 6 ακόμα) αλλάζουν αλλά χωρίς να είναι κάποια σταθερά που γίνονται rotation…έχουν παίξει και κομμάτια που δεν θα τα περίμενα

Εμένα μου φαίνονται πολλά για οποιαδήποτε συναυλία γίνεται στο Fuzz ή στο Gagarin. Άσχετα αν για κάποιους τα έχω δώσει και για κάποιους άλλους θα τα ξαναδώσω. Απλά το θεωρώ υπερβολικό ρε παιδί μου. Όπως την τελευταία φορά που είχαν έρθει οι Paradise Lost. Ήταν δύο μέρες και είχαν γίνει sold-out και οι δύο. Με γεια τους και με χαρά τους σε όσους πήγαν, αλλά 35 δεν έδινα. Όπως δεν τα έδωσα και για τον Sivert Ηoyem των Madrugada που ήρθε πριν λίγο καιρό.