Blind Guardian [6-7/5/2011] @Fuzz Club, Αθήνα - [8/5/2011] @Principal, Θεσσαλονίκη

Χωρίς πλάκα πόσες φορές θα πούμε τα ίδια πράγματα για τις τιμές; Λίγο common sense…

Μπορούμε να μιλήσουμε για θέματα όπως, setlist, απόδοση της μπάντας, κανένα νέο αν έχουμε και άλλα τέτοια ΑΣΗΜΑΝΤΑ για μία συναυλία που θα δούμε σε λίγο καιρό;;;

Εισητήρια υπάρχουν για Θεσσαλονίκη ε;Δεν πιστεύω να τελειώνουν;

Ό,τι και να παίξουν με βλέπω μέσα και τις δύο μέρες. Ακόμα και τα ίδια τραγούδια κάθε βράδυ. Αγάπες είναι αυτές :smiley:

Και τα 5 Ευρω επιπλεον του εισιτηριου σε σχεση με τη τελευταια φορα που ειδαμε την ιδια μπαντα στον ιδιο(ουσιαστικα)χωρο ειναι μια χαρα θεματακι για κουβεντα και η γκρινια λογικη.Αν ερθουν την επομενη φορα με 40 οι αντιδρασεις των περισσοτερων πανω κατω οι ιδιες θα ναι,οποτε οκ,αμα θεωρει καποιος οτι η τιμη ειναι πανω απο το normal,καλα κανει και το λεει.Και για μενα btw ακριβο χαρακτηριζεται το εισιτηριο λαμβανοντας υποψη ολα τα δεδομενα.

Δεν διαφωνώ καθόλου με το σκεπτικό σου ΑΛΛΑ: μετά τα 100 posts τα οποία αναφέρουν μόνο για τα 35 ευρώ ε νομίζω ότι ήταν να αναφερθεί έχει αναφερθεί. Τι άλλο να πεις παραπάνω δηλαδή;

Το θέμα είναι ότι είναι 35 και δεν αλλάζει. Μακάρι να ήταν 10. Πιστεύεις ότι θα με χαλούσε; :smiley:

Να ρωτήξω , μόνο στο Metropolis και το Public του κέντρου έχει ? ή και σε άλλα ?

Εγώ τα πήρα προχθες από το Public Γλυφάδας φεύγοντας απ’τη δουλειά :stuck_out_tongue:
(απ’ ο,τι κατάλαβα, εγκαινίασα και το μπλοκάκι των εισιτηρίων στο εν λόγω Public :lol:)

τσίμπησα εισητήριο από μετρόπολις χαλάνδρίου. είμαι πολύ χαρούμενος :D:D

παιδια η προπωληση για θεσσαλονικη πως παει???παιζει σολντ αουτ?
και βασικα μπορει να μ πει καποιος αποπου μπορω να κλεισω εισητηρια μεσω ιντερνετ εστω και σε πμ…γιατι ειμαι λιγο ασχετος μ αυτα:) και δεν βλεπω να ανεβαινω συντομα θεσ/νικη.

Σίγουρα όχι ακόμα. Σήμερα που ήμουν Principal είχε μία ανακοίνωση στην είσοδο που έλεγε ότι τα εισιτήρια για Guardian έχουν 30?, άρα ούτε τα πρώτα (800 νομίζω) φθηνά δεν έχουν πουληθεί.

Ουφφφφ αργεί πολύ ακόμα η συναυλία…
Στο Fuzz δεν έχω ξαναπάει, μακάρι να είναι ΟΚ χώρος και να έχει και καλό εξαερισμό μην σκάσουμε σαν τα ποντίκια.

οκ, πήρα εισιτήριο και για τις δυο μέρες :smiley:

Καυγας χωρις λογο στις προηγουμενες σελιδες, πολυ κουραση ρε παιδες… Καλο ειναι να λενε και οι μεν και οι δε την γνωμη τους, αλλα να μην ξεφευγουμε και γινεται της πουτανας χωρις λογο. Γιατι να χαλιομαστε δηλαδη, κατανταει αηδια. Κατα τα αλλα θα παω και εγω οπου να 'ναι για να παρω εισιτηριο.

οντως ξεφυγαμε πολυ,αλλα δεν πειραζει τωρα ολα κομπλε :slight_smile:

Δεν πειράζει ωρε παλικάρια… Οϋτως ή άλλως στα φόρουμ συμβαίνουν αυτά… Χαβαλές να γίνεται

Εεεεε παληκάρια online αγορά παίζει;;

αστα να πανε…εδω το φορουμ ειναι κομπλε…σε αλλα γινεται της ποπης απο βρισιδια…

το ρωτησα και εγω πριν μια σελιδα αλλα με δεν απαντησε κανεις.
αλλα οποιος ενδιαφερεται ψαχνει και βρισκει
http://www.ticketservices.gr/

μια ερωτηση(απαντηστε ε)…αν κλεισω ονλαιν το εισητηριο μου πως το παιρνω???:-s

Τhx για το info dude

* Τα εισιτήρια παραλαμβάνονται την μέρα της εκδήλωσης στο ταμείο της, λίγη ώρα πριν την έναρξη (ένας ενδεικτικός προτεινόμενος χρόνος είναι μισή ώρα με 45 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης).
* Εναλλακτικά, για κάποιες παραστάσεις, η παραλαβή μπορεί να γίνει και από το εκδοτήριό μας στην Πανεπιστημίου 39 (εντός της Στοάς Πεσμαζόγλου), τις προηγούμενες μέρες.
* Η παραλαβή των εισιτηρίων γίνεται με την επίδειξη της πιστωτικής σας κάρτας και της ταυτότητάς σας.
* Τα εισιτήριά σας, μπορεί να τα παραλάβει κάποιος τρίτος. Είναι απαραίτητο σε αυτήν την περίπτωση, να διαθέτει την αστυνομική του ταυτότητα και να ζητήσει τα εισιτήρια στο όνομα που έγινε η αγορά, υπογράφοντας για την παραλαβή τους.
* Αποστολή εισιτηρίων δεν γίνεται από την υπηρεσία μας, αλλά μπορείτε να κανονίσετε εσείς την παραλαβή και την αποστολή τους αν επιθυμείτε, μέσω κάποιας ταχυδρομικής εταιρίας. Σε αυτήν περίπτωση, πρέπει πρώτα να έχετε επικοινωνήσει με μας.