Blind Guardian [6-7/5/2011] @Fuzz Club, Αθήνα - [8/5/2011] @Principal, Θεσσαλονίκη

Θα το πάρεις λίγο πριν τη συναυλία αν παραγγείλεις από ιντερνετ, δεν στο στέλνουν.

θενξ και τους δυο σας…μακαρι να μπορεσω να παω(θεσσαλονικη)…ειναι μεγαλη λατρεια…:roll:

Kalispera kai apo emena. Eimai kainourgia sto forum.
Na kano kai go tin erotisi mou e?
Pisteuete oti tha einai sold out i sinaulia tis thessalonikis? Den mporo na paro akoma eisitiria giauto rotao

Τα greeklish απαγορεύονται =)

Πολύ πιθανό να είναι αλλά τουλάχιστον για Ιανουάριο-Φεβρουάριο δε νομίζω. Αν γίνει κατά Απρίλη μεριά το κόβω. Ακόμα να φανταστείς δεν έχουν πωληθεί τα 800 με τιμή 30 ευρώ!

Sorry…Δεν το πρόσεξα…

800 με 30euro; Ανεβαίνει μετά η τιμή;

ναι τα επομενα ειναι 35

Ναι αλλά ακόμα πρέπει να έχει γιατί στο Principal που πήγα για Helloween είχε χασρτί που έγραφε για προπώληση Saxon και Guardian 30?

Το είδα και εγώ αυτό στην πόρτα. Ελπίζω να έχω την τύχη με το μέρος μου…είναι δύσκολο να προδικάσεις τι θα κάνεις από τώρα το μάιο…

Εεεεε εντάξει αν δεν κάτσει καμιά μεγάλη στραβή γιατί να υπάρξει πρόβλημα; Εδώ κλείσαμε από τον Νοέμβρη για τον Ιούνιο στο Λονδίνο.

Ον τόπικ πάντως και γω κατά μέσα Φλεβάρη το κόβω να παίρνω τα τίκετ για Αθήνα/Σαλόνικα. Ελπίζω να μην γίνει καμιά στραβή!

εγώ το πήρα από μετρόπολις χαλανδρίου με 35 ευρώ :wink:

παιδια μην αγχωνετε τον κοσμο. ειναι απιθανο να γινει σολντ αουτ. το πρινσιπαλ ειναι μεγαλος χωρος για τετοια λαιβ. οι motorhead πριν 4 χρονια δεν καταφεραν να ξεπουλησουν και πολυ πιθανο φετος ουτε οι manowar να το καταφερουν. οι guardian ειχαν παιξει την τελευταια φορα στο block 33 που ειναι το μισο απο το πρινσιπαλ και δεν εκαναν σολντ αουτ. φυσικα και θα χει αρκετο κοσμο, αλλα το σολντ αουτ ειναι μαλλον απιθανο.

φιλικα. :slight_smile:

Φίλε είσαι λάθος εδώ. Και sold out έγινε (μάλιστα αρκετά πιο πριν) και στην είσοδο ξαναπουλήθηκαν 50 εισιτήρια από τα λαμόγια τους σεκιουριτάδες!

Εδώ έγινε sold out στους Helloween που γκρίνιαζαν όλοι ότι δεν θα πάνε, στους Guardian δεν θα γίνει? Το block σαφώς και δεν είναι το μισό του principal, είναι απλά λίγο μικρότερο και μη σας μπερδεύει το γεγονός ότι το principal έχει δεύτερο όροφο γιατί είναι πολύ μικρός και φουλ στα τραπέζια οπότε χωράει πολύ λίγο κόσμο.
Επίσης τα τελευταία χρόνια οι Guardian κάνουν sold out και στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, δεν βρίσκω κάποιο λόγο να μην κάνουν και φέτος με τέτοια δισκάρα που βγάλανε. Αλλά ο χαμός με τα εισιτήρια θα γίνει τον τελευταίο καιρό όπως πάντα.

Επειδη τα θυμαμαι πεντακαθαρα, την τελευταια φορα που ηρθαν μονοι τους εγιναν sold out και οι δυο μερες στην Αθηνα, και αυτη στη Θεσσαλονικη. Της Αθηνας η μερα του Σαββατου εγινε πιο γρηγορα, μια βδομαδα πριν το live, στο περιπου.

Τοσους μηνες πριν δεν υπαρχει κινδυνος, αλλα οτι θα γινουν sold out αυτα τα live, ε θα γινουν. Στην Αθηνα ειχε κοντα στα 1200 ατομα η καθε μερα.

Ποια μέρα να προτιμήσω???1 ή 2? τι λέει η εμπειρία?

Αυτο θα ηθελα να ρωτησω και εγω…

Σε όποια και να πατε πραγματικά θα χάσετε ότι διαφορετικό και να παίξουν γιατί πάντα παίζουν και γαμώ. Γι’αυτό αν κατέβω θα πάω και στις 2 :stuck_out_tongue:

Εγω θελω 2, αλλα θα παρω για 1 αρχικα και βλεπουμε, αν ειχα λεφτα θα επαιρνα παντως κατευθειαν και για τις 2, γιατι δεν τους χορταινεις ποτε.

paidia egw kai stis 2 meres 8a mai a8hna kai 8essalonikh kai voulgaria…osoi einai na katevoune apo salonikh an 8eloune as epoikhnonhsoune mazi mou na katevoume organwmena…8a katevoune kai kapoia ppaidia apo thn salonikh pou einai sto fan club opote oso perissoteroi toso kalytera…

mail epoikoinwnias: paul1992@wwindowslive.com
facebook: paul firehouse