Έτσι…αλλά μάλλον κιεγώ λόγω χρημάτων και γυναίκας…μόνο σε μία:):!:
Ποοοο… το καινούριο album έχει 2 κομμάτια που πρέπει να παιχτούν οποσδήποτε.
Sacred Worlds και Wheel of time, πιο επικά δεν γίνονται και οι στοίχοι στο wheel of time είναι απίστευτοι
+100000000000000000000000. Αυτές οι κομματάρες είναι το Α και το Ω του δίσκου (και στην κυριολεξία:lol:). ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!!! Κάνουν την καρδιά μου να χοροπηδάει από συγκίνηση ακόμη και αν τα ακούσω 30 φορές συνεχόμενα το καθένα.
[SPOILER]
Ειδικά για wheel of time είχα μία απορία πως θα βγει λαιβ αλλά πραγματικά βούλωσε στόματα! Δεν έχω να πω τπτ άλλο, θα φανούν όλα στην πράξη!!! Τρεις μήνες και κάτι!!!:yahoo::yahoo::yahoo:[/SPOILER]
Και μόνο αυτά τα δύο κομμάτια αρκούν για να (ξανα)πείσουν ακόμα και τους πιο δύσπιστους ότι όταν μιλάμε για Guardian, μιλάμε για [B]ΤΕΡΑΣΤΙΑ [/B]μπάντα…
Πάντως, ειδικά με το Wheel of Time είχα φάει τεράστιο κόλλημα (την πρώτη εβδομάδα εναλλάσσονταν ad infinitum η ορχηστρική με την κανονική έκδοση σε καθημερινή βάση :p)… Άλλες μεγάλες στιγμές του AtEoT για μένα: “Curse My Name” και “War of the Thrones”… (άντε, να βγει κι η [U]σειρά[/U] επιτέλους!!)
Κομματάρα το Wheels of time, αλλά έχει τόσα όργανα μέσα που είναι μάλλον πολύ δύσκολο να το παίξουν live… Αν θυμάμαι καλά όμως, το sacred worlds το είχαν παίξει στην προηγούμενη εμφάνισή τους. Μακάρι να παίξουν αρκετά καινούργια κομμάτια
κ εμενα αυτα ειναι τα αγαπημενα μου τραγουδια στο δισκο!ελπιζω να μας κανουν τη χαρη κ να παιξουν εστω το πρωτο!!
Οντως κομματαρες και τα 2, απιστευτη συνθεση το Wheel Of Time. Αλλα και το A Voice In The Dark και το Valkyries και το Ride Into Obsession και και… Βασικα ολος ο δισκος γαμαει, αλλα αυτα τα 5 τα ξεχωριζω και θα γουσταρα τρελα να τα ακουσω live.
Ότι και να λέμε όμως για τα καινούργια τους κομμάτια, ο λαός θα πάει να τους δει για το Mirror mirror. Δεν είναι κακό αυτό, αλλά ο λαός καθορίζει και το setlist
Εντάξη το Mirror mirror το valhalla και αυτά θα τα ακούσουμε σίγουρα αλλά το σίγουρο είναι ότι θα παίξουν και κάποια κομμάτια από το νέο cd απλά ελπίζουμε αυτά τα κομμάτια να είναι το sacred world και το wheel of time
Λογικο να παιξουν το Mirror Mirror, ολες οι μπαντες το κανουν αυτο, αλλα αν δεις παιζουν αρκετα και απο τα καινουρια…
εγώ προσωπικά θα πάω για να ακούσω οτιδήποτε παίξουν απο το tales!! μόνο εγώ πιστεύω οτί είναι ,όχι μόνο το καλύτερο τους ,αλλά και στα 4 καλύτερα power album ever???
όχι!!! είμαστε κι’άλλοι!!
Για μενα το Tales και το Imaginations ειναι τα καλυτερα τους … αλλά από εκεί και πέρα πάω για να ακούσω γενικώς
τσιμπησαμε εισητηριο για θεσσ μολις και αυριο και για αθηνα 2ημερο
tales…αναμνήσεις. μακάρι να παίξουν 2-3 τουλάχιστον από αυτό το άλμπουμ. εστω τα lost in the twilight hall και lord of the rings.
Καλά το lost… είναι υπέρτατο μακάρι να το παίξουν 1 από τις 3 μέρες
Ένα άβαταρ 1000 λέξεις…
Θέλω Last candle + lost in the twilight hall και έχουμε φύγει στρατόσφαιρα.:vibrate::papas:[-o<[-o<[-o<
Αλλος ενας… Δισκαρα το Tales From The Twilight World, Traveler In Time, Welcome To Dying, Lord Of The Rings, Goodbye My Friend και Lost In The Twilight Hall τρελες λατρειες… Ειναι ο δευτερος αγαπημενος μου δισκος μαζι με το Imaginations From The Other Side, δεν μπορω να τα ξεχωρισω. Πρωτος ειναι το Nightfall In Middle Earth…
+10000000000000000!!! :thumbup:
Με το [B]Last Candle[/B] πρωτογνώρισα τους Guardian (από ραδιοφωνική εκπομπή γύρω στο 1994!) κι έκτοτε κόλλησα για τα καλά μαζί τους…
[I]“Guardian, Guardian, Guardian of the blind!!!”
“Somebody’s out there… (I can feel there’s somebody) Somebody’s out there”…[/I]
:respect:
Σαββατο παω να παρω τικετς. Ειλικρινα, να το παιξω κορωνα-γραμματα για το ποια μερα θα παω? Γιατι τελικα θα τιμησω μια μερα.