α οκ
αλλά τα κλασικά όπως bard’s son, mirror mirror, Valhalla θα τα παίξουν και τις δύο μέρες ε?
α οκ
αλλά τα κλασικά όπως bard’s son, mirror mirror, Valhalla θα τα παίξουν και τις δύο μέρες ε?
το καλο που τους θελω
Ότι θέλετε δεστε για τα setlist αλλά [B][U]ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ[/U][/B] βάλτε τα σε [B][U]spoiler[/U][/B]!!! Κάποιοι θέλουμε να μείνουμε με την αγωνία-ελπίδα της στιγμής!
[SPOILER]Αυτο εδω το παιζουν σπανια αλλα εχομεν ελπιδες.[SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=v1PBptSDIh8[/SPOILER][/SPOILER]
Να ερθω κ εγω ; Με θελετε στην παρεα σας ;
λογικα μαγκες τα τραγουδια υμνους θα τα παιξουνε και της 2 μερες!!!σιγουρα θα υπαρχουν διαφορες αναμεσα στα 2 set list αλλα νομιζω οτι δεν θα ειναι πολλες!!!
ρε παιδια αφου το εχουνε δηλωσει πως στο διημερο στην αθηνα θα εχουνε καποιες αλλαγες…[SPOILER]τωρα ακουσα πως το λαηβ της σαλονικης θα ναι αντιγραφη της πρωτης μερας της αθηνας…:p:p:p:p…αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο[/SPOILER]
Μπα στανταράκι θα έχει κάποιες διαφορές. Και την προηγούμενη φορά είχε νομίζω αν και δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά!
Είχε 3-4 κομμάτια διαφορετικά.
Θυμάμαι τη μία είχε Majesty, την άλλη Banished From Sanctuary, Lost In The Twilight Hall με Lord Of The Rings και νομίζω παίξαν εναλλάξ 2 απ’ το καινούριο τους τότε.
Τι 3-4,τη προηγουμενη φορα τη 2η μερα ειχε 10 που δεν ειχαν παιχτει τη πρωτη.
Όντως. Για του λόγου το αληθές:
Το πλήρες set list του Σαββάτου (28/4)
War Of Wrath (Intro)
Into The Storm
Born In A Mourning Hall
Nightfall
Script For My Requiem
Fly
Valhalla
Time Stands Still (At The Iron Hill)
Majesty
Skalds And Shadows
This Will Never End
Bright Eyes
Journey Through The Dark
And Then There Was Silence
-encore-
Lost In The Twilight Hall
The Bard?s Song (In The Forest)
Mirror Mirror
===============================
Το πλήρες set list της Κυριακής (29/4)
War Of Wrath (Intro)
Into The Storm
Welcome To Dying
Nightfall
I?m Alive
Fly
Valhalla
Time Stands Still (At The Iron Hill)
A Past And Future Secret
This Will Never End
Mordred?s Song
Banish From Sanctuary
Another Stranger Me
Ashes To Ashes
Lord Of The Rings (The Forgotten Tales Version)
Imaginations From The Other Side
-encore-
Punishment Divine
The Bard?s Song - In The Forest
Mirror Mirror
Skalds And Shadows – τραγουδαρα. Θα ειναι κριμα να μην το παιξουν Θεσσαλονικη…
μια ιδεα απο τα μπλουζακια που βγαζουμε σαν φαν κλαμπ ειναι παρακατω…οποιος ενδιαφερεται ας κανει αντ στο facebook για περαιτερω πληροφοριες…
blindguardian.greekfc@gmail.com
[SPOILER][/SPOILER]
ας πει καποιος αν μπορει να δει την φοτο γιατι εμενα το μηχανημα βαραει διαλυση…:Ρ:Ρ:Ρ:Ρ
Εγώ δεν βλέπω…
[COLOR=“White”]
___________[/COLOR]
παιδιά ξέρετε κατι για τα πουλμαν, αν θα βαλεις δηλαδη λεοφορεία καποιος για να μας παει στο Principal ;
που μπορω να βρω πληροφοριες;
thankx
Ανυπομονώ ν’ακούσω το “And Then There Was Silence”…
thanx valerie…φιλε θα παρχουνε λεωφορεια απο τον λευκοτον πυργο για πρινσιπαλ οπως καθε φορα!!!
Bάζει το ίδιο το principal λεωφορεία.
τηλ: 23920-72730