Blind Guardian [6-7/5/2011] @Fuzz Club, Αθήνα - [8/5/2011] @Principal, Θεσσαλονίκη

Οτι θα εχει αλλαγες απο την μια μερα στην αλλη το setlist ειναι σιγουρο, τωρα για Θεσσαλονικη πιθανον να παιξουν το setlist της πρωτης μερας στην Αθηνα.

τα σπαει το μπλουζακι αδερφε πολυ ωραιο:thumbup::thumbup::thumbup:

Θέλω να μου κάνετε δώρο ένα τέτοιο μπλουζάκι!!!:lol:8)

Χμμμμ αν μου κάνεις και συ ένα ίδιο μπλουζάκι δώρο οκ!

Αχαχαχα!!! Δελεαστικότατη η πρότασή σου! Να ζητήσω δώρο και ένα εισητήριο για την συναυλία? :?

Eγώ μέσα είμαι αλλά πάλι με κανα παρόμοιο τρόπο!!! :smiley: :smiley:

Άντε 20 μέρες ακόμα για να αρχίσει το ευρωπαικό σκέλος να δούμε σετλιστ!!!

Ωραίο το μπλουζάκι αλλά εγώ θα παραμείνω γραφικός και θα σκάσω με την τίμια-ιδρωμένη μπλουζα battle hymns :lol::lol::lol:

Με σκοτώνεις…! Μου φαίνεται θα πάω με το εισητήριο του 2007 :stuck_out_tongue:

Να πας με ότι και να είναι!!! Δεν χάνονται!

Πόσο δίκαιο έχεις…:!:

Χαχαχα… :lol:

Και εγω ανυπομονω να αρχισει η ευρωπαϊκη περιοδεια να εχουμε μια εικονα απο το setlist.

Ρε και με μπλουζα bullet for my vallentine να σκασω παλι θα τους πατησω ολους κατω στα ουρλιαχτα.

Εγω που δεν εχω παρει εισητηριο ακομη και θα παρω αυτη την βδομαδα για παρασκευη η για σαββατο να παρω?:-k

για οποια σε βολευει καλυτερα αδερφε πιστευω δεν θα υπαρχουν τρομακτικες αλλαγες στα σετ λιστ!!!εγω παντως θα παω σαββατο:D

Εγω Σαββατο σιγουρα και το ψηνω αγρια και για Παρασκευη…

Και εγω για σαββατο τεινω τελικα,αφου δεν θα εχω παρεα και λογικα θα εχει πιο πολυ κοσμο λογω ημερας!ελπιζω!

Παιδιά παίζει να γίνει κανα sold out? γιατί παίζουνε αφραγκίες αυτό τον καιρό και το κόβω να αργεί η αγορά ακόμα… :confused:

εγώ 100% σάββατο και κατά 99% παρασκευή (κρατάω ένα μικρο ποσοστό μην τυχόν και στραβώσει κάτι)

Το And Then There Was Spam να παιξουν μονο και ειμαι ευχαριστημενος.

μια ερωτηση, το εισιτηριο προπωληση ειναι 35 για guardian?