Blind Guardian [6-7/5/2011] @Fuzz Club, Αθήνα - [8/5/2011] @Principal, Θεσσαλονίκη

ναι φιλαρακο

Για Σαλόνικα τα πρώτα 800 είναι 30 πάντως

Δεν έχουν εξαντληθεί ακόμα τα 800 πρώτα? 8O

Όχι ακόμα νομίζω! Αλλά δε φοβάμαι. Έτσι κι’αλλιώς παραδοσιακά οι guardian μαζεύουν ΠΟΛΥ κόσμο!

πηγα και τσιμπησα και εγω σημερα το ticket μου για σαββατο για οσους ψαχνεστε παντως μην τρελενεστε εχει αρκετα εισητηρια ακομα!!!

Οχι να τρελαινεστε,να τρελαινεστε.Θα γινει σολνταουτ οπως το 07’ στις 2 μερες της Αθηνας και θα μεινετε απ’εξω.Και θα κλαιτε.Ορδες φρεσκοβαπτισμενων Γκαρντιαναδων ξεπεταγονται καθε μερα,διψαν για εισιτηριο και τρεχουν ωσαν ορδες απο Ουρουκ Χαι μαζικα στα Παμπλικ και τα Μετροπολις.Ηδη στα Παμπλικ Πειραια γιοκ τα εισιτηρια(τρου στορι).Να μην ειστε καθολου κουλ και αραχτοι αν δε θελετε να αρκεστειτε σε βιντεακια απ το γιουτιουμπ.Πανικοβληθειτε.

Καλά με τσίτωσες…την άλλη εβδομάδα εισιτήριο…ελπίζω να μην την πατήσω:):!:

ΣΕ ΠΑΩΩΩΩΩΩΩ!!! :bow2::bow2::bow2:

ΠΑΜΕ ΡΕ ΓΚΑΡΝΤΙΑΝΟΑΔΕΡΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Σε ένα μήνα από τώρα θα έχει τελειώσει το όνειρο!!!:cry::cry::cry:
Θέλω το τριήμερο GUARDIAN να είναι το τριήμερο της μαρμότας!!! ΓΙΝΕΤΑΙ???

:lol::lol::lol::lol:

εγω παντως που πηρα χθες απο τα public στο συνταγμα ειχε αρκετα αδερφε μην τρελενεσε:D

τσιμπήσαμε τα τικέτια! παρασκευή-σάββατο ηρωικό και δυναμικό παρών! aure entuluva!!! :lightsabre:

…έτσι είναι…θα τρελαθούμε στο live:):!:

αυτο εννοειτε παλι θα μου σηκωθει η τριχα καγκελο στο bard song:roll:

Άμα παίξουν και το The Hobbit (:papas:) στο καπάκι θα σηκωθεί και κάτι αλλο

εγώ θα περιμένω υπομονετικά να παίξουν last candle για να γίνω τέρμα γραφικός :smiley:

Πηρα και εγω απο τον Φεβρουαριο τα 2 εισητηρια για Αθηνα και σημερα εψαχνα λιγο τις set-list τους και εμεινα με ανοιχτο το στομα οταν ειδα πως απο στις συναυλιες τους το 2010 και 2011 εχουν αντικαταστησει sτην εισαγωγη to War Of Wrath και to Into The Storm με το Sacred Worlds. Λετε να το κανουν σε εμας αυτο επειδη το Into The Storm είναι απο τα αγαπημενα μου κομματια και γενικα πιστβω πολυ ανωτερο απο το Sacred Worlds. Α, τα εισητηρια γραφουν πανω->Ωρα Εναρξης:20:30Εννοουν οτι 20:30 ανοιγουν οι πορτες ή ξεκιναει η συαυλια; Ξερετε μηπως αν θα υπαρχει καποιο support group; Εχω βαρεθει να περιμενω. Θελω BLIND GUARDIAN ΤΩΡΑ!!!

μεσα σε ολους τους υμνους ελπιζω να παιξουν και το the script for my requiem για να τρελαθουμε εντελως :metal::metal::metal:

Σε εκεινο το φεστ της κρουαζιερας τη μια μερα μπηκαν κανονικα με War of Wrath/Into the Storm.Απο οτι εχω τσεκαρει δεν εχουν ξαναπαιξει περα απο αυτο στη περιοδεια στο ιδιο μερος,δηλαδη ειτε σε ιδιο φεστ ειτε στην ιδια πολη/venue.Βασανιστειτε.

Αρα προβλεπω μαλλον την μια μερα κανονικο ξεκινημα με War Of Whrath/Into The Storm και την αλλη (δυστυχως για μενα) με Sacred Worlds. Παντως τελικα μηπως ξερει κανεις αν 20:30 ανοιγουν οι πορτες ή αρχιζει η συναυλια και αν τυχον θα υπαρξει καποιο support (που δεν το βλεπω δηλαδη) ;

λογικα οι πορτες θα ανοιγουν αδερφε δεν νομιζω να βγουν απο τοσο νωρις!!!