Αγχωθηκα και εγω τωρα, επειδη δεν μπορω να παω πρωι αυριο θα παω απογευμα ή θα στειλω καναν αλλο… Ευχομαι να μην γινει καμμια στραβη…
Για Θεσσαλονίκη ξέρει τι γίνετε με τα εισιτήρια γιατί σκοπεύω να πάρω εισιτήριο σε 1-2 βδομάδες
Ρε παιδια συμφωνα με το ticketservices.com και συγκεκριμενα στο link --> http://ticketservices.gr/el/events/?eventid=67 γραφει οτι για Παρασκευη εχει διαθεσημοτητα εισητηριων 84% για Σαββατο 80% και για Θεσσαλονικη 91%.
Νο 596 για το Σάββατο. Τα λέμε εκεί 8)
No #137 - #138 για παρασκευή
No #985 - #986 - #987 για Σάββατο (χτεσινές αγορές)
εε ρε πάρτι που 'χει να γίνει 8)8)8)
δεν νομιζω να ισχυει αυτο που λενε
…καλά ότι νά’ναι λέγεται:):!:
Γιατί όχι?
Ελα ντε, αφου το γραφει στο επισημο site εισητηριων…
Για θεσσαλονίκη πάντως εγώ πήρα χτές από το metropolis νουμ. 492 και μου ειπαν οτί έχει ακόμα μπόλικα! Πάντως το εισητήριο δέν μου πολυάρεσε!
Μετά την ‘ανακοίνωση’ περι Waters χάθηκε και η τελευταία πιθανότητα να κατέβω Αθήνα αλλά δε πειράζει. Next time!!! Προς το παρόν μόνο Σαλόνικα!!!
Πηρα και εγω χτες εισιτηριο για Σαββατο, Νο 0990… Και τωρα μετραμε αντιστροφα… 16 μερες μενουν…
δεν ξερω αλλα μου φαινετε πολυ περιεργο γιατι πηγε να παρει φιλαρακι μου το σαββατο στα public στο συνταγμα και του ειπαν οτι ειχαν τελειωσει και πηγε και πηρε απο metropolis!!!
Πιθανόν τα νούμερα διαθεσιμότητας να αφορούν τα υπόλοιπα που έχει το ίδιο το ticketservices.gr. Με δεδομένο ότι δεν θα μπορούν να ξέρουν τι γίνεται στα άλλα σημεία προπώλησης (Public, Metropolis), θα μου φαινόταν περίεργο να μιλούν γενικά. Και η χαμηλή προπώληση στο ticketservices.gr είναι αναμενόμενη, αν σκεφτεί κανείς ότι λίγοι θα πλήρωναν με πιστωτική (έχει προμήθεια), αν μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο σε κεντρικά σημεία.
Mιλώντας πάντα για θεσσαλονίκη ρώτησα και γω στο Metropoli και μου είπαν ότι υπάρχουν ακόμα των 30 ευρώ… Όσο για Public μόνο που δεν με ρώτησαν αν τρώγεται αυτό το αγγλικό που τους είπα…Άσχετοι…8O
Τσαμπα πανικος…Χτες πηρα απο public συνταγμα και ειχε αρκετα…
Για σαββατο μιλαω παντα. Λογικα παρασκευη θα εχει περισοτερα.
λογικα θα φερανε κι αλλα!!!
Παιδια ξερετε αμα θα πουλανε εισιτηρια στα ταμεια του Principal?
To τσιμπησα κι εγω για Σαββατο απο Μετροπολις στην Πανεπιστημιου. Νο. 1025
Απ’οτι καταλαβα εχει μπολικα ακομα. Νο αγχος. Παμε να τα σπασουμε
φιλος δεν υπηρξε συναυλια μεχρι στιγμης που να μην εχει εισητηρια το πρινσιπαλ στην εισοδο…(νομιζω τουλαχιστον)…αλλα να σε πληροφορησω αν δεν ξες πως τα πρωτα 800 εχουν 30 Ε και τα επομενα 35…οποτε αν παρεις τωρα θα βρεις 30αρι…
οσο για μενα θα τους δω για ακομα 1 φορα στην βουλγαρια σε 6 και σημερα μερες και αλλες 3 μετα εδω!!!εφτασε ο καιρος!!! +4 λαηβ BLIND GUARDIAN!!!:):):)