Δινουν καμια συναυλια πριν την Ελλαδα για να δουμε αν θα υπαρχουν μετατροπες στο σετλιστ?
Ναι 6 συναυλιες… Οριστε.
2011-04-27 Bratislava Majestic Music Club, Slovakia
2011-04-28 Zagreb Boogaloo Club, Croatia
2011-04-29 Belgrade Skc, Serbia
2011-04-30 Sofia Hristo Botev Hall, Bulgaria
2011-05-01 Bucharest Arenele Romane, Romania
2011-05-04 Istanbul Refresh the Venue, Turkey
2011-05-06 Athens Fuzz Club, Greece
2011-05-07 Athens Fuzz Club, Greece
2011-05-08 Thessaloniki Prinicipal Club, Greece
No 1072 για Σαββατο
:bounce::bounce:
ωραιο το εισιτηριο!!
Πήρα εισιτήριο για Κυριακή Θεσσαλονίκη.Πάμε γερά!
θα μαστε καποια ατομα απο το fan club στην βουλγαρια το σαββατο!!!και 8α ερθουμ και στα 3 της ελλαδας…θα ενημερωσουμε το στελιστ κατα πασα πιθανοτητα κυριακη!!!
ξεθαψα αυτο προσφατα
και ψιλοψηθηκα γαμω.Αν βγουν τα σετλιστ και με ψησουν(δηλαδη αν δεν εχει πολλα καινουργια) παιζει να παω τελικα,ενω το ειχα εντελως ξεγραμμενο.
ανυπομονω.Λογικα οτι παιξουν εκει θα παιξουν σε ολο το tour με μερικες αλλαγες.Στην αθηνα που ειναι διημερο σιγουρα θα υπαρχουν αλλαγες στο set list.Υπομονη μεχρι αυριο λοιπον:)
Ο,τι και να παιξουν θα τα σπασουν, αλλο με ενα καλο setlist η τρελα θα ειναι διπλη…
μπα αν παιξουν πολλα απο το ακατονομαστο και απο το τελευταιο που δεν το εχω ακουσει καν,με αφηνουν παγερα αδιαφορο.Και επειδη μαλλον θα παιζουν αρκετα καινουρια,με βλεπω να μην ψηνομαι.
Free tickets για τους Blind Guardian (συναυλία Θεσσαλονίκης) στην εκπομπή Epicenter at Republic 100,3 την Κυριακή 1 Μαίου 20.00-22.00…
SMS στο 54045 γράφετε 1003_ονομα, όταν γίνει αναφορά στη συναυλία των Blind Guardian…
α ωραια δωσε μου ενα
4 από το καινούργιο μου φαίνεται παίζουν
Και γαμάνε!!!
Απο το καινουριο παιζουν 100% το “A Voice In The Dark” που ειναι και *αμω τα τραγουδια. Τωρα απο οτι ειδα στις σετλιστ τους και ανεφερθηκα σε αυτο σε προηγουμενα posts μου εχουν αντικαταστησει τη θρυλικη εισαγωγη των “Wrath Of Battle” και “Into The Storm” με το “Sacred Worlds” που ειναι ενα 9λεπτο κομματι που προτιμω χιλιες φορες την αλλη εισαγωγη. Τωρα στο encore εχουν βαλει ως πρωτο κομματι το “The Wheel Of Time” αλλο ενα 9λεπτο κομματι που και να μην το ελεγαν εμενα προσωπικα καλυτερα θα μου εκανε. Τωρα επειδη ειναι 2ημερο υπαρχει μια μεγαλη πιθανοτητα να πουνε τα “Tanelorn (Into The Void)” και “War Of The Thrones” που εμενα μου αρεσουν πολυ πιο πολυ απο τα αλλα, αν βρειτε ευκαιρια ακουστε τα. Το μονο που ευχομαι ειναι να πουνε το “Majesty” γιατι το ακουσα τελευταια και επαθα πλακα. Αυτα απο μενα, τα υπολοιπα αυριο που θα δουμε και τη σετλιστ απο Μπρατισλαβα. Βεβαια αυτη η σετλιστ προφανως ισως ταιριαζει μονο στη μια δικη μας μερα καθως οπως καταλαβαινεται η σετλιστ δεν θα ειναι ιδια και τις δυο μερες (ελπιζω με μεγαλη πιθανοτητα να δικαιωθω) καθως το ιδιο ειχε γινει και το 2007 και τη δευτερη μερα ο Hansi ειπε στην αρχη της συναυλιας οτι θα εχουν ιδια σετλιστ με την προηγουμενη και ηταν μια ευχαριστη εκπληξη οπως καταλαβαινετε που ειπε ψεματα.Τωρα μετραμε πλεον αναποδα–> 9 Days More To Go !!!
astaldo κατέβα να πάμε για σουβλάκια με γύρο μετά
Για το Majesty μακάρι αλλά θα εκπλαγώ αν το ακούσω.
Τα δυο Set list θα εχουν λογικα 4-5 διαφορετικα κομματια
Το 2007 ειχε 9 διαφορετικα…
Εγω παλι το Wheel of Time το θεωρω το καλυτερο κομματι του δισκου.Απιστευτη συνθεση η οποια απ’οτι εχω δει στα βιντεο στο Youtube αποδιδεται γαμάτα live.Το Voice in the Dark ειναι οντως γαμω αλλα δεν το θεωρω καλυτερο απ’το Punishment Devine αλλα καταλαβαινω οτι επειδη ειναι απο τον καινουριο πρεπει να το παιξουν.
Βασικά το λέω απλά και καθαρά. Το Wheel Of Time είναι στο τοπ-10 μου από Guardian και θα ξενερώσω παραπάνω από άπειρα αν δεν το παίξουν Σαλόνικα!