Το wheel of time είναι φοβερό κομμάτι θα ξενερώσω και εγώ αν δεν το παίξουν στην σαλόνικα
Παιδια δεν ξερω εμενα μου αρεσει και το Another stranger me (αν και το εχουν παιξει 7 φορες) απο το Twist in the Myth…
Παιδια οπως ειδατε εγραψα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ για να προλαβω καποια τυχον παρεξηγηση. Σε πολλους αρεσει το “The Wheel Of Time” εγω απλως θα προτιμουσα ενα αλλο στη θεση του, εξαλλου δεν εξαρταται απο εμενα η σετλιστ, οτι ειναι να πουνε θα το πουνε. Ο καθενας μπορει να πει ποια τραγουδια του αρεσουν και ποια οχι πιστευω.
παιδιά έχουν μείνει εισιτήρια για το Σάββατο στο τικετ χαους?
Chill δεν είπαμε τίποτα! Και μεις την γνώμη μας είπαμε! no hard feelings
για τικετ χαους δεν ξερω αλλα public και metropolis εχει σιγουρα φιλε:)
sacred worlds
welcome to dying
born in a mourning hall
nightfall
fly
lost in the twilight hall
time stand still
bright eyes
this will never end
lord of the rings
tanelorn
and then there was silence
wheel of time
bard’s song- in the forest
bard’s song - the hobbit
vallhala
mirror mirror
Το setlist από το σημερινό Live
Edit: μόλις έβαλα spoiler ελπίζω να μην έκανα καμιά ζημιά
BAΛΕ SPOILER ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ!!!
μαλάκα το ΧΟΜΠΙΤ??? And then there was silence??? UBEREPIC!!!
Πολύ καλό setlist!!! Και με μια πολύ ευχάριστη έκληξη .Άμα κάνουν κάνα τέτοιο και στην Αθήνα θα πέσει το Fuzz.Απ τις συναυλίες που ανυπομονώ πολύ να δω.Πολύ όμως!!!Και με τέτοιο setlist,ΧΑΜΟΣ!
[SPOILER]The Hοbbit γαμωωωωωωωωωωωωωωω!!![/SPOILER]
Πιστευω μια σετλιστ εκπληξη. Τι ειδαμε και σημερα… Μεσα το “Hobbit” και το “Tanelorn” και εξω το “A Voice In The Dark”? Για να δουμε και αυριο τι θα κανουν οι βαρδοι μας στο Ζαγκρεμπ. Αντε και στα δικα μας!!!
ωραιο το set list[SPOILER]μεσα και το hobbit γουσταρω με τρελα μιλαμε:vibrate::vibrate:[/SPOILER]
Επειδή πολλοί εδώ μέσα ΔΕΝ θέλουν να ξέρουν τι παίζει ότι γράφετε που έχει σχέση με το τι παίζουν βάλτε τα σε spoiler. Δεν είναι δύσκολο!
λεγοντας Tanelorn,εννοουμε Quest for Tanelorn απο Somewhere Far Beyond ρε μαλακες?!
[SPOILER]HOBBIT?!?!?!? 8O8O[/SPOILER]
καλά θα ήταν, αλλά όχι
αντε γαμηθειτε ρε πουστη και με επιασε ταχυκαρδια προσωρινα.απο τα πρωτα κομματια τους που λατρεψα,ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΝΕΛΟΡΝ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ.
παω να το ακουσω.
το κουεστ εννοω φυσικα,οχι το ΝΕΟΨΑΡΟ
Πολύ ενδιαφέρον setlist.
[SPOILER]Ολόκληρο το Bard’s Song??? Μακάρι να γίνει και εδώ…[/SPOILER]
[SPOILER]E και εξω το And Then There Was Silence και μεσα Somewhere Far Beyond και Majesty
Xαρηκα και εγω τζαμπα με Τανελορν:([/SPOILER]
Το άλλο Σάββατο θα τραγουδάμε όλοι παρέα \m/
πολύ καλό το σετλιστ ,και με δεδομένο το οτί θα έχει διαφορές τις δύο μέρες προβλέπω να πέφτει το fuzz 8)
[SPOILER]Oh what a fool
He’s losing control
So I am trying to find a way
Blind in the dark dungeon’s night
Then darkness comes from the northern side
And Thorin clears his mind
της πουτάνας λέμε!!!
[/SPOILER]