[spoiler] Καλό το setlist, ελπίζω να παίξουν αντί για το Tanelorn κάποιο άλλο κομμάτι από το νέο album όπως το A voice in the dark ή το Ride into obsession
Όλο το bards song:vibrate::vibrate::vibrate: είμαι πανευτυχής[/spoiler]
[spoiler] Καλό το setlist, ελπίζω να παίξουν αντί για το Tanelorn κάποιο άλλο κομμάτι από το νέο album όπως το A voice in the dark ή το Ride into obsession
Όλο το bards song:vibrate::vibrate::vibrate: είμαι πανευτυχής[/spoiler]
[SPOILER]όχι, αυτό από τον καινούργιο δίσκο είναι[/SPOILER]
εχω πολυ καιρο που πηρα το τικετο κ δεν περναει οι μερες,αντε ρε!!!
Εγω τα εχω παρει απο αρχες Φεβρουαριου…
εγώ ο μαλάκας θα τα πάρω από το ταμείο πριν από το live #-o
Πολυ καλο το setlist
[SPOILER] Προσωπικα θα εβγαζα το fly και θα εχωνα A Voice In The Dark, το οποιο θελω να ακουσω οπωσδηποτε… [/SPOILER]
Αντε να δουμε και το σημερινο απο Κροατια.
[SPOILER]εγω θελω να ακουσω traveler in time και the script for my requiem[/SPOILER]
δεν μ αρεσει το σετλιστ… [-X
ελπιζω σε αρκετες αλλαγες εδω λογω 2ημερου…
αφού κάνουμε παραγγελιές θα ζητήσω the last candle & the curse of feanor
ολο το somewhere far beyond ρε αμπαλοι
Κομματαρες αμφοτερα… Σε παω εσενα…
όλο το tales 8)
και ποιος είσαι??? ο χριστόδουλος??? χο χο χο :lol: (κρυάδα αλλά δε μπορούσα να κρατηθώ, έχω συνδυάσει το σε πάω με τον χριστόδουλο:p)
Μολις ανακοινωθηκε… :
[SPOILER]1.Sacred Worlds
2.Welcome to Dying
3.Nightfall
4.Fly
5.Time Stands Still (at the Iron Hill)
6.Tanelorn (Into the Void)
7.Turn the Page
8.Lord of the Rings
9.Traveler In Time
10.Valhalla
11.Imaginations From the Other Side
Encore:
12.Wheel of Time
13.The Bard’s Song - In the Forest
14.The Bard’s Song - The Hobbit
15.Mirror Mirror[/SPOILER]
Θελω “A Voice In The Dark” στην Αθηνα γιατι εχω αρχισει και ανησυχω.
Βλέπω αλλαγούλες ε?
[SPOILER] Δύο κομμάτια λιγότερο, ίσως να ταν κουρασμένοι από το ταξίδι??
Βέβαια, το ενθαρρυντικό είναι ότι παγιώνεται μάλλον ολόκληρο το Bard’s Song.[/SPOILER]
[SPOILER]Δυο κομματια λιγοτερα[/SPOILER] με συνεχομενες μερες συναυλιων. Σε μας θα ερθουν με δυο μερουλες διαλλειμα οποτε ελπιζω να ειναι φρεσκοι .
Σε συγκροτήματα όπως οι Guardian, που καραγουστάρουν Ελλάδα, δεν νομίζω ότι θα μείνουν σε αυτά τα 15 κομμάτια…θα δούμε πολλές εκπλήξεις και όσοι/ες καταφέρουν και πάνε και στις 2 μέρες της Αθήνας, θα ακούσουν και κρυμμένους θησαυρούς…
Θα ακουσω κρυμμενους θησαυρους ναιιιιιιιιιιιιιιιι!!! :lol:
Θελω ομως “Majesty” και “A Voice In The Dark” και αν λεω αν γινεται τη μια απο τις δυο μερες να ανοιξουν με την παλια κλασσικη εισαγωγη του “War Of Wrath” και “Into The Storm”. Καραγουσταρω “Hobbit”, τρελη εκπληξη ηταν αυτο.
επίσης καλό είναι οτί όπως το κόβω στις 2 μέρες θα παίξουν αλλαξοκωλιές τραγουδιών από το tales και από το imaginations ,oπότε συνολικά θα ακούσουμε αρκετά τραγούδια από αυτές τισ δισκάρες (και διαισθάνομαι οτί θα παίξει έκπληξη από το somewhere…)