Blind Guardian [6-7/5/2011] @Fuzz Club, Αθήνα - [8/5/2011] @Principal, Θεσσαλονίκη

Χαχαχαχ, πως διαδόθηκε οτι θα είμαι γω και στη συναυλία, νομίζω δεν έχω κάνει ούτε ένα ποστ εδώ μέσα. :lol: (ο άτιμος ο Άλουκαρδ πρέπει να είναι υπεύθυνος)

Βάλτε το όνομα μου και στης Παρασκευής πάντως, θα πάω και τις δύο μέρες. Καιρός να ικανοποιήσω ένα παλιό (πολύ παλιό) μου απωθημένο. Προσδοκούμε σε σχετικά διαφορετικά σετλιστ στις δύο μέρες και όσο περισσότερες τραγουδάρες γίνεται απο το Nightfall. 8)

Support δε θα υπάρχει???Δε θυμάμαι να ανακοινώθηκε κάτι.
Τι ώρα ανοίγουν οι πόρτες?

Ελπίζω να μην υπάρξει support (δεν νομίζω να υπάρχει κιόλας) γιατί απλά θέλουμε GUARDIAN!!!

[U]Παρασκευή:[/U]
elric83
Guardian_of_the_blind
keeper
schuldineralex
πατατες
I_love_metal
paul
labrina

[U]Σάββατο:[/U]
elric83
*Faceless_Rania
original1924
Alucard
ellanor
neniel
deadmemories
Guardian_of_the_blind
keeper
φρίδομ
martian
angus7pl
KEN
valerie
τατσομαν
I_love_metal
paul
savax
Blaine
[B]Frealaf[/B] (x2)

[SIZE=“1”][U]Personal wishlist:[/U]

• The Last Candle
  • And the story ends
  • War of the thrones
  • Curse my name
    (πέρα από τις υπόλοιπες τραγουδάρες που θ’ακούσουμε)[/SIZE]

Κι εγώ σ’ αγαπάω !!!:oops::oops::oops:

Είναι προφανές νομίζω ότι εννοούσα το Last Candle… :stuck_out_tongue: :wink:
(το οποίο από τότε που το πρωτοάκουσα, μού κόλλησε ως “Guardian of the Blind” στο μυαλό :?)

πρέπει να οργανωθούμε σαν rocking και να ζητάμε κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι (αν όντως επηρεάζει η γνώμη του κοινού)

μεσα αλλα πρεπει να συννενοηθουμε για τα κομματια τι προτεινετε;;

[SPOILER]εγω θελω traveler in time[/SPOILER]

[SPOILER]το traveller in time θα το ακούσουμε σίγουρα σε σετλιστ 2 ημερών :wink:από αυτα που έχω δει δε προβλεπεται να παίξουν last candle, journey through the dark και banished from sanctuary τα οποία σκοτώνω για να τα ακούσω8)[/SPOILER]

[SPOILER]banished from sanctuary +1 :thumbup::thumbup:
ελα να ψηθει κοσμος!!!

And Then There Was Silence,το σαββατο παιζει να το παιξουν? σκοτωνω να το ακουσω αυτο το κομματι… =P~=P~[/SPOILER]

συνβάρδοι ψήνεστε σαν rocking να απαιτήσουμε banished from sanctuary?

ειμαι μεσα αδερφε μου:D

Καλύτερα να απαιτήσουμε να μας ανεβάσουν και στην σκηνή για guest/support.

Έναρξη λέει 20.30,ξέρει κάποιος όμως τι ωρα ανοίγουν οι πόρτες;Πρέπει να μάθω γιατί δουλεύω πριν…

Παιδια το [SPOILER]“Majesty” και το “A Voice In The Dark” [/SPOILER] λογικα δεν θα τα πουνε σε καποια απο τις δυο μερες; Γιατι ψηνομαι πολυ να τα ακουσω.

Θα τους στειλουμε κολλα Α4 με ολες μας τις απαιτησεις αναλυτικα, και τις υπογραφες μας απο κατω, με σαιτα την ωρα που θα παιζουν.
Να ξερουν οι ανθρωποι οτι δε το ζηταει οποιος και οποιος…

Τι ακουμε ρε #-o

[SPOILER][/SPOILER]

η εξουσία στο λαό :lol:

Παιδια θα πουνε το Mordreds Song?

Σετλιστ Βουλγαριας:

[SPOILER]1.Sacred Worlds
2.Welcome to Dying
3.Nightfall
4.Fly
5.Time Stands Still (At the Iron Hill)
6.Lord of the Rings
7.Tanelorn (Into the Void)
8.Traveller in Time
9.Valhalla
10.Majesty
11.And Then There Was Silence

Encore:

12.Wheel of Time
13.The Bard’s Song (In the Forest)
14.Bright Eyes
15.Mirror Mirror

Χωρις “Hobbit” δυστυχως :frowning: ωραιο και το “Bright Eyes” αλλα ουτε καν το συγκρινω με το “Hobbit”. Παιδια λεω να οργανωθουμε και μολις τελειωσουν το “Bard’s Song In The Forest” να φωζουμε ολοι “HOBBIT, HOBBIT, HOBBIT,HOBBIT” γιατι οπως εχω καταλαβει οι περισσοτεροι προτιμουν το “Hobbit” απο το “Bright Eyes”:smiley: [/SPOILER]