Χαχαχαχ, πως διαδόθηκε οτι θα είμαι γω και στη συναυλία, νομίζω δεν έχω κάνει ούτε ένα ποστ εδώ μέσα. :lol: (ο άτιμος ο Άλουκαρδ πρέπει να είναι υπεύθυνος)
Βάλτε το όνομα μου και στης Παρασκευής πάντως, θα πάω και τις δύο μέρες. Καιρός να ικανοποιήσω ένα παλιό (πολύ παλιό) μου απωθημένο. Προσδοκούμε σε σχετικά διαφορετικά σετλιστ στις δύο μέρες και όσο περισσότερες τραγουδάρες γίνεται απο το Nightfall. 8)
[SPOILER]το traveller in time θα το ακούσουμε σίγουρα σε σετλιστ 2 ημερών από αυτα που έχω δει δε προβλεπεται να παίξουν last candle, journey through the dark και banished from sanctuary τα οποία σκοτώνω για να τα ακούσω8)[/SPOILER]
Παιδια το [SPOILER]“Majesty” και το “A Voice In The Dark” [/SPOILER] λογικα δεν θα τα πουνε σε καποια απο τις δυο μερες; Γιατι ψηνομαι πολυ να τα ακουσω.
Θα τους στειλουμε κολλα Α4 με ολες μας τις απαιτησεις αναλυτικα, και τις υπογραφες μας απο κατω, με σαιτα την ωρα που θα παιζουν.
Να ξερουν οι ανθρωποι οτι δε το ζηταει οποιος και οποιος…
[SPOILER]1.Sacred Worlds
2.Welcome to Dying
3.Nightfall
4.Fly
5.Time Stands Still (At the Iron Hill)
6.Lord of the Rings
7.Tanelorn (Into the Void)
8.Traveller in Time
9.Valhalla
10.Majesty
11.And Then There Was Silence
Encore:
12.Wheel of Time
13.The Bard’s Song (In the Forest)
14.Bright Eyes
15.Mirror Mirror
Χωρις “Hobbit” δυστυχως ωραιο και το “Bright Eyes” αλλα ουτε καν το συγκρινω με το “Hobbit”. Παιδια λεω να οργανωθουμε και μολις τελειωσουν το “Bard’s Song In The Forest” να φωζουμε ολοι “HOBBIT, HOBBIT, HOBBIT,HOBBIT” γιατι οπως εχω καταλαβει οι περισσοτεροι προτιμουν το “Hobbit” απο το “Bright Eyes” [/SPOILER]