τη μία από τις δύο μέρες της αθήνας (αν όχι και τις δύο) θα το ακούσουμε σίγουρα ,dont worry
Φαντάζομαι το ίδιο θα είναι και στη Σαλόνικα που είναι μια μέρα! Με εξαίρεση 1-2 τραγούδια (που δεν με χαλάνε σίγουρα αλλά δεν είναι και από τα αγαπημένα μου) το setlist γαμεί!!!
δε θα κατέβεις τλκ??? ψήσου ρε να πάμε revenge μετά να λιωσουμε στους manowar :lightsabre:
BLIND GUARDIAN προσκλήσεις απόψε!
Αποψε στην εκπομπή Epicenter προσκλήσεις για τις συναυλίες των BLIND GUARDIAN, TIM BOOTH, THE ZOMBIES, SADAHZINIA (συναυλίες Θεσσαλονίκης)… (20:00-22:00) στο Republic 100,3…
SMS στο 54045 και γράφετε 1003_Ονομα, όταν ακούσετε την αναφορά της συναυλίας στην εκπομπή Epicenter…
Παιδια εφαγα κολημα με το “And Then There Was Silence” σας παρακαλω καθησυχαστε με οτι θα το πουν μια απο τις δυο μερες στην Αθηνα.
Δεν έβγαινα με τίποτα γαμώ το μπελά μου… μαζεύτηκαν πάρα πολλά live…
δύσκολο , το εχουν πει στο παρελθόν αλλά είναι μεγάλο κομμάτι και με δεδομένα δυο μεγαλα από το καινούριο, χλωμό
To έχουν ήδη πει στις μισές συναυλίες του ευρωπαϊκού leg βασικά
Και εγω αυτο λεω μπορει την μια μερα να πουν αυτο και την αλλη το “Imaginations From The Other Side”.
Παιδες εγω πειραζει που αν και μου αρεσει πολυ, δεν κοβω και φλεβα για το And Then There Was Silence? Δηλαδη ναι κομματαρα, αλλα προτιμω να παιξουν 2 αλλα στην θεση του. Και επισης προτιμω Bright Eyes απο το The Bard’s Song - The Hobbit. Εγω λεω να ζητησουμε ολοι το Lost In The Twilight Hall να γινει [B][SIZE=“3”]Ο ΧΑΜΟΣ[/SIZE][/B] εκει μεσα…
Παιδια εγω κατεληξα στο συμπερασμα πως οτι μα οτι και αν παιξουμε εμεις θα περασουμε [B]ΓΑΜΑΤΑ[/B] και θα αποκτησουμε μια εμπειρια ζωης ειδικα οσοι παμε για πρωτη φορα Blind Guardian. Πιστευω εχουμε αναλωθει παρα πολυ στο να λεμε μακαρι να παιξουν εκεινο και μακαρι να παιξουν και το αλλο (οχι οτι εγω δεν το εκανα :lol: ) γιατι οτι και να παιξουν απλως θα Γ****ΟΥΝ και εμεις θα τα σπασουμε ολα. Ειμαι πολυ τυχερος που πηρα και για τις δυο μερες και με τετοια κριση αλλα ευτυχως που δεν ακουσα τους βλακες φιλους μου που ελεγαν δεν αξιζει και για τις δυο μερες για να ακουσεις την ιδια σετλιστ. Τωρα ομως που εμαθαν οτι η σετλιστ δεν ειναι ιδια κλαινε… Βεβαια θυσιασα Judas Priest για να παω και τις δυο μερες ομως προτιμω χιλες φορες Blind Guardian (αν και μονος τη μια μερα το Σαββατο) παρα Judas Priest (και με παρεα). Ετσι και αλλιως δεν μοθ αρεσουν καθολου.
Εγώ παρακαλάω να το γλιτώσουμε το Silence μπας και χώσουν 2-3 στη θέση του.
Τη μια μερα θα το γλυτωσ[B]ΕΤΕ[/B] μαλλον σιγουρα οπως ειχε γινει το 2007 τη δευτερη μερα. Τωρα με τετοια σετλιστ που μας ετοιμαζουν δεν πιστευω να το αφησουν απεξω και τις δυο μερες… Ειναι αρκετα κλασσικο κομματι…
Παιδια μπορουμε να κανουμε αλλη μια λιστα για το ποιος θα παει το Σαββατο πριν ανοιξουν οι πορτες;
Αρχιζω:
[B]I_love_metal[/B] (τουλαχιστον απο τις 17:30)
Εμεινε τιποτα για Παρασκευη?
Μονο τιποτα; Εχει πολλα. Μονο στο tickeservices να σκεφτεις εχει για Παρασκευη 76% διαθεσημοτητα. Αφου να καταλαβεις το Σαββατο που εχουν παρει και οι περισσοτεροι οπως καταλαβαινεις εχει ακομα 67% διαθεσημοτητα. Απαραδεκτο [-X
εμενα μιλαγε ο πατερας μου μ’ εναν που δουλευει στο fuzz και του ειπε η οτι πανε να κανουν sold out η οτι ηδη εχουν κανει (μαλλον το πρωτο)…:-k
Παντως πηγα εχτες με αναν φιλο μου στο Public για να παρει για Παρασκευη και του εβγαλε ολοκληρρο πακο με εισητηρια…
Εγώ λέω να κάνουμε και άλλη μια λίστα, για το ποιος θα φάει παστίτσιο πριν πάει στο live :blues:
το 67% διαθεσιμότητα σημαίνει 67 εισιτήρια στο ticketservices