Blind Guardian [6-7/5/2011] @Fuzz Club, Αθήνα - [8/5/2011] @Principal, Θεσσαλονίκη

Δεν νομιζω να ειχαν μονο 100 εισητηρια στο Τicketservices οταν η προπωληση γινεται σε 3 καταστηματα (Metropolis, Public και Ticketservices) και οταν το Fuzz χωραει γυρω στα 1900 ατομα…

Για το 1ο και το 3ο μαζί σου :wink::wink::wink:

(για το 2ο ουστ από δω …:lightsabre::lightsabre::lightsabre::lightsabre:)

Δεν ξερω, με φτιαχνει πιο πολυ το Bright Eyes, οχι οτι το Hobbit δεν μου αρεσει…

Το οτι προτιμας Blind Guardian δεκτο, γουστα ειναι αυτα, αλλα η ατακα [B]“δεν μου αρεσουν καθολου οι Judas Priest”[/B] ειναι πολυ βαρια και πρεπει να εξομολογηθεις και να μετανοησεις συντομα.

Αυτο ηταν ενα λαθος πανω στη βιασυνη μου και θελω εξομοληγηθω για να φυγει η αμαρτια μου. Το εγραψα τα διαβασα και ξεχασα να το κανω εντιτ. Ηθελα να πω δεν μου αρεσουν και στη θεση του καθολου ηθελα να βαλω το πολυ. Οποιος θελει με πιστευει…

@angus

και τα 2 τα σπάνε απλά το hobbit δεν είναι κάτι που λέγεται συχνά σε αντίθεση με το bright eyes :p:p:p

Ο Dio συγχωρεί τις αμαρτίες σου τέκνο μου, θα πρέπει να κοινωνήσεις 2 βαρέλια μπύρας όμως πρώτα …

Εχω κοινονησει ηδη το ενα απο το πρωι :lol: . Το αλλο εχω κανονισει για το βραδυ.

100 εισιτήρια για κάθε Live επίσης όταν η διαθεσιμότητα πάει στο 0 μετά φέρνουν και άλλα και ξανανεβαίνει. Αν οι guardian έπαιζαν μόνο Αθήνα θα έβλεπες πολύ περισσότερα εισιτήρια να πουλιούνται μέσω ίντερνετ

συμφωνω με τον guardian of the blind το the hobbit ειναι υμνος και το παιζουνε σπανια γι’αυτο αμα το παιξουνε θα κατεδαφισουμε το fuzz

:wink:

Ξέρει κανείς αν μετά το live του Σαββάτου το συγκρότημα θα σκάσει σε κανένα μέρος απ τα δικά μας? Π.χ. Fox, Rainbow, Wizard…:-k

μαζωνάκη-θεοδωρίδου

Σπόντα για τις ‘‘παραγγελιές’’ που γίνονται εδώ και 5 σελίδες???Χαχαχαχα!!!Πεντοχίλιαρο στο κούτελο του μπουζουξή,’‘παίξε αυτό’’ κέτσι??

Παίξε ένα Noldor να’ουμ ν ανέβουμε στα τραπέζια :lol:

α δε ξέρω…μπορεί ναι μπορεί όχι…8)

Εγω μετα το live παντως θα στηθω εξω απο τα καμαρινια μπας και γινει κανα θαυμα και πριν το live θα παω κανα 3ωρο-4ωρο(μην σας ακουγεται υπερβολικο το εχω ξανακανει και το ξανακανω ανετα για ενα απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα) μπας και τους πετυχω να μπαινουν απο την πισω πορτα

εγώ μετά το live θα λιώσω στις μπύρες στο revenge και πριν το live θα δουλέυω :stuck_out_tongue:

Εγώ δουλεύω και προσπαθώ να μάθω (περίπου έστω) τι ώρα ανοίγουν οι πόρτες μπας και καταφέρω να είμαι εκεί,αλλά δεν…

Παιδια εμειναν 4 μερες και 3 ωρες και 27 λεπτα. Θελω να δω Blind Guardiannnnnn!!!

λογικά κατα τις 8 θα ανοίξουν

8 αργά μου φαίνεται…πάντως εμένα θα με βολέψει…

Εντάξει ρε, μπορεί να βγει καμιά ανακοίνωση μέσα στη βδομάδα που να λέει συγκεκριμένη ώρα…