Blind Guardian [6-7/5/2011] @Fuzz Club, Αθήνα - [8/5/2011] @Principal, Θεσσαλονίκη

saxon είχαν ανοίξει 8,30 ενώ έλεγε 8, οπότε δε νομίζω να ανοίξουν και ιδιαίτερα πιο νωρίς.
πάντως αν σε αγψώνει το θέμα να πας μπροστά κτλ,κλαιν. ότι ώρα και να μπεις με λίγο ευγενικό σπρώξιμο (οπ sorry,με συγχωρείς,μπορώ να περάσω λίγο,συγνμώμη) πας στισ πρώτε σειρές.

Στους Saxon είχε μεγάλη καθυστέρηση το soundcheck, και είχαν αργήσει και οι ίδιοι οι Saxon να έρθουν.

Ευχαριστώ πολύ ρε Elric.Αυτό που με άγχωνε ήταν άμα θα προλάβω απ τη δουλειά,αλλά άμα είναι μετά τις 7.30,μια χαρά.
Όσο για το μπροστά,ξέρω,είναι πολλοί (κοπέλες,ζευγάρια,παρέες,μεγαλύτερης ηλικίας κ.α.) που κάθονται πίσω(ή πάνω) οπότε τους περνάς αυτούς και πας όπου θες εκτός αν είναι συναυλία τύπου Rotting Christ οπότε δεν περνάει ούτε σφαίρα γιατί όλοι μπροστά θέλουν.

εφόσον δε θα υπάρχει (μέχρι στιγμής) support βλέπω πολύ χλωμό να ανοίξουν πριν τις 8.

ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ [SIZE=“6”]MAJESTY[/SIZE] ΣΤΟ SET LIST[SIZE=“6”]!!![/SIZE] EΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…

γουστάρω πολύ να έχουν στο σετλιστ majesty,bright eyes,time stands still,mirror mirror,valhalla.

βάλε και κανένα spoiler για αυτούς που δεν θέλουν να το ξέρουν…

Ειλικρινα πιστευεις οτι δεν θα τα παιξουν αυτα?!?!?

δνε τα ειδα από τα σατλιστ ρε.τι θα ήθελα να παιξουν είπα.

εδιτ:

@martian
όταν τα παίξουν θα παίξουμε πολύ ξύλο φιλαράκι:p:p

Εγω που πηρα εχτες στο Ticketservices τηλεφωνο μου ειπαν λογικα(?) οι πορτες θα ανοιξουν καμια ωρα πριν την εναρξη δηλαδη κατα τις 19:30. Τωρα που ρωτησα για τυχον support μου ειπαν δεν ξερουμε ακομα αλλα δεν νομιζουμε να υπαρξει κατι. Τι οργανωση ειναι αυτη ρε, ηλιθια χωρα ρε γ**ωτο. Μακαρι βεβαια να μην υπαρξει support κατα τη γνωμη για να μυηθουμε κατευθειαν στον κοσμο των Βαρδων αν και πολλοι με αυτα τα λεφτα θα ηθελαν καποιο support λογικα.

εγω φιλε ειλικρινα δεν θελω support καλυτερα ετσι να μπουν κατευθειαν και να μας τρελανουν,οσο για τα λεφτα και μονο που θα ακουσω τους guardian μου φτανει και μου περισσευει ετσι κι αλλιως για αυτους τα εδωσα:wink:

Και εγω ρε φιλε ετσι σκεφτομαι. Ασε που αν ειναι καμια μαπα support που θα ηταν σιγουρα αν υπηρχε μπορει και να ξενερωνα και λιγο. Ετσι κατευθειαν μεσα οι Βαρδοι και κατεδαφιση στο Fuzz. Εχω παει σε πολλες συναυλιες αλλα ρε γ**ωτο σε καμια δεν ειχα τετοια ανυπομονησια ουτε μου αρεσαν τα 15 απο τα 16 τους τραγουδια σε καθε σετλιστ. Εχω κολλησει τον τελευταιο καιρο ασχημα με Guardian. Θελω να τους δω live πρωτη σειρα και ας μην ξαναπαω ποτε πρωτη σειρα σε συναυλια.

Να δω ποιοί θα πρωτομπούμε στην 1η σειρά :stuck_out_tongue: Θα πλακωθούμε!!

υπομονη φιλαρακι 4 μερουλες ακομα και μετα

:metal::metal::metal:

πάντως ,pour moi η πρώτη θέση σε τέτοιους χώρους είναι και λίγ οαστικός μύθος.και 3 και 4 να κάτσεις είσαι κομπλεδούρα. άσε που άμα είσαι κάγκελο δεν έχεις ευκαίρια κινήσεων. θες βρε αδερφέ να φκιάξεις ένα πιτ, θές να παίξεις air guitar, θες να βγάλεις το σπαθί και να πολεμήσεις ορκ, θες να προσευχηθέις στον θεό της μάχης…που θα τα κάνεις ΄λα αυτά αν είσαι τεζα πνιγμένος? :stuck_out_tongue:

Καλή θέση είναι στην άκρη-άκρη του σκαλοπατιού, γιατί είσαι κάποια εκατοστά ψηλότερα από όλους τους μπροστινούς και βλέπεις τέλεια. Και headbanging κάνεις, και πορώνεσαι, και air guitar και air drums και air δε συμαζεύεται κλπ.

Άμα έχουμε θέση στο κάγκελο και δούμε κοπέλα/μικρό πιτσιρίκι εκεί γύρω του προσφέρουμε ευγενικά τη θέση,δεν είμαστε γύφτοι.Εμείς είτε 1η είτε 4η σειρά το ίδιο θα γουστάρουμε,ολόκληρα γομάρια δε χρειάζεται να κρατιόμαστε κιόλας,μια -νορμάλ- κοπέλα ή ένα μικρόσωμο πιτσιρίκι αν δεν είναι κάγκελο για πολλούς και διάφορους λόγους δε μπορεί να σταθεί(ή θα αναγκαστεί να πάει τερμα θεού).
Και παιδιά rexonna μην ξεχάσετε,βασικό :wink:

δεν το ειπα σε εσένα ΡΕ :stuck_out_tongue:

στον απο πάνω σου…

Και να μην κλάνετε ε? Εξίσου βασικό.

οκ μαν παρεξήγησις:p:)