Όλες οι μέρες sold out θα ναι όπως το 2007 και στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ερχόταν κόσμος απέξω για εισιτήριο και ήταν μέσα στην απελπισία γιατί δεν είχε μέινει ούτε για δείγμα. Προτιμώ να τους βλέπω σε κλάμπ έστω και 1000 ατόμων γιατί εκεί δημιουργείται η κατάλληλη ατμόσφαιρα και φαίνεται το δέσιμο μεταξύ μπάντας και κοινού. Εκεί είναι που το νιώθεις στο πετσί σου. Οικογενειακά! Θα μαστε σαν παστές σαρδέλες και θα γουστάρουμε!!!:D:D:D
Ας είναι όπου θέλει. Αγαπάμε Guardian (το πρώτο live που είδα ever αρκετάαααα χρόνια πίσω) και θα είμαστε και πάλι εκεί για ένα τρελό τρελό 3ήμερο (τι καλά που είναι ΠΣΚ)
Ωραια…ξερω το προγραμμα μου για 6 και 7
Αντε γεια τωρα 8) Καπου το ειχα μαντεψει παντως οτι του χρονου 8α ερ8ουν
Αναμενόμενο…και πάντα ευχάριστο:):!:
τελεια! ανυπομονω!!!:D:D:D
Ρε τι εχει να γινει… :vibrate: Γεματο απο κοσμο το Fuzz και ολοι μαζι να χτυπιομαστε, να ιδρωνουμε και να τραγουδαμε δυνατα το ρεφραιν του νεου [SIZE=“3”]ΥΜΝΟΥ[/SIZE]…
Fear the voice in the dark
Be aware now
Believe in dark wings and dark words
The shadow returns
Fear the voice in the dark
Be aware now
Black shadows they hide and they wait
But they soon will return
[SIZE=“3”][SIZE=“4”]ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ…[/SIZE][/SIZE]:bounce::vibrate:
Έτσι έτσι!!! Πραγματικά ανυπομονώ τρελά!!!
Με τέτοια δισκάρα…η αναμονή γίνεται κάπως πιο όμορφη:):!:
Ακούγοντας τον νέο δίσκο, όλο και περισσότερο μου γεννιέται μια σκέψη-υπόθεση.
Χωρίς να σημαίνει πως συμφωνώ, θεωρώ πως για πρώτη φορά μετά απο τόσα χρόνια υπάρχουν πιθανότητες να μην ξεκινάνε με την εισαγωγή από το NIME. Ο τρόπος που ξεκινάει το Sacred Worlds , με τα ορχηστρικά, ίσως και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την είσοδο της μπάντας. Προσωπικά θα με ξένιζε, αλλά από την άλλη μπορεί και να είναι ώρα για μια αλλαγή.
Το φθινόπωρο που θα ξεκινήσουν και οι πρώτες τους συναυλίες τις περιοδείας πάντως θα έχουμε μια ιδέα για ένα γενικό set list
Από τώρα όμως γράφω πως για μένα, ΠΡΕΠΕΙ να παίξουν τα Voice In The Dark και Wheel Of Time :please:
Το απευχομαι(δε το θεωρω τιποτα ιδιαιτερο και πιανει και θεση 2 κομματιων)αν και δε νομιζω να γινει(χρησιμοποιηθηκε κανονικη ορχηστρα,θα ναι λιγο δυσκολο να διαλεξουν αυτο για τα gigs).
Eγω βεβαια εχω αχτι να σπασουν την αλλη παραδοση,του encore(οχι οτι θα γινει ποτε).Κλειστε μια φορα με And the Story Ends ρε αρκουδεηδες,σιγα την ιερη αγελαδα το Mirror Mirror!
Εγώ και το μισό και παραπάνω album να παίξουν μαζί με κάποια από τα γνωστά hit θα είμαι πάρα μα πάρα πολύ ευτυχισμένος. Στο κάτω κάτω τους έχω δει πολλές φορές οπότε ψήνομαι άπειρα για τα new!!
pumpkin και εγώ το απεύχομαι…αλλά έχω μια τετοια αίσθηση.
Σε αυτό συμφωνώ όσο δεν πάει. Πραγματικά μόνο και μόνο για την έκπληξη θα ήθελα πολύ να το κάνουν =D> . Έχει καταντήσει βαρετό και προβλέψιμο πια
Ναι ρε φιλε! Πολυ ομορφα! Εχω να τους δω (ως headliners τουλαχιστον, γιατι τους ειχα δει και με heaven and hell αλλα δε χορτασα καθολου) απο το 2005 στο Silo. Τι απιστευτη συναυλια… Ηταν και η πρωτη μου ever οποτε δικαιολογημενα θα μου μεινει αξεχαστη.
Αν ειμαι τυχερος, το Μαη που μας ερχονται θα εχω αδεια απολυσεως και θα καταφερω να τους δω.
ας παιξουν φουλ απο καινουργιο δισκο,συμφωνω!ετσι κ αλλιως με αυτη τη μπαντα γουσταρουμε!!!
Τι καφρίλες λέτε καλέ!!! Να βγει το war of wrath και να μπει η οποιαδήποτε @@ρια στη θέση του???8O Αν είναι δυνατόν!!! Ποιός τρελός θα πρότινε ποτέ κάτι τέτοιο!!! Άμα δεν ακούσεις τα σπαθιά και τις ιαχές στην εισαγωγή και μετα το the field is lost everything is lost να σου σηκωθεί η τρίχα κάγκελο τι να το κάνεις? Για μένα είναι από τις πιο έντονες συναισθηματικά στιγμές στα λαιβ τους!
Για το Mirror Mirror συμφωνώ και επαυξάνω!!! Το έχω σιχαθεί! Tα ίδιο και για τα Born In A Mourning Hall και The Script For My Requiem. Αφήνουν τόσες κομματάρες απ’έξω για να τα αναπαράγουν συνεχώς.
Όποιος γουστάρει να ποστάρει setlist από οποιαδήποτε φετινή τους συναυλία και έπειτα ας το βάλει σε spoiler. Υπαρχουν άτομα που θέλουν να ζουν μέσα στην αγωνία και να κατουρήσουν τα βρακιά τους τη στιγμή της συναυλιας.
Επαναλαμβάνω:
[SIZE=“5”]ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ SETLIST ΣΕ SPOILER ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ![/SIZE]
α δεν ξερω απο Spoiler, εχασες :p:lol:
Θα σου μάθω εγώ ότι θες…:twisted: Αλλιώς…:lightsabre::blow:
Επίσης θα σου πρότεινα το nickname: nickmhnpeis :razz:
Καλα λεει η Mererfin. Το War of Wrath ΔΕΝ αλλαζει. Δεν παιζει να βρουν καλυτερη εισαγωγη.
Αλλα κατω τα χερια και απο το Mirror Mirror. Τα αλλα δε με νοιαζουν πολυ, αλλα το Mirror Mirror δεν παει πουθενα. Ειναι must πως να το κανουμε. Καθε φορα που το παιζουν μου βγαινει το λαρυγγι.
Στη θεσσαλονικη κοφτε και ολο το NIME αν θελετε