Απ όσο ξέρω το 99% δε θα θέλουν.Απλώς ααααν κάποιος θελήσει.Δε θα μας φάνε τη θέση 2 πιτσιρίκια,σιγά.
Όποιος θέλει να πάει κάγκελο πηγαίνει, ακόμη και να έρθει 5’ πριν το λαιβ. Μη τρελένεστε!
γνωριζει κανεις αν εχει μεινει κανα εισιτηριο;
Περι σετλιστ των 2 ημερων; πολλα λεφτα για 2 μερες γμτ…
Μακαρι να γινει ετσι αλλα δεν το βλεπω γι’ αυτο και θα ερθω τοσο πιο νωρις. Πως θα προλαβει 5’ πριν το λαιβ; Δεν θα ειναι 10 ατομα στο fuzz…
Ναι έχει αρκετά και για τις 2 μέρες.
Επειδη μπερδευτηκα εννοεις δεν θα θελουν να πανε πρωτη σειρα ή δεν θα θελουν να δωσουν τη θεση τους;
μη τρελαίνεστε με τις σειρές.εγώ θα σκάσω 7,30-8 παρά εκεί λόγω δουλειάς και πίστεψε με θα είμαι μπροστά μπροστά.δε χρειάζεται να ξεροσταλιάζεισ από τις 5 εκεί.
μπροστά μπροστά =/= κάγκελο …:p:p:p
Ε ναι. Όταν αρχίζει το λάιβ ανοίγει ο κόσμος, χώνεσαι πιο εύκολα, ειδικά άμα είσαι και μισή μερίδα είναι ακόμη πιο εύκολο. Τέσπα, εμείς τα γηρατιά θα τη βγάλουμε στα πιτς \m/
δεν είμαι υπερ του κάγκελου αλλά πρέπει να κάνω και κάτι χατήρια
Και εγω πρωτη φορα θελω τοσο ασχημα να χωθω μπροστα μπροστα τουλαχιστον την μια μερα και για την εμπειρια του να ακους “Bard’s Song” μπροστα καγκελο. Εχω ακουσει οτι ειναι η καλυτερη εμπειρια…
Επιτέλους βλέπουμε και το A voice in the Dark μέσα στο setlist και το hobbit είναι πλέον σίγουρο πιστεύω
Και τα δυο πιστευω σιγουρα τουλαχιστον μια απο τις δυο μερες καθως και το [SPOILER]“Tanelorn” (το καινουριο για οποιον δεν το ξεχωριζει)[/SPOILER] που εμενα μου αρεσει πολυ (το δευτερο αγαπημενο μου απο τον καινουριο δισκο τους) και θελω πολυ να το ακουσω.
Ακομα 74% διαθεσημοτητα για Παρασκευη και 65% διαθεσημοτητα για Σαββατο (στο Ticketservices) .
Εγώ όμως θα τους δω μόνο μία μέρα στην Θεσσαλονίκη οπότε Ελπίζω να παίξουν το a voice in the dark γιατί το tanelorn δεν μου άρεσε και τόσο
σε ποιον ρε? :-k:-k:-k:-k:-k:-k
:lol::lol::lol: ε ρε συ αφο τους ειπα θα μας δειτε με τα μπλουζακια του φαν κλαμπ στην πρωτη σειρα…ο φρεντ περιμενει να μας δει να μαυρισει το ματι του…ΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΟΓΟΡ ΜΠΛΟΥΖΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΤΟΥ ΦΝ ΚΛΑΜΠ!!!
αφού σου πα θα το φοράω! απλά θα φοράω το sign of the hammer από μέσα. klark kent
και μετα θα με κυκλοφορησεις!!!:p:p:p:p
μετά έχει revenge και μπύρες μέχρι πρωίας
[U]Παρασκευή:[/U]
elric83
Guardian_of_the_blind
keeper
rasputin
schuldineralex
πατατες
I_love_metal
paul
labrina