Blind Guardian [6-7/5/2011] @Fuzz Club, Αθήνα - [8/5/2011] @Principal, Θεσσαλονίκη

ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΓΑΜΑΤΑ :vibrate: :vibrate: :vibrate: :vibrate: :vibrate: :vibrate: :vibrate:

εχει φιλε εισητηρια πηγαινε η public η metropolis και παρε:wink:

Ή Ticketservices. KEN εσυ θα πας Παρσκευη ή Σαββατο;

Συμφωνω απολυτα με αυτο, στο καγκελο δεν εχεις χωρο να χτυπηθεις, 3η-4η σειρα ειναι μια χαρα…

[SPOILER] Επιτελους A Voice In The Dark στο setlist, μιλαμε για τρελη κομματαρα[/SPOILER]

@Elric Σαββατο θα περιμενω για φωτο και υπογραφες και θα παω και εγω Revenge μετα, ετοιμασου για μαχη…

προβλέπω τρελλό μπυραθλητισμό π/σ :metal:

Και headbanging… Πολυ… Παρα πολυ…:metal::metal::metal:

Μαλάκες κανονίστε να κάνετε τον paul κουρούμπελο και να χάσει κανα τρένο για την κυριακή!!!

καλά αυτός δε παίζει να χάσει τη συναυλια της κυριακής ακόμα κι αν του πω οτί τον περιμένει κάπου ο δράκος κοιμησμένος για να τον βγάλει φωτό :lol:

σαββατο φιλαρακι θα πηγαινα και παρασκευη αλλα παιζει ο παναθηναικος στο final 4 και δεν γινετε απο οτι καταλαβαινεις:D

Θα προσπαθησουμε :smiley:

Και εγω Παναθηναικαρα ρε τρελα για την κουπα. Ρε τι σοκ επαθα οταν ειδα την ημερομηνια του final 4; Αλλα τα εισητηρια τα ειχα απο Φεβρουαριο αλλα οκ το Παναθηναικο θα τον δουμε (και τον εχουμε δει) τοσες φορες final 4 οποτε δεν μετανιωνω καθολου. Θα τον δω ετσι και αλλιως στον τελικο. :wink:

3 μερες μεινανε ακομα για να ακουσουμε live τους Βαρδους :vibrate::vibrate::vibrate::vibrate:

εγω επειδη ηξερα της ημερομηνιες ειχα παρει μονο για σαββατο και αν δεν περναγαμε θα επαιρνα και για παρασκευη αλλα ευτυχως περασαμε και ετσι εχει μονο σαββατο guardian:wink:

Εγω ελπιζω σε μια σετλιστ οπως του 2007 που ειχαν ερθει και τις δυο μερες ειχαν [αιξει 9 διαφορετικα κομματια. Μακαρι να γινει κατι τετοιο [-o<[-o<:papas::papas:

εγω πιστευω οτι τα διαφορετικα κομματια θα ειναι γυρω στα 4 με 5

Γραμμένο με έχετε ρε? Τι σας έκανα?:frowning:

Εστω, δεν με χαλαει :wink:

[SPOILER]Οι αλλαγες που πιστευω θα γινουν ειναι : 1) μια μερα “Voice In The Dark” μια "Tanelorn (Into The Void)"
2) Μια μερα “And Then There Was Silence” και την αλλη 2 αλλα στη θεση του πιθανοτατα “This Will Never End” και καποιο αλλο σε στυλ "The Script For My Requiem"
3) Ελπιζω μια μερα (τουλαχιστον) το “Hobbit” και την αλλη το "Bright Eyes"
4) Και απο 'κει και περα τα κλασσικα με αλλαγες καθε μερα δηλαδη: “Born In A Mourning Hall” “Fly” “Nightfall” “Welcome To Dying” σιγουρα θελω να ακουσω μια μερα το “Lost In The Twillight Hall” και οπωσδηποτε το “Majesty” και τελος παρακαλαω για μια μερα να αρχισουν με “War Of Wrath” και “Into The Storm” και οχι με το “Sacred Worlds” και τις δυο μερες για να θυμηθουμε λιγο τα παλια :wink: [/SPOILER]

Παρασκευή:
elric83
Guardian_of_the_blind
keeper
rasputin
schuldineralex
πατατες
I_love_metal
paul
labrina
Thorgal
pumpkin

Σάββατο:
elric83
*Faceless_Rania
original1924
Alucard
ellanor
neniel
deadmemories
Guardian_of_the_blind
keeper
φρίδομ
martian
angus7pl
KEN
valerie
τατσομαν
I_love_metal
paul
savax
Blaine
Frealaf
Thorgal
pumpkin
imperium

edit:
να ξέρεις οτί οι λίστες λειτουργούν κάνοντας απλά copy paste τη λίστα και γράφοντας το όνομα σου, δε χρειάζεται να περιμένεις κάποιον να το κάνει :wink:

Έφτασε η ώρα???
[SIZE=“4”]Εφτασε η ώρα???[/SIZE]
[B][SIZE=“6”]ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ!!![/SIZE][/B]

Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω!!! 10 μήνες υπομονή δεν ήταν λίγο πράγμα! Το πανό για το somewhere far beyond δεν μπόρεσαν να μου το φτιάξουν τελικά :(:(:frowning: αλλά αν οργανωθούμε και το φωνάζουμε υπάρχει πιθανότητα να μας κάτσει.:papas::papas::papas:
Ξεκινάω αύριο πρωί πρωί για Αθήνα:D Το θερμόμετρο στο κόκκινο!!!
Ελπίζω μας κάνει καλό καιρό χωρίς βροχές γιατί έχουμε και ένα τριήμερο να επιβιώσουμε. Απαραίτητος εξοπλισμός λεξοτανιλ, η σκηνούλα που θα στήσω έξω από το φαζ και όπως είπαμε… το κάγκελο μπροστά από τον Χάνσι είναι τριπλοπιασμένο…8)

[B]ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!! ΓΚΑΡΝΤΙΑΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΝΙΑΤΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!![/B]

Τα λέμε εκεί παίδες…

Υ.Γ. I_love_metal με αποπροσανατόλισες… είδα τα ποστ σου και λέω τι έγινε? από τώρα μας χτύπησε την πόρτα το alzheimer!:stuck_out_tongue:

Παρασκευή:
Mererfin
elric83
Guardian_of_the_blind
keeper
rasputin
schuldineralex
πατατες
I_love_metal
paul
labrina
Thorgal