Blind Guardian [6-7/5/2011] @Fuzz Club, Αθήνα - [8/5/2011] @Principal, Θεσσαλονίκη

έτσι έτσι, με άγριες διαθέσεις :lightsabre:

Πάντα πάντα!!!:twisted::twisted::twisted:

πάντως έχω το προαίσθημα οτί την παραγγελιά θα την ακούσεις :wink:

ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ!!! Αν κρίνω από αυτό που είπε ο Αντρέ στον Παύλο πρέπει να πάρω επειγόντως και σλιπαντ μαζί μου γιατί το κατούρημα δεν θα το γλιτώσω!!! Δεν θέλω να ξέρω και να σκέφτομαι τίποτα για το σετλιστ. Εκείνη την ώρα θα σκάνε ένα ένα η ΔΙΑΜΑΝΤΑΡΕΣ και θα έχουμε λιποθυμίες!!!

θου κύριε φυλακή το στοματί μου O:)

Σοβαρα σας μιλαω, αν ακουσω το Somewhere Far Beyond δεν ξερω και γω πως θα αντιδρασω…

Μη φοβάσαι θα σου δανείσω ένα από τα σλιπαντ μου…

ΜΩΡΕ ΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!! ΜΑΖΙΚΕΣ ΛΙΠΟΘΥΜΙΕΣ!!!

Ποιο απο ολα τα ποστ γιατι μπερδευτηκα; Αν παντως καταφεραν οι Blind Guardian να προκαλεσουν αλτσχαιμερ σε εναν 18χρονο τοτε τους δινω συγχαρητηρια :stuck_out_tongue:

ΟΚ τότε μαλακία μου συγνώμμη:)

τι συγγνώμη μωρέ :stuck_out_tongue:

Δεν φτιαχνει κανεις κανα γκρουπ στο fakebook λεω 'γω γιατι μαζευομαστε σιγα σιγα αρκετοι να ανεβασουμε και εκει τα βιντεο απο τη συναυλια; Αν υπαρχει ηδη δεν ξερω απλα μου ηρθε ιδεα.

Ευχαριστω :smiley:

Elric83 ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΜΑΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΗΣ “VALHALLA” ΜΗΠΩΣ ΤΥΧΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ; ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΙΒ; ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΧΡΥΣΟ ΔΡΑΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΓΡΑΦΕΙ : “GREEK FAN CLUB” ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΤΙΧΩΝ ΤΗΣ “VALHALLA”. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

στείλε ένα pm στον paul μήπως προλάβει να σου φκιάξει μία πριν κατέβει απο σαλονίκη.ή μπες στο group και μίλα του εκεί.

Ευχαριστω μολις με κανει αντ θα του πω.

Παρασκευή και Σάββατο θα είμαι και εγώ … αλλά αφ ενός δεν ξέρω κανέναν σας και αφ ετέρου θα κάτσω πίσω για να μην πάθω καμια ζημια ο γέροντας

Επίσης αμα παίξουν το Somewhere far beyond θα κάνω πραγματικά δίαιτα ( κοινός δεν πάιζει ) :lol:

Για το άβαταρ που μου ‘‘κλεψες’’ το είπα.:stuck_out_tongue: Είδα την εικόνα μου και αναρωτιόμουν πότε έκανα ποστ.:lol:
Δεν είμαι 18χρονος, 23χρονη είμαι και το μόνο μέρος του εγκεφάλου μου που δεν πρόκειται ποτέ να επηρεαστεί από άνοια είναι εκείνο που έχει αποθηκευμένες τις πληροφορίες για τους [B]ΘΕΟΥΣ[/B]!!!

ΦΥΓΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ σε 3 μέρες από τώρα θα μετράμε τα δευτερόλεπτα μέχρι να βγουν!!! :cry::cry::cry::yahoo::yahoo::yahoo:

Οχι 18χρονος ειμαι εγω και νομιζα οτι για το αλτσχαιμερ το ελεγες σε εμενα για αυτο :stuck_out_tongue:

κάτι τέτοιες ηλικιές ακούω και αισθάνομαι μεσήλικας:lol: