Blind Guardian [6-7/5/2011] @Fuzz Club, Αθήνα - [8/5/2011] @Principal, Θεσσαλονίκη

Κάτι μου λέει πως ειδικά όσοι έχουμε εισιτήριο και για τις δυο μέρες θα περάσουμε γαμάτα και θα ακούσουμε ίσως κομμάτια που έχουμε ΠΟΛΛΑ χρόνια :smiley:

Εχω να σας πω πως χθες ακουσα πρωτη φορα το Tales From The Twilight World και πως αν ακουσω Last Candle ζωντανα, ειδικα αυτο το σημειο που λεει στο ρεφρεν “Ι fly in time” και το οποιο εχει κατι εξωπραγματικο, θα αφησω τα κοκκαλα μου εκει.

Επισης στο τελευταιο κουπλε του Imaginations (I hope there is a way back…) ή θα μεινω καγκελο απο δεος ή θα με παρουν τα ζουμια απο την συγκινηση.

Ναι, δεν μπορω να περιμενω πια γαμωτο.

Είδες το φως το αληθινό ε;;; :slight_smile: :slight_smile:

Ασε, εμεινα μαλακας (και) με το Tales…Κακως δεν το ειχα ακουσει τοσο καιρο, αλλα καλλιο αργα παρα ποτε :slight_smile:

Αν θυμάμαι καλά ήταν το 2ο cd που αγόρασα (με πρώτο το Live After Death) πριν δε ξέρω και γω πόσα χρόνια. 2000 δραχμές :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. ΔΙΣΚΑΡΑ

το tales είναι τελείως αρρώστια. από την αρχή μέχρι το τέλος πολεμάς :lightsabre:

Παιδιά τι έγινε? Θα σκάσουμε με τίποτα σπαθιά και warhammers στη συναυλία??

Εμένα πάντως μου προκαλεί τεράστια συναισθήματα ανατριχίλας το [SPOILER]Mordred’s Song[/SPOILER], αλλά δυστυχώς το βλέπω να λείπει από τα setlist…:frowning: Όχι ότι χαλιέμαι, σιγά, τόσες κομματάρες θ’ ακούσουμε!

εγώ ψήνομαι. ειδικά παρασκευή που θα έχει και χώρο για air sword-bearing :lol:

Μαλακες, εγω πλακα πλακα εχω ξιφος. Και οχι πλαστικο. Οχι καμια αυθεντικουρα βεβαια αλλα ειναι κατι…Χμμμμ…

E λογικά θα φας άκυρο στην πόρτα :stuck_out_tongue:

Θα το ακονισω και θα τους παρω το κεφαλι :razz:

Καλα δεν νομιζω να το επαιρνα μαζι μου οπως και να’χει :stuck_out_tongue:

Στην Καβάλα σε live Manilla Road πάντως θυμάμαι ένας θεούλης είχε σκάσει με καμπαρντίνα και σπάθα. Highlander φάση.

Πωωωωωωω 2 και σήμερα λέμε!!!

μόνο ένας θα πέρναγε με το έτσι θέλω :lightsabre:

Χαχα, εγω ρε μαλάκες έχω αυθεντικό μπούμερανγκ από την Αυστραλία, να το φέρω να κάνουμε μια δοκιμή? (οκ, σίγουρα το μπούμερανγκ δεν είναι επικό, αλλά έχει πλάκα πάντως).

Παμε για Manowar θρεντ #2 και εδω ετσι ?
Πειτε και τιποτα για το λαηβ και αφηστε να πειτε και τιποτα μετα απο αυτο.
Μ’αρεσει η μπαντα και με το ζορι μπορω να το διαβασω το θρεντ.

Το “πάτε για Manowar” που ανέφερες καταλαβαίνεις οτι είναι άστοχο ε? Εκεί δεν αναφέρονταν στην πλάκα για σπαθιά και μπούμερανγκς, ήταν αυτονόητο! :stuck_out_tongue:

Παιδιά, εγώ νιώθω, μαζί σας. Αλλά ας προσπαθούμε να μηηηην ξεφεύγουμε υπερβολικά (γράψτε αυτά για τα σπαθιά αλλά χώστε και καμιά αναφορά στο λάιβ να είναι τουλάχιστον πιο σχετικά τα σχόλια :P)

manowar thread…τι μου θυμήζετε μεσημεριάτικα :cry:

οντοπικ: είμαστε η πρώτη χώρα που δίνουν 2 live ε???ή έχει προηγηθεί καμμιά άλλη??

Από τον Οκτώβριο και μετά είσαστε σίγουρα πρώτοι με 2 συναυλίες.

Anyway σήμερα άκουσα ότι είναι sold out και οι 2 μέρες!

μάλλον πόλη ήθελες να γράψεις και όχι χώρα Elric83 … νομίζω πως όχι όμως δεν το έχω ψάξει , αλλά είναι λογικό γιατί σε άλλες χώρες πάνε σε τρεις τέσσερις διαφορετικές πόλεις και εδώ μόνο σε δυο.

Το Morded’s Song το έπαιζαν τακτικά μέχρι αυτή τη περιοδεία, καλώς η κακώς όσο προστίθενται νέα κομμάτια κάποια πρέπει να μένουν έξω

Σε αυτό το tour μόνο στην Ελλάδα παίζουν πάνω από 1 Live