Blind Guardian [6-7/5/2011] @Fuzz Club, Αθήνα - [8/5/2011] @Principal, Θεσσαλονίκη

είπα χώρα γιατί εννοούσα οτί μόνο στην ελλάδα κάνουν 2 live σερί στην ίδια πόλη.
έχω μια αίσθηση οτί θα παίξουν αρκετές εκπλήξούλες στά live πάντως…

Και εγώ θεωρώ πως θα ακούσουμε κομμάτια που έχουμε χρόνια να ακούσουμε ( πχ το Hobbit αν το παίξουν που πλέον έχει πιθανότητες ) … μονο το Somewhere Far Beyond αποκλείω δυστυχώς

καλού κακού έχε και μια δίαιτα έτοιμη, ποτέ δε ξέρεις :lol:

ΑΜΗΝ :lol::lol::lol:

Ασταλδο αυτό για το sold out ισχύει? Αποφάσισα να παω να παρω και για παρασκευή σήμερα και αν γινει ετσι θα ξενερώσω :@

Όπως και να χει, αν ειμαι τυχερη λογικά διήμερο. Πάμε δυνατά :smiley:

Έτσι μου ειπαν δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει αλλά φαντάζει πολύ πιθανό 1 μέρα πριν την συναυλία!!!

Sto ticketservices παντως εχει 60% διαθεσιμοτητα, το Σαββατο εχει sold out, και της Σαλονικης έχει διαθεσιμοτητα 2% XD Οποτε ευλεπιστω να βρω.

Εγω για να σας φτιαξω λιγο τωρα θα σας πω πως πριν λιγο διαβασα τη συνεντευξη του Hansi στο Metal Hammer για την Ευρωπαικη περιοδεια τους και εγραφε πως εχουν ετοιμασει 28 κομματια και αφου ερχονται 2 φορες Αθηνα 99% θα τα παιξουν ΟΛΑ σε αυτο το σκελος της περιοδειας τους εγραφε!!!

ΑΣ ΒΡΩ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΗΗΗΗ :D:D:D:D:D:D:D
Φοβερά νέα, αν γίνει έτσι θα μιλαμε για ενα τρομερα συγκινητικο διήμερο, το λιγοτερο.

εγώ έχω μία ελπίδα οτί θα δούμε 2 διαφορετικές εισόδους…:roll:

Και εγω αυτο λεω απο την αρχη θελω τη μια μερα να ακουσω εισαγωγη “Into The Storm” ο κοσμος να χαλασει :stuck_out_tongue: .

Μακάρι Μακάρι …

όσο για τα 28 κομμάτια απλά λογικά κάποια από το καινούριο και από τα πολύ κλασικά τους θα παιχτούν και τις 2 μέρες οπότε δεν νομίζω να τα ακούσουμε όλα …
αλλά ελπίζω σε πάνω από 7-8 διαφορετικά κάθε μέρα …

Να προσθέσω ότι τα εισητήρια του Σαββάτου έχουν τελειώσει από χθες. Εϊχε κατέβει μια φίλη που πάμε μαζί στα live και της είπαν ΙΣΩΣ έφερναν κάποια λίγα σήμερα και θα τα έδιναν 40 ευρώ. Οπότε στην ουσία πάπαλα…

Πάντως, θα είναι όντως πολύ ξεχωριστό να μπουν με Into the Storm, έστω τη μια από τις 2 μέρες.

lol πλακα κανεις οτι το ειπαν αυτο ετσι?

Μαύρη αγορά στο ticket house :lol::lol:

Κανένας που να έχει κανένα εισητήριο για σάββατο?

Ναι αλλα οχι για πουλημα :roll: Γιατι το αφησατε τελευταια στιγμη; Δεν το ξερατε οτι τουλαχιστον το Σαββατο θα γινει sold out;

Εγω παλι ελεγα να πηγαινα Παρασκευη Blind Guardian και το Σαββατο Hawkwind αλλα με το να αναβληθει ψαχνω κ εγω κ δε βρισκω για Σαββατο.

Κάτι άκουσα ότι έχουν τα metropolis αλλά δεν ξέρω πόσα έχουν μείνει! Έχει μάθει κανένας τπτ;;

Ξερει κανενας τι ωρα ανοιγουν οι πορτες κ τι ωρα ξεκιναει; Αυτο που γραφει το εισητηριο για ωρα εναρξης 20:30 ισχυει;

φιλε δυστηχως για σαββατο ειναι sold out.οι πορτες λογικα γυρω στης 8 θα ανοιξουν

πρέπει να δω αμα έχω κάνα μπλουζάκι να μου κάνει ακόμα 8O:lol:
ξέρει κανείς αμα θα έχει merchandise ?