Ναι ισχυει και λογικα οι πορτες οπως το κοβω κατα τις 19:30 το βλεπω να ανοιγουν. Εγω παλι ανησυχω για το σετλιστ της Τουρκιας. [SPOILER] ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 15 ΕΙΠΑΝ 14;;;;;;;;;;; :-k[/SPOILER]
Γιατί είπαν το [SPOILER]And then there was silence[/SPOILER] που πιάνει για δυο
Μακριά απ’ τη μέρα του Σαββάτου αυτό!
σωστος αλλα οπως και να εχει υπομονη αυριο θα ξερουμε:wink:
Για Παρασκευή έχει εισητήρια αλλά τα πήρανε απο metropolis αι τα πηγαν ταμείο. (λογικα με 40 ευρω -,-) Ελπίζω μόνο αύριο που θα παω να πάρω τικετ απο κει μην μείνω με τα παπουτσια (αν όχι κα΄τι άλλο) στο χέρι. Θριλερ με τα εισητήρια ΧΔ Αλλά δεεεεν μας νοιάζει :Ρ
Ρε, καθιστε καλα ε! Να πουνε το And then there was Silence και να μην πουνε 2 απο το καινουργιο τους. Ok το ξερω οτι δεν παιζει αυτο αλλα και παλι το θελω το Silence. Ειναι κομματαρα. Χαλαλι αν ειναι μεγαλο.
Παντως εχω σπαστει παρα πολυ με το Sacred Words αντι για War και Into the Storm στην εισαγωγη. Ok η εισαγωγη του κανει για ανοιγμα αλλα ρε πουστη μου, δεν φτανει καν την επικιλα των αλλων 2.
Εγώ πάλι προτιμώ για εισαγωγή Sacred Worlds, και μακρια το Silence!!! Χιλιες φορες καλύτερα να ακούσουμε παραπάνω επικούρες από Imaginations π.χ. (Θεε μου τι δίσκος…!!)
Λόγω οικονομικών δεν μπόρεσα να πάρω νωρίτερα. Λογικά θα μείνω με το … στο χέρι αλλά ελπίζω σε κανένα θαύμα οτι ίσως κάποιος δεν θα μπορέσει να πάει το σάββατο και να θέλει να πουλίσει το εισιτήριό του…
Κρίσιμη ερώτηση : Παίζει να προλάβω λεωφορείο μετά στην Πειραιώς προς κέντρο ή μπα??? (a.k.a. τι ώρα περίπου λέτε θα τελειώσει?)
Μου αρεσει παρα πολυ Silence και θελω οπωσδηποτε να το ακουσω τη μια απο τις δυο μερες και θελω ρε γαμ**ο να ακουσω η εισαγωγη της μιας μερας να ειναι η κλασσικη με "Into The Storm"και “War Of Wrath”. Αυτο οτι πιαξαν στην Τουρκια το Silence και γι’ αυτο επαιξαν 14 δεν ισχυει σε καμια περιπτωση γιατι και στην Σλοβακια στις 27 Απριλιου ειχαν παιξει το Silence και ειχαν πει 17 τραγουδια:-k.
Αν αρχισει στην ωρα του (αλλα ενταξει Ελλαδα ζουμε δεν προκειται να γινει κατι τετοιο) λογικα κατα τις 22:30 - 22:45 θα τελειωνει λεω εγω.
Ευχαριστώ!!!
(λογικά θα προλάβω δηλαδή…)
Υπαρχει περιπτωση να το προλαβεις αλλα δεν μπορω να στο πω με σιγουρια επισης η ωρα που θα τελειωσει εξαρταται απο το τι ωρα θα βγουνε φιλαρακι.Λογικα παραπανω απο της 12 δεν νομιζω να τραβηξει:wink:
Το star προτεινει το σκ να παμε blind guardian!
Λετε?
Γαμώτο,οριακά είναι…τελευταίο 815 ξεκινάει απο Ταύρο 22.45 και είναι νομίζω 6 στάσεις μέχρι εκεί…anyway,ευχαριστώ πολύ και σόρι για την άσχετη με τη συζήτηση ερώτηση.
το σιγουρο ειναι οτι εκτος απο τα standar κομματια,τα αλλα θα διαφερουν τις 2 μερες.αρα γενικα οποιος παει 2ημερο θα ακουσει παπαδες.μακαρι να παιξουν το σαββατο ‘‘lost in the twilight hall’’ και ‘‘majesty’’!!!
love ya
See ya ALL tomorrow :vibrate::vibrate::vibrate::vibrate::vibrate: :vibrate: :vibrate::vibrate:
αν δεν έχει σαπορτ και βγουν στις 8:30 τότε θα τελειώσει γύρο στις 10?
Μονο 10? Οχι για κανενα λογο. Κατα τις 10 και μιση υπολογιζε αλλα δεν προκειται να αρχισουν 8μιση δεν θα υπαρχει καποια καθυστερηση;