Blind Guardian [6-7/5/2011] @Fuzz Club, Αθήνα - [8/5/2011] @Principal, Θεσσαλονίκη

Πάμε δυνατά σήμερα! Αυτό που ειπώθηκε για another holy war, προσευχές! Επίσης προσευχές να βρω εισητήριο σήμερα :Ρ Τα; λέμε στους βαρδους παιδιά! :slight_smile:

LOOK BEHIND THE MIRROR I’M LOST IN THE TWILIGHT HALL!

good luck :wink:

Aν ξαναμπει το tatsoman υπαρχει ticket για σημερα…δεν θα παει ενας φιλος τελικα…

μίλησα με τικετ σερβισις και είπανε οτί έχουν μείνει μόνο 2 εισιτήρια για σήμερα.αγώνας δρόμου για όποιον δεν έχει :stuck_out_tongue:

Αυτα ειναι…:stuck_out_tongue:

Αμαν, σε αυτη την περιπτωση λεστατ εχε με στα υποψιν, θα μαι εκει απο νωρις.

ήδη μαζεύεται κόσμος στο fuzz

εμένα με μόλις με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι πλακώνονται για να μπουν μέσα από τώρα

Κρίμα να μην έχουμε Mordred’s Song, δεν πειράζει όμως, υπάρχουν άφθονα βαρδο-τράγουδα. Καλή διασκέδαση στους σημερινούς.

μαρέσει που έχουμε ανταποκριτές :lol:

exeis pm

Για όποιον ενδιαφέρεται το metropolis εχεί εισητήρια και για σήμερα και για αύριο, δυστυχώς των 40 ευρώ

Τελικά έχει τίποτα και για με το φτωχό; Λέω να πάω από τώρα :slight_smile:

Επειδή δεν έχω ξαναπάει στο fuzz ( έχω να πάω σε συναυλία σε κλειστό χώρο από την τελευταία των BG 8O ) είναι υπόγειο ή έχει εξαερισμό ? για να ξέρω προς τα που θα εγκατασταθώ μιας και με πειράζει η καπνίλα μερικώς :stuck_out_tongue:

σε πειράζει η καπνίλα ε???
θα πας στο καταλληλο μέρος :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

super :D:D:D

χειρότερα και από gagarin ?

το gagarin είναι οικολογικό πάρκο για παιδιά μπροστά στο fuzz :lol:

Σκατά πατημένα είναι το Fuzz, ειδικά σε θέματα εξαερισμού κλπ.

Δε βαριέσαι. Πάμε ρε, λίγο έμεινε, GUARDIAN ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

άψογα … τουλάχιστον θα πάω ευτυχισμένος :stuck_out_tongue:

Κάθε δύο - τρία χρόνια έρχονται στην Ελλάδα οι Guardian;;

Σχεδον καθε χρονο ερχονται.