Blind Guardian [6-7/5/2011] @Fuzz Club, Αθήνα - [8/5/2011] @Principal, Θεσσαλονίκη

Ωραία.!! Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να τους δω. είναι η δεύτερη φορά που τους χάνω…

Καλα να περασετε οι σημερινοι και να ποσταρετε εντυπωσεις μετα την συναυλια να φτιαχνομαστε και αλλο εμεις οι αυριανοι… Και να μας πειτε τι σκατα ωρα ανοιγουν οι πορτες, γιατι δεν εχω βγαλει ακρη. Μια μερα εμεινε, θα περασει…

[SPOILER] Και ευχομαι να παιξουν σημερα το And There There Was Silence και να μας παιξουν αυριο 2 στην θεση του ή το Imaginations From The Other Side που τα εναλλασσουν. Και τα Fly και Turn Τhe Page αν ειναι να παιχτουν να γινει σημερα, αυριο [B][SIZE=“3”]ΜΟΝΟ ΕΠΗ[/SIZE][/B]… [/SPOILER]

Συμφωνω οσο δεν παει με το σποιλερ γιατι ειμαι και πλεονεκτης :stuck_out_tongue:

8O Ε όχι! Μακάρι να μην συμβεί αυτό!!

Εμείς σαλόνικα περιμένουμε μέχρι τη κυριακή!
Ξέρετε τι παίζει από το νέο άμπουμ, αν θα το τιμήσουνε ή θα παίξουνε μόνο ένα voice in the dark;
Γιατί έχει αρκετά ωραία κομμάτια και αξίζει να του δωθεί σημασία!

Εdit:

[SPOILER]Απο όσο είδα σε κάποια σετλιστ ξεκινούνε με sacred worlds στο κανονικό σκέλος και με το wheel of time στο encore.
Tanelorn(into the void) ή voice in the dark στα υπόλοιπα…
Αν πχ παίξουνε αυτά τα 4 και το ride into obsession…![/SPOILER]

[SPOILER]ναι ξεκινάνε με sacred world προς το τέλος παίζουν the wheel of time, αυτά τα 2 τα έχουν παίξει σε όλα τα Lives του tour αυτού[/SPOILER]

[SPOILER]Και tanelorn ή A voice in the dark, το ride into obsession αν και φοβερό κομμάτι δεν το έχουν παίξει σε κανένα live[/SPOILER]

High Lever Wizards οι Guardian λοιπόν. Σετλιστ από άλλο παράλληλο σύμπαν, ήχος πάρα πολύ καλός(σε μερικά σημεία χάλαγε), η φωνή του Hansi επίσης από παράλληλο σύμπαν (λες και ήταν εκεί το '90). Ο καλύτερος κόσμους που έχω δει, πάθος ενέργεια τα πάντα όλα. Παίζει να έχασα και το λαρύγγι μου κάπου…Τα υπόλοιπα αύριο.

Ρε αρχηγε οι πορτες τι ωρα ανοιξαν; Για να ξερουμε και εμεις οι αυριανοι:D

Δεν γνωρίζω. Πήγα στις 8 και κάτι. Ε λογικά από 7-7.30…τι να σου πω, ας μιλήσει κάποιος σχετικός:p

[Βάζετε spoilers παιδιά γιατί δεν θέλουν όλοι να ξέρουν περί setlist.]

Σωστή παρατήρηση και για αυτό δεν άρχισα να γράφω. Ελπίζω σε αλλαγές αύριο (αν βρω ticket και πάω:()

Οκ ευχαριστω παντως:D

Κλάψτε όσοι πληρώσατε 40άρι,εγώ μπήκα με 3 ατομα 10? ο καθένας ! :D:D

Πολύ δυναμικοί,υπεργαμάτο το live ! :metal::metal:

Απίστευτη λαιβάρα, σε θέματα απόδοσης συγκροτήματος, επιλογής τραγουδιών και κοινού… Λίιιγο το χάλαγε ο ήχος, που ήταν καλός αλλά όχι τέλειος. Πέραν αυτού, πραγματικά άψογο λάιβ, τα τραγούδια ένα κι ένα, όσοι ήμασταν εκεί ξέρουμε, ρίχνω σε [B]σπόιλερ[/B] μερικές απο τις υπερκομματάρες που ακούσαμε

[SPOILER]Ανάμεσα σε άλλα Lost in the Twilight Hall, Welcome to Dying, The Hobbit (παρέδωσα ψυχή), Imaginations from the Other Side, Majesty, Past and Future Secret, Mordred’s Song, Nightfall, Time Stands Still, Valhalla με το κοινό να εκστασιάζεται… get the picture? 8)[/SPOILER]

Και αυτό ήταν απλά η μισή δόση, η συνέχεια αύριο! Ε ρε τι έχει να γίνει!

ΥΓ - Απορώ πάντως που δεν έκλεισε η φωνή μου, ούρλιαζα σε σημεία κυριολεκτικά.

Τέλεια :smiley: άντε, τα λέμε αύριο δυναμικά \m/

setlist παρασκευης.απο setlist.fm[SPOILER]
Sacred Worlds
Welcome to Dying
Nightfall
Majesty
Time Stands Still (at the Iron Hill)
A Past and Future Secret
Mordred’s Song
Tanelorn (Into the Void)
Lost in the Twilight Hall
Valhalla
Turn the Page
Imaginations From the Other Side
Encore:
Wheel of Time
The Bard’s Song - In the Forest
The Bard’s Song - The Hobbit
Mirror Mirror [/SPOILER]

Εχω αγχωθει γαμωτο…Στο σποιλερ τα λεω γιατι λεω και για σημερινα κομματια :Ρ

[SPOILER]Περιμενω σαν τρελος αυτη τη συναυλια. Αλλα σκεφτομαι…Μηπως δεν αποδωσουν τοσο καλα? Λογω κουρασης ξερω γω? Και κυριως, απευχομαι την περιπτωση να μην ακουσω τιποτα Hobbit, Imaginations, Lost In The Twillight Hall…Σοβαρα αγχος και αγωνια![/SPOILER]

Δηλαδή γιατί να μην πουν τα ίδια?

[SPOILER]lord of the rings και voice in the dark λογικα θα τα παιξουν.και αντι για Lost In The Twillight Hall το traveler in time νομιζω.αλλα θελω και [SIZE=“6”]majesty!!![/SIZE][/SPOILER]

[SPOILER]Lost In The Twillight Hall ΓΑΜΩΤΟ! Εκτος αν κανουν καμια μπινια και ακουσουμε τιποτα Last Candle και εχουμε θυματα. Ονειρα ναι :stuck_out_tongue: Majesty θελω σαν τρελος, δεν το συζηταω…Θα δουμε…Lotr και εγω νομιζω πως θα ειναι μεσα.[/SPOILER]

Εκτορα, ποτε (σε αυτο το τουρ τουλαχιστον) δεν εχουν παιξει τα ιδια απο συναυλια σε συναυλια. Εδω που κανουν 2 θα παιξουν τα ιδια?!??!