Blind Guardian [6-7/5/2011] @Fuzz Club, Αθήνα - [8/5/2011] @Principal, Θεσσαλονίκη

Τι ώρα ξεκίνησε το live και τι ώρα τελείωσε?

Πάντως πρώτη φορά νομίζω παίζουν μαζί [SPOILER]A Past and Future Secret
και Mordred’s Song [/SPOILER], γαμώτο και ήθελα να τα ακούσω αύριο!!! #-o

αυριο πιστευω οτι θα εχει:

[SPOILER]σιγουρα [B][SIZE=“6”]AND THEN THERE WAS SILENCE[/SIZE][/B] (ναι ρε π…στη!!!)

οπως και a voice in the dark, traveler in time,fly, και να μπανισουν και ενα bright eyes να βγαλουμε τα μυαλα μας!!![/SPOILER]

9 - 11:10 περιπου

Οι πόρτες άνοιξαν όντως 8 που λέει το site του Fuzz??

άκουσα λάθος ή ο χανση είπε ότι ο ντράμερ τους είναι 18 χρονών?

και λιιιγο πιο νωρίς επειδη ο κολητος μου ειχε μπει απο τις 8 παρα 5 περιπου

ναι και ειχε γενέθλια αχαχαχα

αφού τώρα που τσέκαρα είδα ότι είναι του 78 :stuck_out_tongue: #-o

ετσι ειπε ο χάνσι … 18

Δεν ειχε γενεθλια ο ντραμερ, ο τεχνικος του ντραμερ ειχε γενεθλια απλα ο Hansi το γαμησε λιγο οπως το ειπε…Οσο για το 18 χρονων, γερμανικο χιουμορ…

Στα της συναυλιας…Ωραια ηταν δεν μπορω να πω, με παλμο, συμμετοχη και πωρωση…Ειχα να τους δω απο το 2003 αλλωστε…

Ο ηχος εκει μπροστα που ημουν ηταν για τον πουτσο…Δεν ξερω πιο πισω τι γινοταν, αλλα εχει καταντησει αηδια και συναμα συνηθεια το θεμα με τον ηχο στο Ελλαντα…

Επισης να κραξω διοργανωτες που σιγουρα μυριστικαν παραδακι και εβαλαν παραπανω κοσμο, με αποτελεσμα να ειμαστε πιτα μεσα και σε σημεια να μην αναπνεουμε μπροστα…Το αποδεικνυει και το παρακατω quote…

Δεν το ευχαριστηθηκα οσο θα ηθελα, αν και ακουσα κομματια που ηθελα πολυ…Και αυτο γιατι οταν ειναι στριμωγμενος χειροτερα και απο σαρδελα δεν χαιρεσαι συναυλια…Βαλε και τη μαζα απο πισω στη συντριπτικη της πλειοψηφια 15-20 χρονων να σπρωχνει με την καβλα της ηλικιας, βαλε και μερικα μετρημενα ζωαδια που με την αγκωνια και τα χερια μεσα στο κεφαλι του αλλου δεν σε αφηνουν να το χαρεις και εισαι ολο νευρα…

Κοινως θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερα αν οι μαλακες της διοργανωσης εβαζαν μεσα το σωστο κοσμο και ο ζωαδισμος ηταν μικροτερος…Τελικα μερικες μπαντες αξιζει να τις βλεπεις μονο εξωτερικο για να αφοσιωνεσαι στο συγκροτημα και οχι στο να αποφυγεις το μαλακα που μαλακιζεται διπλα σου…

(Για να μην παρεξηγηθω δεν απαιτω παναγιες κλπ…Συναυλια ειναι…Απλα ενα σεβασμο και οπαδου προς οπαδο και διοργανωσης προς οπαδο)…

Χαρηκα επισης που γνωρισα και τρελη φαν Blind Guardian mererfin…8)

Αυτα…Guardian παλι μονο εξωτερικο…:slight_smile:

Εμείς ήμασταν εκεί γύρω στις 8 αλλά ήδη είχε μπει αρκετός κόσμος μέσα. Ή μπήκαν όλοι μαζί τότε, ή είχαν ανοίξει απο πιο πριν.

Νομίζω ήταν μικρότερη η διάρκεια, ίσα που άγγιξαν τις δύο ώρες αν δεν κάνω λάθος.

Οι πορτες ανοιξαν 7:30 - 7:40 και το live ξεκινησε 9:10 - 9:15 .

Πιστεύω καλύτερα να κάνανε σε κανα ΣΕΦ μία συναυλία με πολύ κόσμο (και ιδια τιμή).

Πάντως “λαθραίοι” δεν μπήκαν και τοοοσο πολλοί.καμια 20αριά και αν

Διοργανωτές αι στα διάλα ποια …
έλεος ποια με ανθρώπους κάνετε όχι με ζώα …
στοιβάξατε ένας θεός ξέρει πόσο κόσμο εκεί μέσα τον Hansi τον άκουγα μόνο όταν μίλαγε ανάμεσα στα κομμάτια …(ποιο χάλια ήχο σε live μπροστά ΔΕΝ έχω ξανακούσει)

Συμφωνώ σε ότι είπε το rasputin …:-s :-s

Να δω με τι όρεξη θα πάω στο αυριανό … :? :? :?
mlkes … [-X[-X

Ο ήχος πάνω πάντως ήταν αρκετά καλός για τα δεδομένα του λάιβ. Ορισμένες φορές χανόταν η φωνή του Χάνσι, αλλά σε γενικές γραμμές καλός.
Πάνω λοιπόν, είμασταν αρκετά ανετά (τελικά ήταν sold out και σήμερα? Ξέρεις κανείς), οπότε ενδεχομένως ο κόσμος που “έλλειπε” από πάνω, να είχε έρθει κάτω και να είχατε γίνει σαρδέλες.

Ωραίο το λάιβ, καλή απόδοση αν και έχει αλλάξει σε πολλά σημεία παλαιότερα κομμάτια ο ντραμμερ(κυρίως του nightfall kai tou imaginations), ο Χάνσι κλασσικά λατρείας, το curse of feanor δεν θα το πούνε ποτέ και καλύτερο λάιβ τους μάλλον παραμένει το '98 αν και έχω χάσει 2 στο ενδιάμεσο.

Και γω πάντως πάνω ήμουν και είχα τις (θετικές) αυτές εντυπώσεις που είχα, έλεγα αύριο να χωθώ κάτω αλλά το ξανασκέφτομαι με αυτά που διαβάζω τώρα…

Ενταξει, γαμησε το set-list!! :metal::respect:

[SPOILER]Συνεχομενα Time Stands Still, Majesty, A Past and Future Secret και Mordred’s Song ηταν τεραστια συγκινηση που η κουρασμενη μου καρδια παραλιγο να μην αντεξει.

Το Imaginations (οσες φορες και να το ακουσουμε) και φυσικα το HOBBIT (NAI ΡΕ ΠΟΥΤΣΗ ΜΟΥ!!!:metal::metal::metal:) ηταν ο,τι θα γουσταρα ισως περισσοτερο εκεινη τη στιγμη!![/SPOILER]

Λιγο δυσκολο μου φαινεται να το ξεπερασουν οι αυριανες επιλογες τραγουδιων αλλα ΜΑΚΑΡΙ ΘΕΟΙ να διαψευστω και να ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ!

Λογω “δουλείας” εφτασα μετα τις 8 οποτε δεν μπορεσα να παω πολυ μπροστα. Ειδα το livaκι απο την 8η-9η σειρα (εκει που ξεκιναγε ο πανικος με το μος-πιτ βασικα) και μπορω να πω πως ημουν σχετικα ανετα. Και ο ηχος σχετικα καλος για Fuzz… OK, Saxon ηταν αψογος. Αλλα SAXON ε…

Εις Αυριον clansmates!!

Cheers σε Paul και Deathakia που δεν ειχε τυχει να ξαναμιλησουμε!:drunk:

πρωτη φορα τους ειδα και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος. ο ηχος θα μπορουσε οντως να ηταν και καλυτερος αλλα σε γενικες γραμμες δεν εχω παραπονο. οπως ειπε και καποιος φιλος παραπανω γυρω στις 8 παρα ανοιξαν οι πορτες και στις 9.15 ξεκινησαν.

δεν ξερω πως εισασταν οι πανω, αλλα ρε παιδια αλλο πραγμα να εισαι κατω… ημουν σχεδον στο καγκελο αλλα στο τελος, πανω στην κ…α, αποφασισα να οπισθοχωρησω και να μπω στο mosh pit! αξιξε…! :band:

επαιξαν και ενα αγαπημενο κομματι που δεν πιστευα (συμφωνα με τα σετ λιστ τους) να ακουσω ποτε… LONG LIVE THE BARDS!

Ellanor και λοιποι τι εννοειτε ‘‘πανω’’…ποτε στο διαολο ανοιξαν τον εξωστη,δεν ειδα ψυχη οταν γυρισα να κοιταξω=p

Στα του λαιβ τυπικος μετριος ηχος μαλλον προς το κακο,αν και βασικα δε μπορω να πω οτι δεν ξεχωριζα κατι.Ακομα και τα leadακια του Αndre μερικες φορες αχνα μεν αλλα τα βγαζα.Κακες Φαζ σαρδελοσυνθηκες(μας λυπαμαι απο τωρα για αυριο),πολυ φωνη απ το κοινο(αναμεσα τους πολλοι καβλωμενοι-με τη κακη εννοια-νεοπες οπως μπορουσε κανεις να διαπιστωσει…),παρα πολυ καλο σετ,ηθελε αλλο ενα κομματι.Το 07 ειχαν παιξει τη πρωτη μερα 16,τη δευτερη ακομα περισσοτερα νομιζω και ηταν και 5 Ευρω λιγοτερα…ε ενταξει.Συνολικα ενα αρκετα καλο λαιβ,αλλα αυτο.Κραταω κυριως οτι ακουσα 2 αγαπημενα που ειχα χασει το 07 επειδη ειχα παει στης Κυριακης [SPOILER]Lost και Majesty[/SPOILER] και φυσικα το [SPOILER]Χομπιτ[/SPOILER].

Προβλεψη για αυριο [SPOILER]time what is time-bright eyes-voice in the dark[/SPOILER],τα λεμε εκει.