Blind Guardian [6-7/5/2011] @Fuzz Club, Αθήνα - [8/5/2011] @Principal, Θεσσαλονίκη

Κατάλαβα,ψυχή δεν υπήρχε πάνω…

Aνοιχτότατος, εκτός αν τελικά δεν ήρθα στην συναυλια σήμερα :stuck_out_tongue:

edit: Δεν ήταν και φίσκα, αλλά είχε μέχρι πάνω πάνω κόσμο.

Οκ θενξ φορ δε ινφο

Είχε αρκετό κόσμο πάνω, τόσος όσος χρειαζόταν για να νιώθουμε αρκετοί μεν, αλλά να μην είμαστε και ο ένας πάνω στον άλλο, ειχαμε δλδ και τον χώρο μας να ρίξουμε κανά χτυπηματάκι. Τέλεια με άλλα λόγια.

Και μια που μόλις το ανέβασα, πάρτε και ένα ωραίο βίντεο. 8)

Ξενέρα το σετλιστ γμτ, γιατί σε σας το [SPOILER]Majesty??[/SPOILER]

Πφφ, ελπίζω να αποφύγουμε αυτά που θέλω να αποφύγουμε, αν και κάποιος πανηγύριζε προηγουμένως :stuck_out_tongue:

Καλούτσικο setlist. Γενικώς, είμαι φλώρος, ακού από το Imaginations και μετά (πλην του Bard’s Song).
Θέλω να πούνε όλο το At The Edge of Time αύριο.
Έχω καυλώσει την ζωή μου. Δεν μπορώ να περιμένω άλλο.
:frowning:

Αν και η κρίση μου δεν είναι αντικειμενική καθότι άρρωστος με το group , πέρασα ΥΠΕΡΟΧΑ. Πήγα μόνος μου, διασκέδασα μόνος μου και ήταν γκαύλα :stuck_out_tongue:

Με δεδομένο πως πρέπει να παίζουν από όλες τις κυκλοφορίες, θεωρώ πολύ δύσκολο να ακούσουμε καλύτερο Set list από το χθεσινό ( εκτός αμα παίξουν το Somewhere far beyond έστω και μόνο του να πεθάνουμε ).

Καθόμουν πίσω πίσω και ο ήχος μου φαινόταν καλός, δεν έχασα κάτι. Πολύ καλό το κοινό, με πολύ διάθεση ο Hansi … ανυπομονώ για σήμερα.

Για το χώρο που μου λέγατε, σιγά ρε παιδιά, το gagarin ήταν κόλαση μπροστά στο χθεσινό, σχεδόν δεν βρώμαγαν τα ρούχα μου μετά.

Επίσης οι guardian έχουν πολύ ωραίες fan :stuck_out_tongue: … εποχή που βρήκα να ετοιμάζομαι για πατέρας :lol:

Εφτασε η μερα λοιπον και ανυπομονω για το live το μονο που με προβληματισε ειναι οτι αμα χθες ηταν ο κοσμος σαν σαρδελες φαντασου τι θα γινετε σημερα!!!

Σαρδέλες ήταν από τη μέση και μπροστά. Από το μέσον και πίσω εντάξει, δεν ήταν και θέατρο αλλά είχαμε μια σχετική άνεση στην κίνηση μας, ενώ εντελώς πίσω περπατούσες κιόλας να αλλάξεις θέση

Αμα θέλετε να πηγαίνετε μπροστά λογικό είναι να σαρδελοποιήστε - άλλωστε είναι μέρος του χαβαλε - , τι στο καλό …

πάμε κι εμείς σήμερα D:

κανένα ίχνος merch υπήρχε ή δεεεεεν; ;p

Παιδιά με 15 κομμάτια κάνουνε σετλιστ από όσο κατάλαβα…
Εγώ λέω να μην αγχονώμαστε, ότι και να παίξουνε εκτος του night at the opera και μερικών του twist in the myth θα είναι καλά κατεμέ. Έχσουνε πολύ καλες δουλειές.
Τώρα για τα:

[SPOILER]sacred worlds
wheel of time
(tanelorn ή voice i.t.d.[/SPOILER]
Τα θεωρώ λίγα για ένα τόσο καλό δίσκο, μετά από 2 αμφιλεγόμενους δίσκους που ξυνίσανε σε πολλούς.
Άνετα θα πρόσθετα [SPOILER]Το δεύτερο επιλεγόμενο, ride into obssesion, cntrol the divine κ.α νέα[/SPOILER]
Κατα τα άλλα σε σαλόνικα δεν βλέπω support act, οπότε περιμένω να παίξουνε και κάτι παραπάνω, τι στο καλό; Ελπίζω να ναι έτσι!

[SPOILER]ΥΓ: Τα μόνα σετλιστ που πρέπει να αγχώνεστε είναι των Helloween! [/SPOILER]

Ουτε εδω ειχε support και παιξανε 16 κομματια οχι 15 :smiley: .

Στο τέλος που ήμουν ο ήχος ήταν σχετικά καλός (όπως είπα), τώρα είτε έχουν χάλια εξοπλισμό εκεί στο Fuzz είτε δεν είναι για συναυλίες δεν ξέρω πως μπορούν να το φτιάξουν. Αν έχεις χώσει guardian καταλαβαίνεις ποιο τραγούδι παίζουν, αν όχι ψάχνεις μέχρι και σήμερα…

Επίσης προς το τέλος ήμασταν σχετικά άνετα, σάντουιτς με την καμία, είχες χώρο να αναπνεύσεις. Βέβαια σήμερα θα γίνεται χαμός κάτι που θα με αποτρέψει να πάω. Βασικά το setlist ήταν άψογο, δεν ήξερα τι παίζουν και ήρθαν όλα μαζί και τρελάθηκα. Βγήκαν στις 21.15 και τελείωσαν στις 23.18, 2 ώρες που από αυτές πες τα 30 λεπτά (ίσως και λιγότερο) τα μπλα μπλα του Βάρδου.

ας πω και εγω την αποψη μου για το live.

Βαζω στην ακρη την καθυστερηση στο να ανοιξουν οι πορτες μια και το εισιτηριο εγραφε 8:30 οτι ξεκιναει οπως επισης και την αγενεια των διοργανωτων να περνας απο την πορτα και ξαφνικα να νιωθεις 2 χερια να σε ψαχουλευουν. Απαραδεκτο μια και ή θα κανεις σωστο ελεγχο ή μην κανεις καθολου.

Για τους θεους, οτι και να πω ειναι λιγο. Αψογη η σκηνικη παρουσια τους, με παρα πολυ ωραια επικοινωνια με το κοινο. Το setlist τους γαμησε! Δε μπορω να σκεφτω κατι που θα ηθελα περισσοτερο να ακουσω απο αυτα που επαιξαν.:D:D

Καθομουν στον εξωστη και εβλεπα τελεια. Καπνα ειχε λιγο αλλα δε συγκρινεται με το θαλαμο αεριων του Γκαγκαριν. Ο εξαερισμος ειναι σαφεστατα καλυτερος στο Φαζζ.
Τελος, εμεις πανω ειμασταν ανετα και ευχαριστηθηκαμε συναυλια. :-k
Εσεις οι κατω, προφανως και εισασταν σαρδελες αλλα το προβλημα ηταν οι πιτσιρικαδες. Ζητω συγνωμη απο ολους τους οπαδους εως 18 ετων αλλα αυτο που γινοταν χτες δεν ηταν headbanging ή τελος παντων τροπος να δειξεις την πωρωση σου για το συγκροτημα. Ηταν απλα ξυλο και ενοχληση για τους υπολοιπους που ηθελαν να δουν τη συναυλια χωρις να φοβουνται οτι θα φανε καμια αγκωνια στο ξεκαρφωτο.[-X[-X

αυτα απο μενα και ζηλευω οσους θα πανε και σημερα…:rockon:

Υσχυει πως στο τέλος ηταν κάπως πιο χαλαρά,έστω και λίγο μπροστά είχες χωρο και να χτυπηθείς.
Ρε απο πάνω ^^ αφου είναι μια παρέα 5 ατομα που ο σκοπός τους ειναι να σε σαπίσουν στο ξύλο και να είσαι σε επιφυλακή συνεχεια.Εφαγα απο κάποιον μια πολύ δυνατή κλοτσιά στα πλευρά στο Vallhala και ξενέρωσα απο τον πόνο.Αγκωνιές σύνεφο

Παντως ο ήχος … δεν… τον Χάνσι δν τον ακούγαμε πολύ καλα

Λοιπον,το σετλιστ ηταν γαματο!Εμενα μου αρεσε παρα πολυ…να δουμε και σημερα τι θα ακουσουμε!:lol: Οσο αφορα τον κοσμο εμενα μου αρεσε η διαθεση του και η ενεργεια του ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΖΩΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!αυτη η εταιρεια το ιδιο πραγμα κανει σε οσες συναυλιες τις εχω παει…CHILDREN OF BODOM κοντευα να παθω εμφραγμα απο τον πολυ κοσμο :lol: ειχαν βαλει μεχρι και τα ποντικια απο τους υπονομους της Αθηνας μεσα:p χθες παλι το ιδιο και να ξεκαθαρισω την αποψη μου…δεν εχω προβλημα με τους τζαμπατζιδες αλλα οταν οι πορτιεριδες βλεπουν οτι ειναι γεματο το μαγαζι να μην χωσουν μεσα κανεναν…ετσι ειναι…δηλαδη αν τους σκασει κανενας ελεγχος για την χωρητικοτητα την κατσανε…ενταξει δεν εχω προβλημα με την σαρδελοποιηση απλα να μην το τραβανε στα ακρα…εγω που ημουν στο πρωτο σκαλοπατι δεν μπορουσα να αναπνευσω…ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ…τι αλλο να πω…και σημερα τα ιδια χαλια θα ειναι απο θεμα κοσμου…θα εχουν κοψει καμια 300 εισητηρια σιγουρα παραπανω…[-X

μα δν ειναι και εντελώς τζαμπα,απλα πολύ πιο φθηνα :stuck_out_tongue: αλλα το κάνουν καθαρά για εμπορικούς λόγους που κόβουνε παραπάνω εισιτήρια

Εγω σαν γερος πλεον θα κατσω πισω:D

anyone? :-s

Κάτι που ξέχασα. Τα καινούργια κομμάτια δένουν τέλεια με όλο το feeling που σου βγάζει μια συναυλία Guardian. Νομίζεις πως γράφτηκαν τότε, στα '90. Ταίριαζαν τόσο καλά με τα παλαιότερα κομμάτια.