Blind Guardian [6-7/5/2011] @Fuzz Club, Αθήνα - [8/5/2011] @Principal, Θεσσαλονίκη

t-shirt kai fouter me to exofilo tou diskou. mono.

κανένα shirt με το tour, κάτι; :frowning:

oh well, δε πειράζει, ας φχαριστηθούμε το live και ας μην έχει merch xD

Δυστυχώς δεν μπορούσα να παρευρεθώ χθες (γι’αυτό και είχα πάρει εισιτήριο μόνο για Σάββατο), πάντως, με όσα διαβάζω κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό με το ΑΨΟΓΟ setlist (ανησυχώ για το σημερινό :-k) αλλά και προβληματίζομαι με όσα διαβάζω για ήχο, εξαερισμό και καφρίλα σε συνθήκες σαρδελοποίησης :? Ωστόσο, Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ αυτή τη φορά γιατί αν και fan των Guardian απ’το '95, δεν είχα πάει σε καμιά συναυλία τους μέχρι τώρα…#-o Οπότε, come what may… GUARDIAN EINAI AYTOI! Ε, κι αν μη τι άλλο, ο εξώστης μια χαρά θα είναι, πιστεύω, για μας τους γηραιότερους… 8)

[SPOILER]Και θέλω [B]LAST CANDLE[/B] σήμερα ρε γμτ!![/SPOILER]

Δεν είμαι μόνο εγώ ο γεροπαράξενος που ανησυχεί για το σημερινό σετ δηλαδή :stuck_out_tongue:

Ουτε καν και εγω μεσα σε αυτους…

το μαγαζι ειναι για μπουρλοτο,ενα χαλι μαυρο οταν γεμιζει!ελπιζω να περασουμε καλα!!

να πω κι εγώ το δικό μου ρεπόρτο!
μια που γενικά έχουμε κινηθεί σε πολύ καλές-διθυραμβικές κριτικές θα κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου ,για την οικονομία της συζήτησης…

1)Ήχου:
στην αρχή απλά απαράδεκτος. νόμιζα οτί είχα πάθει κάτι γιατί δεν άκουγα καλά τη μπάντα (τον χάνσι ούτε καν) και λέω ,πάει ρε πούστη κουφάθηκα. μετά έφκιαξε κάπως αλλά γενικά μπορώ να πω οτί συγκριτικά με άλλα live τον περίμενα καλύτερο. τέσπα,το λιγότερο είναι αυτό.

2)Σετλιστ:
Πολύ καλό, εώς πάρα πολύ καλό με την εκπληξούλα mordred’s song , αλλά επιτρέψτε μου να πω λίγο.1.40 λεπτά παίξανε. τουσ αγαπάω τους guardian αλλά 1,40 είχανε παίξει πχ και οι digger και οι rage (έκαστος) και είχαν και support. αυτό βέβαι θα μου πεις οτί το ξέραμε από την αρχή.ναι σωστό αυτό. αλλά και πάλι ας σχολιαστεί λίγο.αν κάποιες άλλες μπάντες ερχόντουσαν μόνες τους και παίζανε 1.40 (ονόματα δε λέμε-υπολείψεις δε θίγουμαι) θα το συζητάγανε ως το 2023.

1. Κόσμος
    Ντάξει.παίρνω τώρα το φτυάρι…Απλά τραγικός.Από τα χειρότερα κοινά που έχω πετύχει.δε ξέρω,προφανώς τα παιδάκια είχαν μπερδευτεί. νόμιζαν οτί είχαν πάει να ακούσουν kreator ή sodom. πρώτη φορά είδα τόσο πολύ κόσμο άσχετο με το συγκρότημα. και μη μου πει καείς οτί επειδή φοράει μια μπλούζα guardian γίνεται οπαδός κάποιος. θα μου πει τώρα κανείς, τι σε χάλασε και τα λες αυτά???
    τι να προτοθυμηθώ-σε πιο σφάλμα να σταθώ που λέει και ο τερζής.
    mordred’s song παίζει πάρα πολλοί να το ακούσανε πρώτη φορά χθες. όπως επίσης και το hobbit.το hobbit πρέπει να τραγούδαγα μόνο εγώ εκεί που ήμουν (και ήμουν μπροστά) το mordred’s song το ξέρανε και 250-300 άτομα χθες.
    άλλο θέμα…ρε μάγκες, τόσο άνιωθοι??? να παίζει επικά κομμάτια και κάνουνε πιτ??? δλδ έλεος!!! το άκυρο ,του άκυρου ώ άκυρο! τραγική σκηνή όταν μπαίνει το lost in the twilight hall και χώνονται στο πιτ νομίζοντας οτί μπήκε το mercylees death. μπερδευτήκαν τα παιδιά προφανώς.α, και κάτι τελευταίο…απλά τραγικοί πολλοί απο εκεί (πιτσιρίκια again) που κράζανε τους τεχνικούς πριν βγουν οι guardian (φύγε ρε μλκ,ουστ ρε πουστη, γαμιέστε ρεεεε,που είναι οι guardian) επείδη από την αναμονή είχαν κουραστεί. αχουτα μωρέ.

για να μη το πολυλογώ,καταλάβατε το ύφος μου. ο κόσμος με ξενέρωσε πολύ εμένα χθες και δε το φχαριστήθηκα το live όπως ήθελα. βέβαι αυτά που λέω μπορεί να τα λέω έτσι επειδή έχω γεράσει και έχω παραξενέψει οπότε οποιαδήποτε κρίση είναι θεμιτή. και με άλλα παιδιά που τα είπαμε από εδώ μετά το live ,είχαν πάνω κάτω την ίδια άποψη σε αυτό το θέμα.

τι λετε ρε τα 15χρονα που κανουν πιτ ακομα και με παριο ειναι γαματα,μπαινεις στο πιτ και τα πλακωνεις στα μπουκετα και τρομαζουν.αμα τα αφησεις να κανουν πιτ μεταξυ τους ομως σου σπανε τα αρχιδια.

:lol::lol::lol:

Συμφωνω απόλυτα, αν και 17χρονη :stuck_out_tongue: Αλλά δεν είναι κατάσταση αυτή με το ξυλο. Αφου σε καποια στιγμη το παρατησα το μπροστά γιτι δεν μπορυσα να ευχαριστηθω καθολουτο λαιβ. Ετσι πηρα τη σωστοτερη αποφαση να παω στο πρωτο σκαλακι, οπου περασα απιστευτα αν και ηταν κατι πιο πιτσιρικια απο μενα που χοροπηδουσαν σαν να ταν σε συναυλια του χατζηγιαννη κι επεφταν πανω μου :stuck_out_tongue:

Γιατί εσύ δεν είσαι γεροπαράξενος ας πούμε? :stuck_out_tongue:

Λοιπόν, ΠΟΟΟΟΣΟ ΤΡΟΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΝ??? Ενα λαιβ που αν εξαιρέσεις τη συμπεριφορα του κοσμου και τα “κενα” του ηχου σε σημεια ήταν Α-Ψ-Ο-Γ-Ο. Το σετλστ προσεγμένο σε ένα ένα κομμάτι, φοβερη επικοινωνία κοινού-guardian, τρέλα! Πηρα πολυ καλη αποφαση να παω και χθες. Και σήμερα η τρέλα συνεχίζεται. Θα θελα πολύ να ακούσω another holy war, time what is time αλλά το βλέπω χλωμο. Αναμένουμε!

Κυριοι μοντς, αν μιλησω με αποδειξεις γινεται να μπαναριστει η συγκεκριμενη χρηστρια? Ευχαριστω :slight_smile:

ναι:!:

Το “Time What Is Time” δεν το θεωρω απιθανο δεδομενου οτι εχθες ακουσαμε “Past And Future Song”. Εγω βεβαια ελπιζω και σε ενα “Traveller In Time” και θα ηθελα παλι “Majesty” αν και δεν υπαρχει περιπτωση να το ξαναπουνε πιστευω. Γενικα εχθες απλα Γαματα. Ημουν και καγκελο, επιασα και πενα Marcus τι αλλο μπορει να θελω;;;;

Πού μπορώ να βρεθώ με σας τις παλιοσειρές σήμερα; Στον εξώστη να υποθέσω; Ελπίζω να μην καταντήσουμε σαν τα γερόντια του muppet μόνο… :lol:

Σοβαρά, τώρα, αν καταφέρει κάποιος να έχει δίπλα του σε μια συναυλία σαν και των Guardian ανθρώπους μιας κάποιας ηλικίας (και σοβαρότητας) που σέβονται [U]και[/U] τον διπλανό τους [U]και[/U] το ίδιο το συγκρότημα και τη δισκογραφία του[I] (γιατί όσα περιέγραψες για τις αψυχολόγητες αντιδράσεις σε κάποια κομμάτια αλλά και την απίστευτη άγνοια για επικές/κλασσικές κομματάρες -Hobbit και Mordred’s song- ήταν απλώς τραγικά…)[/I], θα είναι πραγματικά τυχερός… Αν βοηθήσει κι ο ήχος δε, θα μιλάμε για οργασμική εμπειρία… Ίδωμεν…:roll:

Πωωωωωωωωω! Παίξαν όλες τις κομματάρες χτες και εμείς σήμερα θα φάμε ολη την σαπίλα…

εντιτ : άκουσα ότι φτάσανε τα τελευταία tickets στα μετρόπολις να τα πουλάνε 50 ευρώ…ξεφτύλα!!

1. o ηχος οντως ηταν κακος… λιγο με ενοιξε ομως.
  2. σετλιστ πολυ καλο
  3. για σαρδελοποιηση δεν συμφωνω καθολου. ηταν ενα λαιβ με πολυ κοσμο απλα. εαν ηθελες να εισαι ανετα μπορουσες να πας πισω και απο οτι διαβασα στο φορουμ και στον εξωστη. απαραδεκτα ηταν στους λαμπ οφ γκοντ οχι στουσ μπλαιντ γκ. (βεβαια σημερα μαλλον θα αλλαξουν τα δεδομενα…)
  4. το κοινο ηταν παρα πολυ καλο. απλα υπηρχε ΜΕΓΑΛΟ ηλικιακο χασμα. τι περιμενεις απο τον 16χρονο πιτσιρικα που ακουει γκαρντιαν 2 χρονια ηταν η πρωτη φορα που τουσ βλεπει και πιθανος και ενα απο τα πρωτα του λαιβ. στην ηλικια του ημουν ιδιος και χειροτερος. αν θες να εισαι μπροστα και κεντρο θα τα φας τα αγκωνιδια… αλλιως πας μπροστα πλαι η κεντρο και στη μεση. επισης πιστεψα τον χανσι που ειπε οτι ειμασταν το καλυτερο κοινο στην μεχρι τωρα περιοδια.

αυτα και καλη διασκεδαση σημερα με (ελπιζω) χολι γουορ. :smiley:

Καλά, αν ισχύει αυτό με το Μετρόπολις α-πα-ρά-δε-κτο και ντροπή.

Εγώ που ήμουν πάνω ρε γαμώτο χαμπάρι δε πήρα για όλα όσα λέτε για τη συμπεριφορά του κόσμου. Πραγματικά κρίμα να μην ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ Η ΤΡΙΧΑ ΚΑΓΚΕΛΟ με Mordred’s Song και Hobbit… (μέχρι χθες τα έβαζα σε σπόιλερ αλλά βλέπω πως τα αναφέρουν όλοι τώρα…)

Όχι πως μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση δλδ. Ο μεταλλάς πρώτα μαθαίνει να χτυπιέται και να κάνει πιτ και μετά έρχονται τα υπόλοιπα. Το αντανακλαστικό προηγείται. Ε, η πλειοψηφία των νεαρών μεταλλάδων απλά εφαρμόζουν αυτό το πράγμα.

Πάντως για να πω και κάτι θετικό, οι ιαχές του κόσμου στο Valhalla ήταν μαγικές πραγματικά. Και γενικά, οι φωνές του και η θέρμη που έδειξε (το λέω συγκρίνοντας πάντα με άλλα λάιβ που ούτε να φωνάξουν δεν ξέρουν). Ο κόσμος (όπως ερχόταν στα αυτιά μου εκεί που βρισκόμουν) ήταν ένα απο τα συν του λάιβ.

Το σκέφτομαι πάντως ρε γμτ, το σκέφτομαι πολύ τελικά αν θα χωθώ κάτω σήμερα ή όχι…

Nα, γεροπαράξενος.

Κι εγώ το ίδιο ελπίζω :Ρ Με τρώει η αναμονή βασικά σήμερα… Δεν περνανε οι ωρες με τιποτα, θα παω νωρις νωρις φαζ να περασουν εκει :Ρ

Από το fb των BG

Athens = tremendous audience! Yesterday was fun. See you tonight!!!

Άλεξ αν λες πως ήταν τόσο καλά πάνω κάτσε πάλι εκεί. Εκτός αν είσαι κάτω και πίσω. Το μετάνιωσα. Σε ότι live από δω και πέρα θα γίνονται στο Fuzz (και θα καίγομαι να δω το συγκρότημα) μόνο πάνω.

Δλδ ο ήχος στο gagarin είναι άψογος σε σχέση με fuzz. Κρίμα για αυτούς που ήταν μπροστά και δεν το ευχαριστήθηκαν.

Εγώ Fuzz ψηφίζω κάτω και σχετικά μπροστά,όχι όμως 5-6 πρώτες σειρές.Ο ήχος μια χαρά(όσο καλός μπορεί να είναι τέλος πάντων),βλέπεις και κυρίως ‘‘νιώθεις’’,σε αντίθεση με το να είσαι πάνω που προσωπικά δεν αισθάνομαι ότι συμμετείχα σε συναυλιά…ε άμα πέσουν και 2-3 αγκωνιές,δεν πειράζει.Που δε θα πέσουν δηλαδή άμα δεν είσαι τέρμα μπροστά.