Blind Guardian [6-7/5/2011] @Fuzz Club, Αθήνα - [8/5/2011] @Principal, Θεσσαλονίκη

ίσως απλά να έχω παραξενέψει εγώ.οκ. αν γουστάρατε το άκυρο σπρωξίδι, εκτος ρυθμου,τοπου και χρόνου στο welcome to dying τι να πω. πάσο.

και όσο αφορά τα αγκωνίδια, κι εγώ τα γουστάρω και πολύ. αλλά στη σωστή μπάντα. στη σωστή φάση. saxon είχα φυγει μελανιασμένος στα πλευρά από τα αγκωνίδια.και καραγούσταρα γιατί έτσι είναι η φάση. όταν ακούω όμως τραγούδι για τον φινγκολφιν πχ, ε δε παίζω αγκωνιές ρε μαν. όσο μπροστά κι αν είμαι. απλά δε νιώθουν. και μην ακούσω τη δικαιολογία οτί απλά είναι πιτσιρικάδες. κι άλλουσ πιτσιρικάδες ξέρω και έχω δει που νιώθουν μια χαρά. απλά νομίζουν οτί όσο πιο πολύ σπρώξεις τόσο πιο μεταλάς είσαι.

και επαναλαμβάνω οτί είμαι τύπος που γουστάρω το “ξύλο” στα live.

Edit: σιγά τη συγκινηση στο valhalla. ήταν ένα από τα 2 που ξέρανε απεξω, λογικό να το τραγουδήσουνε πιο έντονα

ΑΝ ανοίξουν τον εξώστη, γιατί δεν το κάνουν σε κάθε live (ας το ελπίσουμε για τους Haggard φέτος!)
Btw, δεν ξέρω για εσάς, αλλά σήμερα ρε γμτ πολύ θα ήθελα ως bonus surprise [U][B]ΑΥΤΟ[/B][/U]! (βαρετός κατάντησα :p)

Σε καταλαβαίνω απόλυτα…Απλώς εγώ απ την ξενέρα του ‘‘πάνω’’ προτιμώ το άκυρο σπρώξιμο του ‘‘κάτω’’ με τα πιτσρίκια που πάνε για να κάνουν το κομμάτι τους και δε νιώθουν μία.Ελλάδα είμαστε,τι να κάνουμε…Ειδικά στο τελευταίο έχεις απόλυτο δίκιο.

φιλε στους μεταλικα στη νεα σμυρνη που ηταν και το δευτερο λαιβ που εβλεπα στην ζωη μου θα δημιουργουσα πιτ ακομα και αν παιζαν το φεγγαρακι μου λαμπρο :stuck_out_tongue:
εχεις και εσυ τα δικια σου, αλλα χθες επαιζε μεχρι και μαμα που ειχε φερει την κορουλα της! (μαλιστα ηταν εκει πριν ανοιξουν οι πορτες και πηγαν στην αρχη μπροστα μπροστα, ευτυχως ομως πηγαν πιο πισω πριν αρχισει το λαιβ, ατελειωτω ρισπεκτ στη μαμα!!!).

Ο καθένας ερμηνεύει την ξενέρα με τον δικό του τρόπο. Εγώ πχ μια χαρά την είχα καταβρεί πάνω χθες. Οκ, μπορεί να μην ήμασταν κολλητά και να μην σπρώχναμε ο ένας στον άλλο σε στυλ κύμα στον ρυθμό του τραγουδιού, αλλά το προτιμούσα έτσι. Τέσπα, κάτω νιώθεις πιο πολύ στο πετσί σου το λάιβ ούτως ή άλλως, θα δω τι θα κάνω σήμερα.

Στο μεταξύ πάρτε άλλο ένα βίντεο που μόλις ανέβασα. :slight_smile:

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ MANOWARRIOR!
Γεροπαραξενοι φιλε…τσ τσ τσ:p

αυτό με τη μαμα και το κοριτσάκι βέβαι δε κολάει στο οτί πολλοί δε νιώθανε 8)
αλλά όντως πολλά ρεσπεκτ στη μαμα που έφερε το μικρό, της τα πα και από κοντά μετά:lol:

το παράδειγμα που λες με βολέυει για να είμαι ειλικρινής. metallica πήγες να ακούσεις. αν δεν κάνεις πιτ είσαι εκτός φάσης!! δλδ ρ συ, θα πάω εγώ πχ kreator και θα αρχίσω τα οοοοοο οοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο στα μελωδικά σημεια, και δε θα είμαι άκυρος???

νομιζω πως κολαει γιατι δειχνει το τεραστιο φασμα ανθρωπων που υπηρχαν στο λαιβ και αρα πολλοι νιωθανε με πολλους και διαφορους τροπους. για μενα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως ο πιτσιρικας θα την ακουσει για τα καλα με τα οοοοοοοοοοοο και θα αρχισει τα σπρωξιδια.
παντως ΜΑΜΑ να συνοδευει την κορουλα της σε τετοιο βενιου (χωρις καθιμενους) δεν εχω ξαναδει!!! ζητω στη μαμα!!! :lol:
επισης θα ειναι μια τραγικη σκηνη αν αρχισεις τα οοοοοοοοοο στους κριειτορ αλλα ταυτοχρονα πιο επικη και απο το χθεσινο λαιβ!!! :bow2::thumbup:

καλα να περασουμε σημερα!!! ΧΟΛΥ ΓΟΥΟΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!

Βασιλη και Ελρικ αυτο με τη μαμα-κορη μου θυμησε 2 μεγαλα σκηνικα. Πρωτον, Σοντομ περσυ στο ΑΝ, να εχει παει ενα παλικαρι στην ηλικια μου αλλα να εχει μαζι και τον μικροτερο του αδερφο (υποθετω). Μπομπιρας κανονικα, με χεβυ μεταλ μπλουζα, καγκελο κτλ :p.

Και φυσικα, Slayer το καλοκαιρι, διπλα στο πιτ να ειναι παλι μια μαμα με τον μικρο της (γελιοοο, φανταζομαι η μανα ειχε παθει αμοκ)!

:lol::lol:

0.40

[φλεημ]εγώ για αύριο θέλω μπάνισ φρομ σανκτσαρι και φαστ του μαδνεςς,και τίποτα πέρα από το σαμγουερ φαρ μπιγιοντ.φχαριστώ.

XAXAXAXAXAXAXAXA!!! την θυμαμαι την κυρια!!! σλειερ και τα μυαλα στα καγκελα!!! καπου εκει ημουν και γω και την καμαρωνα!!! \m/

να πω και γώ την γνώμη μου.
ο ήχος δεν ήταν και ο καλύτερος χτες(ήμουν δεύτερη σειρά μπροστά και το μετάνιωσα). και παρατήρησα αργότερα που πήγα ποιό πίσω ακουγόταν πολύ καλά. μπροστά τα σόλο και η φωνή δεν ακούγονται ΚΑΘΟΛΟΥ.
επίσης θέλω να πω για τα παλιοκλεφτρόνια που έχουν ένα ευρώ το ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΝΕΡΟ και πέντε ευρώ τη μπύρα.
από δω και πέρα σε λάιβ όποιο σκατοφλωράκι ρίχνει αγκωνιές το ορκίζομαι ότι θα το πλακώνω στο ξύλο, έχω τουλάχιστον 3 μελανιές…
ήταν και πήχτρα, πολύ στριμωχτά. έφαγα κουτουλιά στην μάπα από έναν που πήγαινε να σκάσει χεντμπάγκινγκ :stuck_out_tongue:

στα θετικά τώρα. μαγευτικό το λάιβ. συγκίνηση στο lost in the twilight hall :’)
στα bard’s song - in the forest, the hobbit επίσης και μετά ακολουθούν τα υπόλοιπα.
συνολικά ήταν καλό λάιβ και ευχόμαστε την επόμενη φορά να ναι καλύτερες οι συνθήκες και να βάλουν μυαλό κάπιοι άνθρωποι.

γνωριζει κανεις για το σημερο σετλιστ τιποτα; :stuck_out_tongue:

Με αυτά που διαβάζω με βλέπω σήμερα αν και θα πάω πάλι από νωρίς να κάθομαι ποιο πίσω (ίσος στο πιτ ξέρω γω) γιατί χτες που ήμουν κάγκελο μόνο να drums άκουγα … όχι πως φαίνεται και πολύ ελπιδοφόρο το ότι και όσοι ήταν ποιο πίσω δεν λένε και τα καλύτερα λόγια αλλά από το μπροστινό ΧΑΛΙ καλύτερα θα είναι …
Και το fuzz γενικά έχει κάπως καλύτερο ήχο από το gagarin, αν και τελικά και για τα 2 αλλού είναι το θέμα όπως φάνηκε και χτες …
Πάλι καλά που ξέραμε τα τραγούδια μέχρι και την τελευταία νότα από το άπειρο λιώσιμο αλλιώς ακόμα θα ψαχνόμασταν …
(γενικά πότε δεν παραπονιέμαι για τον ήχο, ακόμα και σε μέτριες καταστάσεις ήμουν οκ, αλλά χτες παραήταν το κακό και ειδικά για μπροστά που πάντα είναι καλύτερα τα πράματα από πίσω…)

Όσο για τον κόσμο αυτό που με εκνεύρισε εμένα ήταν το υπερβολικό σπρωξίδι-στρίμωγμα-συμπίεση σε βλακώδης μεγέθη …
δηλ ΟΚ συναυλία είμαστε σπρώξε λίγο εδώ κλπ αλλά το χτεσινό ήταν το χειρότερο από όσες συναυλίες έχω πάει evah (και από manowar το 07 και από sabbath το 05_#-o#-o)

με όλα αυτά έφυγα ξενερωμένος κι ας γάμησε η μπάντα στην σκηνή και το σετλιστ τα έσπασε όλα !!!

btw πάνω από το μισό live ο Hansi ήταν κουρούμπελο ΞΑΝΑ !!!:lol::lol::lol: (και υποθέτω δεν έχασε νότα … δεν τον άκουγα :P)

Είναι κρίμα να υπάρχουνε προβλήματα με πολύ κόσμο, και ειδικά αν ειναι και άκυροι σε εκνευρίζουνε και πολύ…
Τώρα για πιτσιρίκια που μιλάτε, κάποτε και σεις ήσασταν! :smiley:
Νταξ συμφωνώ με όσα είπατε και φυσικά είναι εκνευριστικό να αρχίζεις άκυρα pit σε άκυρα κομμάτια. Είναι εκνευριστικό αν δεν θες να συμμετάσχεις να συμβαίνει δίπαλ σου και όλο και κάποιος να πέσει πάνω σου και να ψάχνεσε, και να κοιτάς κάθε 3 και λίγο αν το πορτοφόλι σου κ το κινητό είναι στη θέση τους κτλ…
Αλλά πιστεύω δεν γίενται να ξέρουν όλοι όλα τα τραγούδια απέξω…!Πχ για το mordred’s song που αναφέρατε! Ίσως να ξέφυγε από κάποιον μαθαίνωντας τους!! Άλλοι έρχονται απλώς για την εμπειρία χωρίς να ξέρουνε καλά το συγκρότημα, ξέρωντας 2 κομμάτια, ή και τίποτα!! Μην είμαστε υπερβολικοί!

Αυτοι ενταξει πες…το κακο ειναι με κατι τυπακια που ειναι μακρια απ’το πιτ(και στοιβαγμενοι σα σαρδελες αναμεσα σε αλλες σαρδελες που εχουν φτασει ηδη στο οριο ανοχης της απο τις σκατενιες συνθηκες),σκαει το κομματι που περιμενουν(το μιρρορ μιρρορ ας πουμε χθες),θυμουνται οτι αυτο ειναι που ειχαν ακουσει σ’εκεινη τη συλλογη που ειχε και αισντ ερθ και μεταλικα και κανουν σαν παρλιακα που τα χτυπησε ηλεκτρικο ρευμα.Ατσουμπαλο σπρωξιμο με τους αγκωνες προτεταμενους και πανω κατω…

Εγώ μόλις έκλεισα τα 15 πριν λίγες μέρες και σκοπεύω να τα κάνω μπουρδέλο όλα σήμερα. Έχετε να φάτε αγκωνίδια, κλωτσιές, κουτουλιές. Χαμός θα γίνει.

Μακάρι να μην πούνε τίποτα από το A Twist In The Myth μόνο.

Πολλα αρνητικα ακουω και μου χαλατε την διαθεση. Ευχομαι σημερα να ειναι καλυτερα. Εγω θα προσπαθησω να παω εκει που παω συνηθως στο Fuzz 3-4η σειρα μπροστα πλαγια προς τα αριστερα οπως κοιταμε την σκηνη. Αλλιως αν στραβωσει παμε λιγο πιο πισω. Παντως αν παιχτει ακυρο ξυλικι και μας σπασουν τα νευρα, επειδη θα εχουμε και κοπελες στην παρεα το κοβω να φευγουν μπουκετα ανετα…

Ιπποτης ο Ανγκους, ιπποτης :razz: