Blind Guardian [6-7/5/2011] @Fuzz Club, Αθήνα - [8/5/2011] @Principal, Θεσσαλονίκη

σε συγχαίρω φίλε μου. μόνο να θυμάσαι αυτό που είπα παραπάνω.

Ελα ρε συ, τι ψαρωνεις? (Fail) Troll στο ανετο…

αυτό που είπα παραπάνω…

Πιτσιρικα αυτο το θεωρεις μαγκια;;;

feed the troll! :wink:

Mαγκια ειναι που σας τρολαρει επιτυχως!

Ετσ.Το Μπανις* ψωλιαζει και Ματζεστι και Ραν Φορ Δε Ναιτ και ολα,ειναι το απολυτο φαστ πεισντ κομματι τους.Ανετα ισορροπουν με το χθεσινο σετλιστ αν χωσουν Μπανισ-Ταιμ και Βοις απ’το καινουριο…κι ας ειναι τα υπολοιπα οποιαδηποτε.

Btw χθες με το Ματζεστι λογικα αυτο που γλιτωσαμε ηταν το Fly,fair trade=p

Βασικα Μπανις ΜΑΖΙ με Ματζεστυ ειναι τα κορυφαια τους της πρωτης περιοδου.

Μα ναι,με τη σειρα που τα πες8)

Ελα αριστερα της σκηνης εσυ να ειμαστε μαζι. Και Elric83 σε περιμενω και εσενα. Θα φοραω μπλουζακι Nightfall In Middle-Earth, κοντο μαλλι και μουσακι.

Απίστευτο λαιβ! Φωτογραφίες από το λινκ στο φεισμπουκ με ρεπορτ

http://www.soundmag.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2736&Itemid=40

σωστός, φιχεδ.

ΜΠΑΡΜΠΑΡΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ;!

εγώ έκανα τη χάρη στον φίλο μου τον paul χθες και ήρθα με τη μπλούζα του fan club αλλά σήμερα θα γίνουμε πάλι άντρες και θα σκάσω με sigh of the hammer :lightsabre:

angus έλα πριν από το live απέξω ρε να πιούμε καμμιά μπύρα. εγώ θα αράζω μπροστά μπροστά στα εκδοτήρια με paul,mererfin (καίδια, θα περιμένουν από τις 4 για να μπούνε πρώτοι :lol:)

πάντως σήμερα λέω να πάω λίγο πιο πίσω γιατί ο ήχος μπροστά ήταν μάυρο. έκανα headbanging και ήταν λες άκουγα χαλασμένο κασσετόφωνο.

Διόρθωση: Η Μαρία με ενημέρωσε ότι έχει στηθεί απ΄τις 9μιση!

μα γιατί δεν εκπλήσομαι?? :lol::lol:

Αν θα 'σαι μαζί της, θα τα πούμε μετά το λάιβ σίγουρα!

“Majesty Majesty” θέλω να φωνάζουμε όλοι σήμερα, αν και χλωμό να το παίξουν γμτ :frowning:

Μαγκες ξεκιναω, τα λεμε εκει…

Elric εγώ ένα σε λέω. Μην πάτε και τους μεθύσετε πουθενά και χάσουν κανα τρένο χαθήκατε!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

θα τον πάω στο παιχνιδιάρικο πόνι μετά για ale :lol:

Παω για ντουζακι και εφυγα…Οποιος γνωστος με δει, μιλαει, αλλιως ενας 17αρης με μπλουζα Up The Hammers (του φετινου) θα ειμαι :stuck_out_tongue:

Καλα να περασουμε 8)

Υ.Σ. Ναι, ολοι Ματζεστυ σημερα με πυγμη και δυναμη!

μπαφοηχος?:-s