Blind Guardian [6-7/5/2011] @Fuzz Club, Αθήνα - [8/5/2011] @Principal, Θεσσαλονίκη

ξέχασα ένα χάλι 8)
είμαστε και μιας αλφα ηλικίας, τι νομίζεις??:lol:

[σπασικλας]που να το τονιζες και σωστα:p[/σπασικλας]

Πουλευω και γω σε λιγο…the bard will sing again και αλλα τετοια γραφικα,τα λεμε κει

σου ευχομαι να σε πετυχει στο πιτ ενας 30αρης που σκοπευει να τα κανει ολα μπουρδελο σημερα, για να νιωσεις λιγο οτι το χεβι μεταλ δεν ειναι αυτο που νομιζεις. προτεινω να σε γραψει η μαμα σου σε μαθηματα καρατε, και να αφησεις το μεταλ για τους μεταλλαδες…

μη μασάτε ρε, κατσίκια πιθηκάνθρωποι έλληνες μεταλλάδες, σε κάθε λάιβ τα ίδια και τα ίδια

αααχ…στα χρόνια μου σεβόμασταν τον μεγαλύτερο μεταλλά…άλλη γενιά τότε…άλλα παιδιά…μεγαλώναμε με αξίες…

πες τα ρε… αλλο κατσικοmoshers και αλλο αυτο που λενε οι exodus “good friendly violent fun” :wink:

by the way τι ωρα ξεκιναει σημερα / ξεκινησε χτες το λαιβ ?

9 και τεταρτο

9.20-9.30

ε εκει τελος παντων:lol: (νομιζω το 9 και 20 ειναι σποτ ον)

danke!

νταξεί δε θα τα χάλασουμε τωρά για δεκά λέπτα

[SPOILER]ουπς, λάθος τονισμός:p[/SPOILER]

Edit:
την κάνω κι εγώ ,αν δει κανείς έναν πολύ άντρα με μπλούζα sign of the hammer εγώ θα είμαι
cheers!

αμα πετυχεις κανεναν στραβωμενο ομως κ φας καμια σφαλιαρα μην απορεις μετα γιατι εγινε αυτο 8)

υγ: Πολυ καλο το σετλιστ της περιοδειας, ελπιζω αυριο να μην μας απογοητευσουν

ρε παιδιά τρολ είναι, όσο ασχολείστε τόσο περισσότερο θα γράφει

Ας πω και γω την εμπειρια μου για το live της Παρασκευης αφου λογω δουλειας μονο σ’αυτο μπορεσα να παω.Καταρχην η συναυλια αυτη μου κοστισε περιπου 330 ευρω!!!8O Και εξηγω το γιατι…εχω παρει το εισιτηριο σχδον απ’την 1η μερα κυκλοφοριας και την Δευτερα μου λενε απο την δουλεια “Πεμπτη κατεβαινεις Κρητη για 1 μηνα!” 40 εγκεφαλικα επαθα! Θα χασω την συναλια ρε φουστη μου λεω??? Σιγα μην τη χασω και κλεινω εισιτηριο με την Aegean για Παρασκευη μεσημερι και επιστροφη Σαββατο μεσημερι!!! 240 τα εισιτηρια,35 η συναυλια,50 τα 2 μπλουζακια που τσιμπησα και αλλα 10 το φαϊ μετα να σου τα 330! Χωρια η κουραση ετσι…8 ωρες πλοιο βραδυ Πεμπτης,δουλεια το πρωι,αεροπλανο το μεσημερι,συναυλια το βραδυ,αεροπλανο ξανα το επομενο μεσημερι!!! Μιλαμε για κοκαλο!!! Αλλα χαλαλι τα λεφτα ρε παιδια,η συναυλια ηταν ΤΕΛΕΙΑ! 1η φορα εβλεπα Guardian live και ηταν ολα οπως τα περιμενα.Πολυ καλη η μπαντα,τελειος φωτισμος,ο ηχος λιγο μπουκωμενος (τουλαχιστον μπροστα,δεν ξερω για πισω) αλλα εγω θα σταθω σε ενα αλλο αρνητικο…Γιατι ρε παιδια τοση νεκρα και κρυα αντιδραση στο Wheel of Time??? Ενταξει μπορει να μην ειναι ΤΟ power τραγουδι αλλα σαν συνθεση παιζει να ειναι οτι πιο ολοκληρωμενο εχουν γραψει οι Guardian.Χωρια που live(μιλαω για χτες δεν ξερω αποψε πως θα ειναι) το απεδωσαν τελεια.Μου φανηκε πως πρεπει να ημουν ο μονος που εσκουζε τους ολους τους στιχους του!!! Κατα τα αλλα ολα πιστευω ηταν τελεια. Ελπιζω και οι σημερινοι να περασανε το ιδιο καλα και ακομη καλυτερα.Οσο για μενα…εφυγα απ’το Fuzz σιγοτραγουδωντας “Wheeel of Time…Save my soul Find the way” και περιμενοντας ηδη την επομενη φορα.:slight_smile:

Πρώτος γράφω εντυπώσεις απο σήμερα λοιπόν?? Οκ. Καλά ήταν θα λεγα, αρκετά καλό λάιβ. Άντε, όμορφα περάσαμε, να μας ξανάρθουν. :slight_smile:

[SPOILER]…

[SPOILER]…:–

[SPOILER]

[B]ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ![/B] Πραγματικά. Βρίσκονται πλέον εκεί ψηλά για μένα, όσο αφορά τα live συγκροτήματα, στις πρώτες θέσεις πάνω πάνω, μαζί με λίγους μόνο ακόμα. Δηλαδή να παίζουν [B]κατά τα 3/4 διαφορετικό σετλιστ[/B] την δεύτερη μέρα σε σχέση με την πρώτη??? Πραγματικά, δεν το περίμενα, και έχοντας πάει και τις δύο μέρες το βίωμα ήταν ανεπανάληπτο.

Δηλαδή πόσες κομματάρες ακούσαμε και σήμερα. Στη θέση των χθεσινών για παράδειγμα, ανάμεσα σε άλλα ακούσαμε

[SPOILER]Traveller in Time, Born in a Mourning Hall, Time What is Time, Lord of the Rings, And Then There Was Silence, Into the Storm, Bright Eyes… ok, τι να πει κανείς.[/SPOILER]

Ανέβηκα και πάλι πάνω τελικά, στον εξώστη, όπως και χθες, και μια χαρά πέρασα. Έχω την αίσθηση πως είχε βελτιωθεί και ο ήχος. Μεγάλη λάιβ μπάντα, πρότυπο για κάτι άλλες μπαντάρες μεν, που στα λάιβ όμως βαριούνται να παίξουν 1-2 διαφορετικά τραγούδια (γκουχ, για ποιούς Lost χτυπάει η καμπάνα).

Ήταν τέλεια. [/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]

Xαχαχαχ!! Μια χαρούλα!! Τελικά, σε όποιες συναυλίες [B]δεν[/B] πάω γίνεται χαμός!! :lol: Πρώτα οι Rotting Christ, μετά οι Pentagram και τώρα οι Blind Guardian!!
Μπράβο στα θηρία που έπαιξαν και διαφορετικό σετλιστ και έσκισαν!!
Ελπίζω του χρόνου - άντε σε δύο χρόνια - που θα μας ξανάρθουν με το καλό να καταφέρω να είμαι κι εγώ εκεί…!! 8)
Το κοινό σε γενικές γραμμές πώς ήταν; Έκαναν κανένα πιτ τα πιτσιρίκια πάλι; χεχε

[SPOILER]Νταξ δεν πολυκολλάει στην συναυλία των BG, αλλά εν μέρει τα καταλαβαίνω…κι εγώ ίσως να χτυπιόμουν μόνη μου απ’τη χαρά μου…:roll:[/SPOILER]

υπερτυχεροι οσοι πηγαν 2ημερο.τυχεροι οσοι πηγαν την παρασκευη.πολλες αλλαγες στο σετ του σαββατου.(fly-lord of the rings-a voice in the dark-traveler in time-and then there was silence-wheel of time-born in a mourning hall-bright eyes) ηχος καλος μου φανηκε.με τις κιθαρες να ειναι αρκετα δυνατα.απο θεμα κοσμου,normal.μονο στα ‘‘traveler in time’’ και '‘mirror mirror’'απ’οτι ειδα επεσε ‘‘ξυλο’’.και πολυ πιτσιρικαρια σημερα.λες και ηταν καμια σχολικη εκδρομη.αλλα ετσι ειμασταν και εμεις πριν 15 χρονια.πολλοι εκει μεσα δεν ηξεραν καν τα μισα τραγουδια!!!πιστευω οτι οταν ερχεσαι για 2ημερο live.παιζεις το ιδιο σετ.και προσθετεις 1-2 ακομα.ετσι νομιζω ειναι πιο δικαιο.anyway.καλα περασαμε.αντε για το επομενο.

Ολα τα απο πανω. Χαρηκα πολυ που τελικα ξεκινησαν με War of Wrath και Ιnto the Storm. Και οι κομματαρες… fuck… επαιξαν αυτα που ηθελα. Μονο για το Imaginations εμεινα παραπονεμενος. Αμα δεν ειχαν παιξει τα καινουργια και ειχανε βαλει Imaginations, Another Holy War και κανενα Script for my Requiem, θα ηταν ΤΕΛΕΙΑ. Βεβαια αυτο ειναι μεγαλο ΑΝ και φυσικα δεν εμεινα παραπονεμενος.

Η συναυλια ηταν υπεροχη. Το παιξιμο τους για αλλο ενα live ηταν αψεγαδιαστο… εχουν καταντησει να κοντραρουν dream theater σε αυτο. Μου θυμιζουν καθε φορα γιατι τους θεωρω τοσο μεγαλο συγκροτημα.
Ο ηχος στον εξωστη ηταν τζιτζι. Κανενα προβλημα. Ουτε στριμωξιδι, ουτε καπνα, μονο λιγη ζεστη αλλα οκ τιποτα το τρομερο.
Αν η συναυλια του 2003 στο Silo δεν ηταν η πρωτη μου, θα ελεγα οτι σημερα την ξεπερασε. Μακαρι να ειχα παει και εχτες.

Βασικα δεν θα ειμαι παλι αντικειμενικη αφου ηταν παρθενικη εμφανιση στους γκαρντιαν.
Π Ο Σ Ο τελεια παιζει να ηταν, με πιασαν τα ζουμια σε 2-3 φασεις που εβλεπα τον Χανσι. Σαν να εκπληρωνοταν ενα ονειρο ζωης ή κατι.
Η φαση ειναι οτι πριν το λαηβ συζητουσαμε ποιο ηταν το πρωτο κομματι εβερ μπλαηντ γκαρντιαν που ακουσαμε κι εγω ειπα μπραητζ αηζ και μου ελεγαν οι περισσοτεροι “μπα δεν παιζει να το πουν” και μολις το ειπε ο Χανσι τρελαθηκα. Τραβουσα μαλλια βρακια μπλουζια. Τα παντα.
Επισης το μπουκαρισμα με into the storm γαμησε το συμπαν.
Ημουν μεση περιπου και αριστερα και ο ηχος ηταν ζαχαρη, κανενα προβλημα. Αντε σε φασεις η φωνη να εφευγε αλλα κατα τ’αλλα και οι κιθαρες γυαλι.
Δεν εχω αλλα λογια αληθεια :stuck_out_tongue:
Cheers σε keeper21, εναν αλλον που δεν ξερω αν θελει να αποκαλυφθει, ας το πει μονος του αν ειναι :roll:, φρηδομ διπλα μου κλασικα και alucard. Και νενιελ που ειδα απο μακρια. :stuck_out_tongue:
Ελπιζω να ειδατε οι περισσοτεροι την αποπειρα του φρηδομ να κανει ο,τι εκανε. Τιμια προσπαθεια.

Η φωνη μου χαθηκε καπου στο voice in the dark. Και η ακοη μου.

Ράνια τι έκανε ο Φρίδομ;