Α εσυ ησουν αυτη που εσκουζε? :lol:
Ε καλα ηταν μωρε…Ωραια περασα, πολυ ωραια μπορω να πω. Αλλα οτι ξενερωσα με το σετλιστ, ειναι αληθεια. Κυριως γιατι οκ, κατι Imaginations, Hobbit, Lost in…, Majesty που ειναι κυριως πολος ελξης για μενα παιχτηκαν χθες. Οκ, δεκτο για Time What Is Time. Αλλα δεν μπορω να πω οτι ηταν οπως το περιμενα. Κοινως, αν ειχα το χθες και το σημερα, θα πηγαινα χθες, αν ειχα μονο το σημερα θα εδινα πεντε ευρω λιγοτερα και θα εβλεπα Σαξον. Δεν θελω να παραπονιεμαι ομως, σε γενικες γραμμες και αντικειμενικα καλο σετλιστ ηταν, εκει που ημουν ειχε καλο ηχο και η αποδοση των βαρδων κλασσικα σε ψηλα επιπεδα.
Cheerz σε οοοοσους ειδα σημερα (ηταν και πολλοι!) και στους Elric, Paul, Angus, Freedom (εστω μια χειραψια :Ρ) που γνωριστηκα! Τιμια και φιλοτιμη προσπαθεια μαζι με Ελρικ και Πωλ να παιχτει το ερμο το Χομπιτ (ναι εμεις με αλλα 2-3 ατομα φωναζαμε στο ανκορ
).
Κανε εντιτ, θα παρω πετρα!

Φρηδομ, failed crowd surfing? More info ωρε!
Εγω δεω λεω τιποτα να μπει να τα πει ο ιδιος. :lol:
Νταξει δεν ηταν και πολυ φεηλ, απλα γενικα τον ειχαν κλασει ολοι και εκει που ηταν γενικα ψηλα σε φασεις επεφτε. 
Να πω και my 2 cents που πηγα και τις 2 μερες.
Περασα φανταστικα και τις 2 αλλα σημερα το χαρηκα περισσοτερο κυριως γιατι ειχε πολυ καλυτερο ηχο(φανταζομαι εχει σημασια και η θεση γιατι χθες ημουν πολυ μπροστα).
Η μπαντα απεδωσε παρα πολυ καλα(αν εξειρεσεις ελαχιστα λαθακια απο χανσι
),
ο φαλακρας εχει βελτιωθει αισθητα απτο 07,andre-markus αλανθαστοι,τα σετλιστ παρα παρα πολυ καλα(μεγαλη υποθεση να εχεις 8-9 κομματια να αλλαζεις απο λαιβ σε λαιβ) παρολο που θα προτιμουσα καποιες αλλαγες,αλλα δε μπορουμε να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι ποτε.Μια μικρη γκρινια ειναι οτι το 07 παιζαν λιγο παραπανω,δηλαδη 1-2 κομματια χωρουσαν για να αγγιξουμε και μαγικο 2ωρο αλλα λιγη σημασια ειχε.
Το κοινο και τις 2 μερες πολυ δυνατο,τη Παρασκευη ειδικα εκδηλωνοταν η πορωση σε εκνευριστικο βαθμο εκει μπροστα,αρκετο σπρωξιδι,ξυλο κλπ.
Σημερα ημουν πιο πισω αλλα γενικα ηταν πιο ηρεμα.
Νομιζω χαρηκε και πολυ η μπαντα που ειμασταν τοσο “δυνατο” κοινο αν και ο χανσι και τις 2 μερες εκανε αστειακι,με λιγη πικρα μεσα,για τις χλιαρες αντιδρασεις στα νεα κομματια(ειδικα του twist).
Cheers σε pumkin,rania,freedom,martian και τον αλλο που δε ξερω αν θελει να αποκαλυψει ταυτοτητα.
Τρελο ρισπεκτ σε crowd surfing freedom,εμεις βοηθησαμε οσο γινοταν παντως και κατι εγινε στο τελος 
Αντε στο επομενο 2ημερο! 
Πολύ καλό live, τους είδα πρώτη φορά, οπότε δεν μπορώ παρά να είμαι ευχαριστημένος από το setlist. To Τraveler in Time με συνάρπασε, όπως και η κλασική εισαγωγή που με αυτή μεγαλώσαμε και τη λιώναμε στο player…
Ο Χανσι είναι τρομερά χαρισματικός frontman, η φωνή του δεν έχει χαθεί, μου θύμισε τις ένδοξες μέρες των 90s, που έβγαλαν εκείνες τις συνεχόμενες δισκάρες.
Τρομερά υπομονετικός στο τέλος για αυτόγραφα και φωτο, όπως και ο Εμκε, ο οποίος ήταν πολύ ευγενικός μαζί μας και δέχτηκε να βγάλει μια παραπάνω φωτό επειδή η πρώτη μας χάλασε!!
Τώρα για τους διοργανωτές, ας μη σχολιάσω…έμαθα και φοβερά πράγματα για χθες.
Επρεπε να υπαρχει Παμε Στοιχημα για σετλιστς8)
Αποδειχτηκε καλη επενδυση το 2μερο.Ακουσα και time what is fuckin’ time,ολοκληρωθηκα σαν ανθρωπος,αν ακουσω στο μελλον καποια στιγμη και Last Candle θα θεωθω…πραγματικα δε μενει κατι αλλο απο αυτα που χω στο τοπ 5 αγαπημενων βαρδοκομματιων.Να ρθουν ξανα και ξανα και ξανα,5η,6η,7η φορα,δε χορταινονται.Συγκινητικοτατοι…
[B]
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝDRE ΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ![/B]:vibrate:
Τσιρς σε ολους οσους ειδα!
¨ακουσα time what is time. καληνύχτα. τα υπολοιπα αύριο.
I LIVE MY LIFE IN FORTUNE DREAMS FOREVER.
Είμαι ο ιδανικότερος τύπος για crowd surfing -μόλις 66 κιλά- και οι άνιωθοι δε μπορούσαν να με σηκώσουν:!: Cheers σε ράνια, κίπερ, πάμπκιν, μαρσιαν και διάφοροι άλλοι που ξέρετε ποιοι είστε, ήχος εκεί πίσω δεξιά ήταν κομπλέ, καλό λαιβάκι!
Και εγώ πρώτη φορά στους Guardian. Ήθελα εδώ και χρόνια να τους δω και δεν καθόταν. Είναι απίστευτοι στα live. Πέρασα σούπερ και την επόμενη φορά θα πάρω διήμερο εισιτήριο για να ολοκληρωθώ και εγώ σαν άνθρωπος. Δεν το πίστευα ότι θα έπαιζαν τόσα πολλά διαφορετικά κομμάτια. Καλά στο Valhalla πόσο γέλιο, που λέει ο Χάνσι ότι συνήθως το κοινό τραγουδάει αφού έχουν παίξει το κομμάτι :lol::lol: Μεγάλος θεούλης ο Χάνσι και φοβερός φρόντμαν. Αυτή η μπάντα με το συγκεκριμένο live έχει πάρει μεγάλη θέση στη καρδιά μου.
Cheers και εγώ σε όλες τις γνωστές φάτσες που είδα (και είστε πολλοί έκει έξω) και στον Angus που γνώρισα.
Κατάθεση ψυχής σε Traveler in Time και Valhalla…! Ειδικά το πρώτο το είχα τρελό αποθημένο. Κατα τ’άλλα το σετλιστ της χτεσινής μέρας για μένα ήταν μακράν καλύτερο και αυτό ίσως ήταν το μόνο γεγονός που με στεναχώρησε…
Έκατσα πίσω σήμερα (1ο σκαλί), αλλά ναι
[SIZE=“4”][B][U]το σημερινό μέτρησε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!! [/U][/B][/SIZE]
Ακόμα ποιο γαμάτο σετλιστ
ΟΚ ο ήχος εκεί που ήμουν (αν και στα τραγούδια του opera και πέρα κάτι κάνουν δεν εξηγείται αλλιώς αυτό)
Κάτσανε και μετά λίγο κάτι μας υπέγραψαν κλπ μια χαρούλα
(η φωνή μετά το και σημερινό έκλεισε εντελώς …8)8))
[B]BTW σήμερα έξω [SIZE=“4”]πουλιόντουσαν κανονικά εισιτήρια[/SIZE] … [SIZE=“4”]ΚΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ !!![/SIZE][/B]
Παιδια τι να σας πω, εσας που παραπονιεστε για το live του Σαββατου, και μαλιστα για το σετλιστ, εγω σας ζηλευω παντως γιατι δεν ειχα την ευκαιρια να ειμαι σε καμια απο τις δυο συναυλιες.
[SPOILER]Into the Storm
Born in a mourning hall
NightFall
Fly
Traveller in Time
Sacred Words
Lord of the Rings
Time what is time
Voice in the Dark
Bright Eyes
And then there was silence
Wheel of Time
The Bard’s song
Valhalla
Mirror Mirror[/SPOILER]
Ειδατε ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ Lord Of The Rings, Time What Is Time, Voice In The Dark, Bright Eyes, And Then There Was Silence, τα οποια ειναι ολα (ηδη) κλασικα επη των BG και παραπονιεστε? Τι να πω… Απο τις αγαπημενες μου μπαντες και δυστυχως την ειδα μονο μια φορα το 2002 στο Ροδον, και ηταν τελεια.
Βασικα αν ξεκολλησετε με το Ματζεστι και το Ματζεστι και το Ματζεστι και προσεξετε το πως τα μοιρασανε,θα δειτε οτι μιλαμε για 2 απο τις καλυτερες σετλιστς της περιοδειας και μεταξυ τους αρκετα κοντα ποιοτικα…οκ το ενα κλικ πανω του πρωτου σετλιστ αν πουμε οτι ισχυει,ειναι κυριως λογω του ενος περισσοτερου κομματιου(λογω Silence της δευτερης).Αν υποθεσουμε οτι αυτο ειναι το Ματζεστι που φαινομενικα ηταν και εκτος σετλιστ,οι αντιστοιχισεις ανα αλμπουμ των υπολοιπων κομματιων ειναι
Welcome to Dying+Lost in the Twilight Hall/Traveler in Time+Lord of the Rings
The Hobbit/Time What Is Time
A Past and Future Secret+Mordred’s Song/Born in a Mourning Hall+Bright Eyes
Time Stands Still/War of Wrath-Into the Storm
Turn the Page/Fly
κι απο κει και περα Παρασκευη αλλο ενα απο το iftos(ομωνυμο)και Σαββατο And then There Was Silence(το οποιο ας παραδεχτουμε ολοι μαζι οτι γαμησε λαιβ κι οτι γενικα ειναι συνθεσαρα-το γραφω και δημοσια Πανο για να μη λες!).
Η φαση δηλαδη ειναι ‘‘αλλαξαμε κομμματαρες με κομματαρες’’,τωρα αν προτιμαει ο καθενας το ταδε λιγο περισσοτερο ειναι αλλο θεμα.Δε θα αναλυσω το καθενα ζευγαρι αλλα του πουστη,αντε να ειναι η μια σετλιστ του 10 και η αλλη του 9.Ο,τι πανω κατω ισχυσε και για το 2μερο του 2007 απλα με αντιστροφη σειρα ημερων.
ΚΑΛΑ ΡΕ ΖΩΑ ΣΑΣ ΠΑΙΞΑΝ TIME WHAT IS TIME ΚΑΙ BRIGHT EYES ΚΑΙ BARDS SONGS ΚΑΙ ΛΟΡΝΤΟΦ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΛΛΕΡ ΚΑΙ ΜΠΟΡΝΙΝΑΜΟΡΝΙΝΓΚ ΚΑΙ ΒΑΛΧΑΛΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΡΡΟΡ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ?
ΗΛΙΘΙΑ ΓΙΔΙΑ.
να παω αυριο να μην παω να παω να μην παω να παω να μην παω
ακομα δεν ξερω.
εχει εισιτηρια ρε μαλακες σαλονικεις ή τα πηρατε ολα?
Πολυ καλη για ακομα μια φορα οι guardian ο ηχος στον εξωστη που αραξα γιατι γερασα κι ολας ηταν κομπλε το κακο ειναι οτι απο τον κοσμο που ηταν επανω λιγοι ενιωθαν χαρακτηριστικο ειναι οτι ενω εγω κατεθετα την ψυχη μου στο Nightfall ο αλλος διπλα μου εστελνε μυνημα και ο αλλος χαμουρευοτανε με την γκομενα
[-X
χαχαχα τελικα δε μαθαμε ομως…επαισαν μπουνιες/αγκωνιες ή ηταν χαλαρα τα πραγματα;;
να δουμε ποτε θα τους ξαναδουμε τωρα
[-X[-X[-X πουστιά. [-X[-X[-X
Επιτέλους έφτασε η μέρα και για εμάς