Blind Guardian [6-7/5/2011] @Fuzz Club, Αθήνα - [8/5/2011] @Principal, Θεσσαλονίκη

Αντε να ξεκιναω σιγα σιγα και γω απο λαρισα μερια ,οποιος γουσταρει να με βρει και να πουμε και 2 κουβεντες ανετα θα με βρει,ειμαι ο μονος που θα χει αμανικο τζιν με ραφτο imaginations σ ολη την πισω μερια:p:lol:
Μακρυ ισιο μαλλι και ποδια αλλα ριβαλντο χεχεχεχεχεχε δεν γινεται να κανεις λαθος

Για όσους παρακολουθήσαμε και τις δύο μέρες ,νομίζω πως ακούσαμε σχεδόν ότι θα θέλαμε … ειλικρινά με κάλυψαν και δεν θα μπορούσα να έχω κανένα παράπονο … Άψογο set list σαν συνδυασμός, προσπαθούσαν να χωρέσουν από παντού τα πάντα …

Μπράβο τους, με έκαναν να ξανανιώσω 20άρης

ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ , ΦΟΒΕΡΑ … ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΑΡΔΟΙ !!!

Ειμαι ο μονος ξενερωμενος απο οσους ξερω. Τελειο :stuck_out_tongue:

να το κοιτάξεις αυτό :stuck_out_tongue:

Κοίτα, εαν εγώ σαν Νίκος πήγαινα μόνο εχθές, ίσως και να μου έμενε ένα μικρό ξενέρωμα ΕΑΝ ήξερα τι είχαν παίξει τη Παρασκευή … βέβαια εχθές είχε Bright Eyes ( και ας το εχω ξανακούσει ) οπότε δεν γαμιέται :smiley:

Ας τα ξαναπω φιλε μου.

Ηχος? Καλος! Κοινο? Καλο! Αποδοση? Ε Γκαρντιαν ειναι αυτοι θα παιξουν και θα γουσταρουν και θα τα δωσουν ολα!

Καλα μεχρι εδω.

Εχε κατα νου, οτι Γκαρντιαν ειχα ξαναδει πριν 2 χρονια στο Ροκιν Αθενς Φεστ. Τοτε ηξερα τα “Χιτακια” και ενα Imaginations. Με λιγα λογια, θυμαμαι οτι επαιξαν πολυ ωραια, αλλα δεν μου εχει μεινει κατι γιατι τοτε δεν ηταν τοσο δικο μου συγκροτημα. Με τον καιρο ομως, ασχοληθηκα παραπανω. Καποια κομματια τους πραγματικα τα νιωθω στο πετσι μου. Ε και ερχεται αυτο το διημερο, εγω χαρουμενος που πλεον θα τους δω και θα νιωσω. Ε και βλεπω σετλιστ Παρασκευης (σημειωση το Imaginations ειναι μεσα στα 2-3 παουερ κομματια που με κανουν να δακρυζω) μενω μαλακας και παω χθες και οκ, κατι μου ελειπε…Ενα Hobbit? Iftos? Lost in the twilight hall? Past And Future Secret?

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ηταν (πολυ) καλο χθες το σετλιστ αλλα υποκειμενικα δεν ηταν αυτο που περιμενα και ξενερωσα καπως. That’s all!

Στο έγραψα πως από τη στιγμή που πήγες μόνος εχθές, λογικό να νιώθεις έτσι …

Εαν τους έχεις ξαναδεί μόνο μια φορά ακόμα περισσότερο γιατί σίγουρα υπάρχουν πράγματα που θα θες να ακούσεις και δεν είχες την ευκαιρία … εν καιρό θα ανεβάσω video από σχεδόν όλα τα κομμάτια ( ένας από τους λόγους που πήγαν και τις δυο μέρες ηταν για να κάνω μισα-μισα video και τραγούδι ) και ελπίζω έστω να πάρεις μια γεύση :wink:

Φυσικά και δεν είσαι ο μόνος ξενερωμένος από χτες…

Και πες πάει στο διάολο δεν ακούσαμε Twilight Hall, Majesty, Mordred’s Song, Welcome to Dying, Past & Future Secret,
πες ήμασταν άτυχοι και τα παίξαν την πρώτη μέρα (που εμένα θα με πείραζε πολύ βέβαια αν δεν είχα ξαναδεί Guardian)…

Αλλά ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ ρε πούστη μου γιατί δεν τους αφήνετε να παίξουν το γαμημένο το Hobbit
μετά το In the Forest?

35 γαμημένα ευρώ έδωσα για να ακούσω [U]αυτό και μόνο[/U] και δεν μ’ αφήσανε όλοι οι μαλάκες που ξέρουν
μόνο το Majesty και το Valhalla και το Mirror Mirror που ΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ γαμώτο μου!!
Δεν μπορείτε να περιμένετε να το παίξουν το ρημάδι το Hobbit και να φωνάξετε μετά?

Τσάμπα 35 ευρώ (που τα φύλαγα για άλλους λόγους), γούσταρα τόσο με το Hobbit που λέω θα τα δώσω ρε,
τόσα χρόνια περίμενα να το ακούσω, το παίζουν σ’ όλη την περιοδεία συνέχεια και μόνο χτες εξαιτίας των μαλακισμένων δεν το παίξανε… Ένας θεός ξέρει τώρα πότε θα το ξαναπαίξουν και σιγά μη δίνω όλη την ώρα λεφτά να βλέπω guardian, μπας και…

Το γαμάτο χτες ήταν που λέει ο Hansi μια στιγμή “θα παίξουμε speed stuff σήμερα” και για μια στιγμή τον πίστεψα,
λέω λες όντως να μας γουστάρουν τόσο και να παίξουν τίποτα Battalions of Fear, Guardian of the Blind, Damned for all time, Journey through the dark να μη φύγουμε ζωντανοί αλλά φυσικά κατάλαβα αμέσως ότι ο κύριος Kursch με speed εννοεί το Fly, το Born in a mourning hall και το Nightfall ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

Η συναυλία ήταν καλή φυσικά, δεν τίθεται θέμα, αλλά ξενέρα μεγάλη και κλαίω τα λεφτά μου…

Το Valhalla ήταν όμως στο σετ, στη θέση του The Hobbit. Δηλαδή δεν ήταν για να το παίξουν. Βέβαια ο Hansi σε εκείνο το σημείο είπε ότι θα παίξουν κάτι άλλο στη θέση του (The Hobbit? Κάποιο άλλο διαμαντάκι ίσως;) αλλά όλοι φωνάζανε “Valhalla Valhalla”#-o

Και το κοινό σε γενικές γραμμές πολύ μέτριο. Προσπερνώντας το γεγονός ότι ένας δίπλα μου φώναζε “Baaaard’s Song” απ’ το τρίτο κομμάτι, δε γίνεται ρε γμτ να υπάρχει περισσότερος χαμός στο Voice In The Dark και όχι στο Traveler In Time και Time What Is Time. Ήμαρτον!

Μαγκες τι ωρα ξεκινανε τα λεωφορεια απο πυργο σημερα?

Δεν ξέρω φίλε, πάρε ένα τηλ καλύτερα!

Κατά 90% θα μαι και γω μέσα σήμερα.
Εχω μπερδευτεί με το σετλιστ των 2 ημερών, δεν με νοιάζει όμως, θέλω να ακούσω 6-7 κομματάρες και να καυλώσω.
Υπάρχει περίπτωση να είμαστε under the ice ??? :smiley:

Τα Valhalla και Mirror Mirror νομίζω είναι τα αντίστοιχα Trooper και Fear of the Dark των Guardian. Ίσως φανεί χαζή η αντιστοιχία, αλλά ισχύει, μια που λίγο πολύ συνιστούν στάνταρ κομμάτια, συναυλιακά 100%, και ανήκουν στις προτιμήσεις του κοινού, όπως φάνηκε και χθες (κοινό που μπορεί να μη ξέρει δυστυχώς κομματάρες όπως ένα Hobbit ας πούμε, αλλά ειδικά οι νεαρότεροι θέλουν να φωνάξουν και να κοπανηθούν, και αυτά τα τραγούδια προσφέρονται - είναι κάτι που το βλέπω και σε άλλα λάιβ συγκροτημάτων και το έχω συνηθίσει, να ζητώνται επίμονα τα “χιτ” δλδ, όσο και αν δε με τρελαίνει σα γεγονός)

Γιατί να μην ξέρει απέξω και ανακατωτά ας πούμε όλος ο κόσμος το Hobbit, και να μην τραγουδάει απο την αρχή τους στίχους, “αναγκάζοντας” τους Guardian νσ το παίξουν? (θα το έπαιζαν οι Guardian αν συνέβαινε κάτι τέτοιο).

Προσοχή, ενδεικτικά αναφέρω το Ηοbbit (εγώ εξάλλου το άκουσα την πρώτη μέρα), στη θέση του θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε άλλη κομματάρα.

Όπως και να χει, ξημέρωσε η επόμενη μέρα δύο απίστευτων λάιβ. Ωραίο αίσθημα. Ανέβασα μόλις και άλλο ένα βίντεο στο τιουμπ, ιδού.

Όπως το Say Just Words των Paradise Lost, έτσι Ellanor??? :p:D

τρομερο το live χτες…

ονειρα ζωης πραγματοποιηθηκαν. μεταξυ τους να ακουσουμε [SPOILER]Bright Eyes και And Then There Was Silence 8O[/SPOILER]

απο τις καλυτερες συναβλιες! αν και μεχρι το [SPOILER]traveler in time[/SPOILER] ειχα ψιλοξενερωσει, διοτι ημουν ακριβως κατω απο το δευτερο σκαλακι -απο σκηνη-, και απο την πολυ πηχτρα συνεχεια επεφτα πισω…
και δεν ειχα την επιλογη ανεβω το σκαλακι, λογω υψους…
μολις μπηκα αμεσως μετα στο πιτ ομως, ολα ηταν οκ.

επισης συναντησα και ενα αθεοφοβο παλικαρι που χωθηκε σε πιτ με λαμα στο ποδι. δεν ξερω αν πρεπει να πω respect η να τον πω τρελο…

περιττω να πω οτι σε [SPOILER]Bright Eyes και καπακι σε And Then There Was Silence[/SPOILER] εκλεισε η φωνη μου. :D:D

μετα την συναβλια, πισω απο το φαζ και υπομονη για αυτογραφα και φωτογραφιες. πραγματικα πολυ υπομονετικοι ολοι τους, ειδικα ο χανσι που επεσαν ολοι πανω του.

ποιοι ησασταν ρε παιδια?

Εγώ ήμουν ένας μελαχρινούλης, με ενα φουτερ αντιντας μαυρο και μαυρο τζιν. ημουν μαζι με τη φιλη μου, καστανη. φοραγε μπλουζα never mind the bollocks.

Ναι, κάπως έτσι, αν και ειδικά στους Lost πονάει πολύ περισσότερο… (αν και δε ταιριάζει τόσο το Say Just Words εδώ, όσο το The Enemy, μια που αυτό ζητάει ο κόσμος, κυρίως ο νεαρόκοσμος). Όπως έγραψα και πίσω, οι Guardian παρέδωσαν μαθήματα λάιβ το διήμερο σε μπάντες που είναι ζήτημα αν θα παίξουν 1-2 διαφορετικά τραγούδια στο στελιστ κάθε φορά.

ναι σας θυμηθηκα. βασικα θυμηθηκα την μπλουζα never mind the bollocks, γιατι μαυρο φουτερ και μαυρο τζιν σχεδον ολοι φορουσαν. :stuck_out_tongue:

Παιδιά μπορείτε να μου πείτε τι ώρα έλεγαν τα εισιτήρια
πωσ θα αρχίσει η συναυλία και τι ώρα άρχισε ?Για να ξέρω
τι ώρα να πάω σήμερα…:slight_smile:

Xαχαχα, αντε θα αποκαλυφθω!!! Πηγα σε συναυλια BLind Guardian, λογω Pumpkin του οποιου του χρωσταω κι ενα κερασμα :wink:

Εγω καλα περασα, σε Traveller in Time πωρωθηκα, και για να πω την αμαρτια μου, πρωτη φορα που τους βλεπω ηθελα να παιξουν Valhalla, αλλα καταλαβαινω και αλλους που θα γουσταραν καποιο αλλο κομματι!!!
Θυμηθηκαμε σχολικα χρονια, ομαρφα!!! :slight_smile:

γαμάτοι χθές οι blind guardian!!!.εγώ προσωπικά γούσταρα πολύ γιατί άκουσα και τα πιο πολλά από αυτά που ήθελα.είχα πάει και εγώ πάνω στον εξώστη οπου έιχε αρκετά καλό ήχο.

χάρηκα που είδα Martian και τα είπαμε έστω και για λίγο στην αρχή.:slight_smile:

Ενταξει ρε παιδες νομιζω ειναι ηλιθιο να παραπονιεται ο καθενας επειδη δεν επαιξαν μερικα κομματια. Αντικειμενικα νομιζω, επαιξαν τραγουδια τα οποια κατα κοινη παραδοχη ΓΑΜΑΝΕ και τα γουσταρει ο κοσμος. Δεν ειναι οτι επαιξαν κανενα Tommyknockers ξερω γω για να βγω να πω "ε τους μαλακες, δεν παιξανε Majesty και μου παιξανε το ακυρο!"
Και εγω θα ηθελα να ακουσω μερικα παραπανω αλλα ημαρτον, εχουν τοσα ωραα τραγουδια και ΔΕΝ μπορουν να τα παιξουν ολα. Μακαρι να μπορουσαν.

Ο αλλος λιγο πιο πριν παραπονιοταν γιατι δεν τους αφησαμε να παιξουν το The Hobbit που ητανε λεει το μονο κομματι για το οποιο ειχε δωσει 35 ευρω.
Ε τι να σου κανω ρε αρχηγε αμα πας σε μια συναυλια για να ακουσεις ενα κομματι αναμεσα σε 100. Δεν υπεγραψαν κανενα συμβολαιο ουτε η μπαντα, ουτε οι υπολοιποι φανς. Ο κοσμος ηθελε Valhalla.
Εγω ας πουμε δε γουσταρα να ακουσω το Τhe Hobbit. Δε μαρεσει τοσο ρε παιδι μου τι να κανουμε. Aμα το ζηταγε ολο το μαγαζι ομως δε θα χαλιομουνα κιολλας. Ακουσα τοσα αλλα γαματα. Κι εγω ηθελα να ακουσω Imaginations αλλα τι να κανουμε. Δε μου φαγανε και το μπιφτεκι μου.