Eγω θα το γουσταρα περισσοτερο απο τα μισα και βαλε κομματια που παιξανε χθες!!!
Δεν το ειπα επειδη δεν ειναι καλο κομματι. Απλα ειναι λγιοτερο γνωστο. Δεν ειναι απο τα κλασσικα.
Και εγω θα γουσταρα πολυ το The Soulforged αλλα ποτε δεν τους εχω πετυχει να το παιζουνε και κατι μου λεει οτι αμα το παιζανε στη θεση του Traveller in Time θα επεφτε πολυ κραξιμο.
Τελικά οι τρεις (>συμβολικό νούμερο) γυναικείες τσιρίδες (που συναγωνίζονταν επάξια τις ψηλότερες κορώνες του Χάνσι) ήταν της φέησλες ράνιας?? Γιατί κάτι τέτοιο σα να διάβασα πίσω.
Άνετα απο τα χάιλαιτ του λάιβ, όποιας και να ήταν.
Για οσους ειχαν την απορια οπως εγω ποτε φευγουν τα λεωφορεια απο τον λευκο πυργο, η απαντηση ειναι 8 η ωρα. Αλλα παρτε και ενα τηλεφωνο να κλεισετε θεση.
Blind Guardian Part 2:
αισθητά βελτιωμένος ήχος σε σχέση με τη πρώτη μέρα. ίσως να ήταν και η θέση βέβεαι γιατί έκατσα στο δεύτερο σκαλί-κέντρο χθεσ. αλλά τα ακούγαμε όλα καλά. ντάξει είχαν κάτι θεματάκια που και που αλλά καλός σε γενικές γραμμές.
το σετλιστ θα ήταν τρομερό και φοβερό αν υπήρχε ένα συγκεκριμένο κομμάτι που ήταν να παίξουν και δε παιχτηκε τελικά… και χέστηκα απτη χαρά μουσ την αρχή γμτ όταν το έμαθα:p τέσπα! οπότε ήταν απλά τρομελο.ακούσαμε πάλι κομματαρες χθες, προσωπικα στο traveller in time άφησα κάποιο κομμάτι της ψυχής μου και πιθανώς του νοτιαίου μυελού κάπου εκει μέσα.
δε χρειάζεται καν να αναφερθω στο οτί το 80% από τους χθεσινούς ξέρουν μόνο απέξω τα valhalla-mirror-majesty (είναι εύκολες λέξεις, σου μένουν). το οτί γκαρίζαμε με martian,paul και κάτι άλλα παλλικάρια για το hobbit και ειχαν αρχίσει ολοι το valhalla-redeliverance-do you ever forgoten me (γιατί πολλοί το λέγαν και έτσι :lol:)
το ήξερα από πριν. τουλάχιστον άκουσα hobbit προχθές οπότε κομπλέ.
ο κόσμος ήταν καλύτερος χθες έχω την εντύπωση, αν και δεν ήξερε τα κομμάτια. όπως ειπώθηκε παραπάνω σε ύμνους δεν πολυ τραγουδούσε. αλλά τουλάχιστον δεν μας έπρηξαν τα @@ πάλι :lol::lol:
το μόνο κακό,το ξαναλέω, είναι οτί παίξαν πολύ λίγο. είναι μικροί σε ηλικία. δε δικαιολογείται να παίζουν μόνο τόσο ,και χωρίς support. σε αφήνουν με μια πικρία μετά το live ρε γμτ. αφού γαμάτε πάνω στη σκηνή, παίξτε εκεί 2 κομματάκια παραπάνω να μας στείλετε αδιάβαστους.
κατά τα άλλα ήταν ένα πολύ καλό live χθες .εγώ θα το έλεγα τρομερο,φοβερό κτλ κτλ αν είχαν παίξει και 2-3 κομμάτια παραπάνω.
Υ.Γ
ένα true επικό hail and kill σε angus,martian,kaizer και deathakia που γνώρισα στο live.
για mererfin δε λέω τίποτα,απλά η πιο άρρωστη οπαδός guardian ever!
οωπς και για paul δε λέω τίποτα, έχω βαρεθεί να τον βλέπω:lol::lol::lol:(sorry για τη πλάτηO:)
Edit:
στα + το οτί κάτσανε και υπογράψανε/βγήκανε φωτό σε όσους περιμένανε το βράδυ παρόλο που το είχαν κάνει και το μεσήμέρι και μπορούσαν να ρίξουν άκυρα.
Xαχ εγω το ανεφερα αλλα οχι δε νομιζω να ηταν η ρανια.
Καλα εγω το λεω απο την αποψη οτι τα μ αρεσουν περισσοτερο τα πρωτα παρα τα nightfall, opera και τετοια 
ΩΩ nice!! Τελικά δεν είμαι ο μόνος που έχει κόλλημα με αυτό το κομμάτι! Σε πιο παλιά τουρ νομίζω το παίζαν πιο τακτικά. Τι να πει και το κακόμοιρο το Battlefield από τον ίδιο δίσκο…Αυτό το Silence έχει σκιάσει κομμάτια ενός ολόκληρου δίσκου…:?
(Και μην πέσετε οι καμμένοι με το κομμάτι να με φάτε, υποκειμενικά μιλάμε πάντα)
παντως εχεις δικιο σε αυτο. το αλμπουμ εχει πολλα ωραια κομματια, ομως αν ειναι να παιξουν κατι απο αυτο, παιζουν παντα σχεδον το And Then There Was Silence. ομως και τα the soulforged, sadly sings destiny, age of false innocence, punishment divine ειναι και αυτα μεγαλα κομματια. κι ομως δεν εχω δει να παιζονται σε λαιβ.
παρ’ολο που το And Then There Was Silence ειναι το αγαπημενο μου, θα ηθελα να ακουγα και κατι αλλο απο αυτον τον δισκο σε μελλοντικο λαιβ.
Lol το εχω πει αρκετες φορες οτι θεωρω το ANATO αρκετα παρεξηγημενο δισκο. Ψιλοσπανια παιζουν κομματια του. Πιο παλια τα επαιζαν γιατι ηταν ακομα νεο. Το The Soulforged το θεωρω τεραστιο κομματι και το εχω λιγο αχτι γαμωτο :roll:
Ισα ισα,το Punishment Divine το χαν παιξει τη δευτερη μερα του 2007.Το Soulforged οσα βιντεακια λαιβ εχω δει δε μου εκατσε καλα(ενω και γω το λατρευω),δε ξερω πως θα βγαινε,χορωδιακο ρεφρεν κτλπ.Κατα τ’αλλα καθιστε να θυμηθουν πρωτα καποια αλλα που πρεπει και μετα το πιανουν και το anato:p
(Btw το Voice in the Dark επισης δε βγαινει και τοοοσο καλα λαιβ,οπως εγινε και χθες κατα τη προσωπικη μου αποψη)
Το σκεφτομουν κι εγω εχτες αυτο, πως θα εβγαινε το Soulforged αμα το επαιζαν live με χορωδιακο ρεφρεν overdubbing κλπ. Μαλλον θα ηταν διαφορετικο αλλα χαλαλι. Μεσα στην πορωση δεν καταλαβαινεις και πολλα 
Κοίτα να δεις φίλε, το ότι είπα ότι πήγα γιατί ήθελα να ακούσω το Hobbit και δεν αναφέρθηκα καθόλου στο υπόλοιπο σετλιστ σημαίνει ότι δεν με ενδιαφέρει και δεν έχω προτίμηση στο ποια θα είναι τα υπόλοιπα κομμάτια… Ξέρω ότι σε μια συναυλία Guardian όποια κομμάτια κι αν διαλέξουν να πουν θα περάσω καλά γιατί δεν έχουν μέτρια κομμάτια…
Το πρόβλημα είναι: 1on ότι το Hobbit δεν μου καρφώθηκε έτσι επειδή εγώ ήθελα να το ακούσω…
Το παίζουν encore σε ΟΛΕΣ τις συναυλίες της περιοδείας και το είχαν προγραμματισμένο και για χτες και
μάλιστα το άφησε να εννοηθεί ο Hansi όταν μίλαγε… 2ον τσαντίζομαι γιατί δεν ήταν απόφαση του συγκροτήματος να μην
παιχτεί (που θα ήταν κάτι σεβαστό ας πούμε) αλλά ένα σωρό βλαμμένων που σε κάθε συναυλία guardian φωνάζουν Majesty, Valhalla και Bard’s Song (το 1 bard’s song, δεν υπάρχει άλλο ξες…)…
Εγώ δεν είπα να μην παιχτεί το Valhalla (που ήθελα να το ακούσω φυσικά) αλλά μπορούσε να παιχτεί/απαιτηθεί ΜΕΤΑ το Hobbit… Και στο κάτω κάτω της γραφής ρε φίλε πήξαμε με τα χιτ και τα χιτ, τα ίδια κάνουν οι Maiden, τα ίδια κάνουν όλοι,
ο σκοπός είναι μια συναυλία να είναι και λίγο ελκυστική και με εκπλήξεις για κάποιους που τα χουν ξανακούσει όλα…
Σύμφωνοι, αν τους βλέπεις πρώτη φορά ότι κι αν ακούσεις θα γουστάρεις και θα πας να τους ξαναδείς κι άλλες φορές να ακούσεις κι άλλα…
γενικά έχω διαπιστώσει οτί έχει γίνει πολύ της μόδας η αποθέωση. ντάξει ρε παιδιά,και λίγο υγιής κριτική για 2-3 πραγματάκια δε πειράζει :!:
Κατσε ρε φιλε γιατι βλαμμενοι? Καλα κανουν και φωναζουν. Και εγω φωναζα. Η μπαντα ειχε προγραμματισει να παιξει και το Sacred Worlds αλλα αν ολοι φωναζαν να παιξουν το Hobbit αντι γι’αυτο δε θα σε χαλαγε νομιζω?
Εφ’οσον η μπαντα ειδε οτι ο κοσμος ηθελε Majesty, καλα εκανε και το επαιξε. Και δεν ισχυει αυτο που λες οτι πρωτα επρεπε να περιμενουν και μετα να φωναξουν. Αν πηγαινε ετσι, θα περιμεναμε για ολα τα κομματια και μετα θα φωναζαμε για ολα αυτα που δεν ηταν στη λιστα. Αλλα δεν γινεται ετσι. Αμα παιξουν ενα κομματι δε θα παιξουν αλλο.
Το Hobbit το παιξανε σε ολη την περιοδια οπως λες και το παιξανε και εχτες. Ας πηγαινες τοτε :?
το θέμα σαυτό που λέει ο φίλος πάνω, είναι οτι το 80% του κοινού ξέρει να ζητάει 3 τραγούδια μόνο. γιαυτό η δημοκρατία δεν είναι το καλύτερο πολίτευμα :lol::lol::lol:
not true
Συμφωνω…παραθετω setlist απο αλλα λαιβ τους στην ελλαδα
1995 - ροδον
[SPOILER]
1 Welcome to Dying
2 Time What Is Time
3 And the Story Ends
4 Valhalla
5 Born in a Mourning Hall
6 The Bard’s Song - In the Forest
7 Mordred’s Song
8 The Last Candle
9 Traveler In Time
10 A Past and Future Secret
11 The Quest For Tanelorn
12 Imaginations From the Other Side
Encore:
13 Journey Through the Dark
14 Lost in the Twilight Hall
15 Barbara Ann [/SPOILER]
1998 - ροδον
[SPOILER]1 War of Wrath
2 Into the Storm
3 Lost in the Twilight Hall
4 Ashes to Ashes
5 Nightfall
6 Valhalla
7 Mordred’s Song
8 The Script For My Requiem
9 The Bard’s Song - In the Forest
10 Welcome to Dying
11 Blood Tears
12 Time What Is Time
13 Bright Eyes
14 Traveler In Time
15 Imaginations From the Other Side
Encore:
16 Time Stands Still (at the Iron Hill)
17 Lord of the Rings
18 And the Story Ends
Encore 2:
19 Surfin’ USA
20 Mirror Mirror
21 Final Chapter (Thus Ends…) [/SPOILER]
2002 - ροδον 1η μερα
[SPOILER]1 War of Wrath
2 Into the Storm
3 Welcome to Dying
4 Nightfall
5 The Script For My Requiem
6 Harvest of Sorrow
7 Under the Ice
8 Run for the Night
9 Valhalla
10 The Soulforged
11 Mordred’s Song
12 Punishment Divine
13 The Bard’s Song - In the Forest
14 Imaginations From the Other Side
Encore:
15 Lost in the Twilight Hall
16 Time Stands Still (at the Iron Hill)
Encore 2:
17 A Past and Future Secret
18 Mirror Mirror[/SPOILER]
2002 - ροδον 2η μερα
[SPOILER]1 War of Wrath
2 Into the Storm
3 Welcome to Dying
4 Nightfall
5 The Script For My Requiem
6 Harvest of Sorrow
7 Under the Ice
8 Majesty
9 Valhalla
10 Traveler In Time
11 The Soulforged
12 Time What Is Time
13 Punishment Divine
14 The Bard’s Song - In the Forest
15 The Bard’s Song - The Hobbit
16 Imaginations From the Other Side
Encore:
17 Lost in the Twilight Hall
18 Journey Through the Dark
Encore 2:
19 A Past and Future Secret
20 Mirror Mirror [/SPOILER]
Περασα απιστευτα οπως και οι περισσοτεροι πιστευω αλλωστε, οι σετλιστ κια τις δυο μερες αψογες και πραγματικα θεωρω μεγαλη επενδυση τα 70 γιουρος που εδωσα και για τις δυο μερες γιατι ακουσα τα παντα. Το μονο που ηθελα και δεν ακουσα ηταν το “Script For My Requiem” αλλα ασφαλως δεν θα μπορουσα για κανενα λογο να εχω το παραμικρο παραπονο. Χαιρετισματα σε οσους ειδα και γνωρισα εκει, φιλε Paul σε ευχαριστω για ολα και παλι.
Μάλιστα, αφού λοιπόν ήξερες εσύ ότι θα το έπαιζαν την Παρασκευή και όχι το Σάββατο γιατί δεν μας το λεγες κι εμάς?
Ή μήπως έπρεπε να δώσω και 70 ευρώ για να το πετύχω μια απ’ τις δυο μέρες?
Δυστυχώς εδώ αντιπαρατίθεμαι με σένα που λες ότι δεν είχες ξαναδεί Guardian οπότε λογικό να φωνάζεις Valhalla
(αν και να φωνάζεις Valhalla σε συναυλία Guardian είναι σαν να φωνάζεις Trooper σε συναυλία Maiden, κατά 85% θα παιχτεί)…
Για μένα το clue της περιοδείας πέρα απ την καλή κατάσταση των Guardian είναι η ύπαρξη 2-3 κομματιών στο σετλιστ
που δεν παίζονται συχνά και τα οποία πήγα να ακούσω…
Νιώθω ριγμένος όταν εξαιτίας άσχετων τα χάνω… Και λέγοντας άσχετοι εννοώ ότι είτε ξέρουν μόνο 2-3 κομμάτια και τα φωνάζουν, είτε δεν έχουν ιδέα τι παίζει με το σετλιστ γενικά και φωνάζουν ότι να ναι, είτε ότι έχουν πάει για χιλιοστή φορά να ακούσουν τα ίδια πράγματα… Και δεν καταλαβαίνω γιατί το συγκρότημα πρέπει να κάνει ότι του λέει το κοινό… Γιατί ας πούμε δεν έπαιξαν το Majesty χτες?
Όλοι το φώναζαν και είπαν όχι δεν το παίζουμε, απλά, ρητά και κατανοητά…
Το θέμα είναι ότι θα έπαιζαν ούτως ή άλλως και Valhalla και Mirror Mirror μετά το Hobbit αλλά είπαν ας τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα αφού αυτοί φωνάζουν Valhalla και να σου εμείς οι 5-10 που ουρλιάζαμε Hobbit με το πουλί στο χέρι…