Βαζεις προκλητικοτατα το NIME πανω απο TFTTW και SFB και μετα θες να μη καθομαστε να συγκρινουμε[-X
Bαζω NIME και Imaginations ενα κλικ πανω απο ολα τα αλλα.
Xωρις να λεω οτι τα αλλα δεν εχουν γαματα κομματια φυσικα. Απλα νομιζω αυτα τα 2 εχουν τα πιο πολλα συγκεντρωμενα γαματα.
Στα αλλα αλμπουμ θα βρω και μερικα κομματια για τα οποια δεν τρελαινομαι ξερω γω.
Εγω το NIME το θεωρω τελειοτητα αλλα κυριως ως ολοτητα:θεμα με το οποιο καταπιανεται-ατμοσφαιρα-διαδοχη κομματιων κτλπ.Σαν μοναδες πιστευω οτι τα αλλα 3 της golden era ειναι ανωτερα.Γι’αυτο και οταν σκεφτομαι ποια κομματια θα θελα να μπουν στη setlist,σκεφτομαι κυριως απo αυτα.Να σου πω βεβαια οτι δε θα με χαλαγε καθολου να χωσουν ξεχασμενα διαμαντακια οπως το Thorn η το When Sorrow Sang:D
Θελω 2 συναυλιων setlist για να βαλω αυτα που θελω να παιξουν. Και παλι θα εχω αφησει εξω μερικα
Πρεπει να κανουν φεστιβαλακι οπως στο dvd τους Imaginations from the looking glass και να παιξουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Καλα μπορουν να αφησουν απ’εξω κανενα TFT ή το ATITM :roll:.
Θα μεινω για παντα στο pit σαν χαμενη ψυχη παγιδευμενη αναμεσα στους κοσμους που σιγοτραγουδαει κομματακια για μαχες και βαρδους.
OMG!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ !!! ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Πάντως εμένα ενα mordred’s song στο setlist δεν θα με χάλαγε τώρα που είμαι και στις μαύρες μου…
Βέβαια μεχρι το live θα γίνουν άσπρες οπότε no worries
Εγω θα εχω και το στιλετο μαζι και αυτοκτονω μολις τελειωσει, δεν θελω κατι αλλο :D. Πρωτα το Pipers Calling και μετα Somewhere Far Beyond…ξεριζωνω τη καρδια μου επιτοπου
Τα Noldor, Blood Tears και Curse of Feanor τα ειχαν παιξει το 98 στο Ροδον στην περιοδεία για το NIME. Γκαυλα ηταν η συναυλια τοτε (σπασιμο το οτι παρα τα παρακαλια δεν ειχαν παιξει Majesty). Το When Sorrow Sang δεν ειχαν παιξει νομιζω και θελω να το ακουσω.
Απο εκει και περα οντως και εγω μπορω να βρω οχι μονο 10, πολλα περισσοτερα καλυτερα απο το Mirror Mirror , ακομα και για κλείσιμο. Πάνω κατω τα ειπαν οι προλαλήσαντες.
Αποψη μου ομως πως γενικα το NIME , μουσικα ισως να ειναι ανωτερο απο τα υπολοιπα, αλλα σαν fan (και ολιγον πουρο ) προτιμω TFTTW, SFB και Imaginations
Πω φανταστικα να γυρνας απο διακοπες και να βλεπεις τετοια νεα!! Αντε γιατι την τελευταια φορα τους εχασα και το ειχα απωθημενο!
θα μας αποζημιωσουν για μια ακομη φορα τα παλικαρια!!!
Valhalla - Deliverance
Why’ve you ever forgotten me!!!
[SIZE=“5”][FONT=“Arial Black”]ΧΑΜΟΣ!!![/FONT][/SIZE]
Εγώ θέλω When Sorrow Sang και Majesty ρε γαμώτη μου και τέλος!!:D:D
edit: είμαι μπαγλαμάς ξέχασα το BRIGHT EYES:lol:
O:)O:)O:)
Eτσι κ αλλιως μαζι θα παμε Σαλονικη. Τωρα αν θα παμε κλωτσωντας θα δειξει!
Τι ακριβως σε κανει να πιστευεις πως δεν θα ειμαι ΚΑΙ ΣΤΑ 3 live?:twisted:
Έεεεετσι!!!
κανένα νέο για τα εισητήρια?
Ε ακόμα νωρίς είναι
είχανε πει ότι από τέλη αυγούστου θα ξεκίναγε η προπώληση νομίζω
Περιμενε εσυ…
Κανα 30αρι βλεπω!
ομορφα θα ηταν να μπορεσω να παρω κ για τις 2 μερες
Όχι ρε γαμώτο!!! Θα χουν support:cry:
εε μπορείς να πεις και πιο θα είναι, λέω εγώ τώρα…
Άμα έγραφε θα το λεγα…