Blind Guardian [6-7/5/2011] @Fuzz Club, Αθήνα - [8/5/2011] @Principal, Θεσσαλονίκη

Δε πειράζει merefin… ίσα ίσα για να μας φτιάχνει πιο πολύ και να αναμένουμε περισσότερο. (Αρκεί να μην είναι και τις 3 μέρες το ίδιο!!!)

κ επειδη ειναι κ μαιο ας δουν τη θα κανουν με το χωρο!!μην πεθανουμε οπως με log!!

Σιγουρο, που το ειδες?

Οι Enforcer ακύρωσαν το tour πάντως, οπότε ας μη περιμένουμε :frowning:

Μου εβαλες ιδεες, μου αναψες φωτια για δεκατα του δευτερολεπτου και την εσβησες κατευθειαν… Γιατι?

Τους έβγαινε πολύ ακριβό το tour είπαν.

Καλά περιμένετε καλό support???:lol: Κανα ελληνικό θα χώσουν να ξεμπερδέψουν εννοείται…και κρίμα γιατί θα γίνω από τους @@ που θα ξεφωνίζουν guardian μέχρι να τελειώσουν και να βγουν οι ΘΕΟΙ στην πίστα.Σε τέτοια συγκροτήματα τα σαπορτ είναι περιττά, το μόνο που χρεώνουν είναι έξτρα πόνο στη μέση και στην πλάτη από την παραπάνω ορθοστασία.
Ευτυχώς που ακύρωσαν οι Enforcer δεν θα άντεχα να τους έτρωγα στην μάπα! Για μένα αυτό το συγκρότημα απλά δεν ακούγεται.
GUARDIAN ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!

:|:|[-X[-X

Σε έχει κάψει η γεωλογία μαρία

Χαχαχαχααχχαχαχα όχι δεν φταίει αυτό… ακόμη και χωρίς τον παράγοντα γεωλογία η γνώμη μου για τους enforcer παραμένει η ίδια!

Σεισμολογία Παρασκευή και καπάκι before the dawn… αυτά είναι!!! Το χω κάψει εντελώς! I NEED A BREAK!!!

Χαχαχαχαχαχαχ! +1 Μόνο guardian θέλουμε ρε!!!

:lol: :lol: :lol::smiley:

Λαθος κανεις, τσεκαρε ξανα… Εγω θα γουσταρα πολυ να τους δω πριν τους Blind Guardian…

εχουν βγει τα εισητηρια?σορρυ

Οχι δεν εχει βγει τιποτα και λογικα θα αργησουν ακομα, εχουμε πολυ καιρο μεχρι το Μαιο…

Τα πρώτα 800 εισιτήρια θα έχουν 30 ευρώ μετά λογικά ανεβαίνει στα 35. Για μένα ήταν η αναμενόμενη τιμή δεν πίστευα με τπτ ότι θα είναι κάτω από 30. XAΛΑΛΙ!!! ΠΑΜΕ ΡΕ GUARDIAN ΘΕΟΙ!!!:yahoo::yahoo::yahoo::drunk:

Άρα 90 για τα live εεεε και τα παρελκόμενα, με πάνω κάτω αθήνα και μπύρες!!! Με ένα 200άρι το πολύ πολύ είμεθα μια χαρά!

Εκτός και αν σκέφτεσαι (όπως εγώ) να πας και Βουλγαρία οπότε το έκαψες! Δάνειο στην κυριολεξία!

Αλήθεια κάποιος που έχει πείρα από Βουλγαρία ας απαντήσει… είναι εύκολο να βρεις το τρένο/λεωφορείο της επιστροφής. Γιατί το εύκολο είναι να φτάσεις, το δύσκολο είναι να βρεις άκρη για φύγεις…:lol: Μου έχουν πει ότι δεν καταλαβαίνουν γρι από αγγλικά και είναι μεγάλο μπέρδεμα.

Εεεεε εσύ το παραξήλωσες το θέμα χχααχχαχαχααχ (καλά κάνεις). Kαι γω θα ψηνόμουν αλλά μέχρι τον Ιούνη έχω 3 ταξίδια εξωτερικο - 4 αν πάω και Roxette στη Σόφια, οπότε δε με παίρνει!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Όσες φορές πήγα, πήγα με εκδρομή οπότε δε ξέρω τι ακριβώς παίζει. Πάντως λογικά αν πας στον ΟΣΕ και ρωτήσεις τα δρομολόγια (νομίζω έχει ένα βραδυνό από Σόφια) είσαι κομπλέ. Τελειώνει το live πας στο σταθμό και απλά περιμένεις!