Τώρα που το θέτεις έτσι… πραγματικά ΧΕΣΤΗΚΑ για όλα!!! Με έχει αγκαλιάσει ο Χάνσι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
AND NOTHING ELSE MATTERS!!!
:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:
Ναι αυτός είναι freedom μόνο που θα τον έλεγα καστανόξανθο…
Δε θα ξεχάσω τη στιγμή που παρατάει το γκομενάκι για λίγο, βάζει 2-3 τζίφρες και μετά μας παρατάει σύξυλους και τρέχει πάλι να τη βρει να της μιλήσει, ακολουθούμενος από 5-10 άτομα. Εκεί περίμενα μπινελίκια :lol:
Πωπω σκηνικα :lol:
Με το ντυσιματακι παντως που σκασε ο Hansi το σαββατο δεν τον ελεγες και Ρουβα, κλασσικο γερμανο τουριστα τον ελεγες. Και είδα ότι ο θεος ο Marcus καπου είχε σκάσει με τ-σερτ bad religion 8O
Oσο για τον Andre μου θυμιζει ενα φιλο μετα απο καμια 30αρια χρονια
καταρχας τατσομαν στην φοτο με εμενα ο μαρκους στην βουλγαρια φοραει μπλουζακι μπαντ ρελιτζιον…φρεεντομ θυμαμαι με εναν να εκανα αυτην την συζητηση αλλα δεν θυμαμαι καν αν ειχε μακρια η κοντα μαλλια ξερω γω…:p…αλλα λογικα μαζι την καναμε …που να βλεπατε τον αντρε στην βουλγαρια με ενα γκομενακι εκει…ερχεται η αλλη και πρεπει να τον ειπε στα στεγνα [SPOILER]να γλειψω λιγο???χαχαχαχα[/SPOILER]κι εξαφανιστηκε στο λεωφορειο ο αντρε επι 1 μιση ωρα…χαχαχαχαχα…
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ΛΙΠΟΘΥΜΩ!!! Ρε ντάξει μου το σφύριξε ο Thorgal για το περιστατικό αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω λέω φουσκωμένες βρώμες θα ναι! Δεν το περίμενα ειδικά από τον Αντρέ που φαινόταν ο ντροπαλός και ο αγγούρος της υπόθεσης! Πέφτω από τα σύννεφα!!!:(:(
Ρε Παύλε να πούμε εμένα δεν μου είπες αυτές τις βρωμιές για τη Βουλγαρία!!! Μόνο στον περίπατο με τη Βουλγάρα έμεινα!!![-X Ντροπή και αίσχος παντρεμένος άνθρωπος με παιδιά!!! Δεν το περίμενα με τίποτα! Καταστενοχωρήθηκα!
Μόνο μην πείτε τίποτα για τον Χάνσι γιατί εκεί θα μου τη μπουμπουνίσω έχει δίκιο ο Astaldo… Μπορεί την κυρά Χάνσενα να την μισώ αλλά δεν θέλω και δεν μπορώ να φανταστώ τον Χάνσι τέτοιο άνθρωπο. Θα γκρεμιστεί ο κόσμος μου!